- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kamikazeoh
csendes tag
válasz
gombocda #1476 üzenetére
Hello gombocda!Milyen lapod van pontosan?Nekem nem írt hibát csak frisítés után nem indult el.Közben rá jöttem hogy mi miatt nem idnul el!Ha a web camom be dugom nem indul el se jut bioszig és kikapcsol.Nekem MSI K9A2 Neo az alaplapom.Hát az a baj hogy te a 1013asat keresed.És (legalább is nekem)a 1.9verzióju bios lett felrakva 1.1 helyett.De szerintem nem stabil mert ritkán fagyadozik a gépem.Álítólag az 1.8as az jó.De azt meg nem tudom fel rakni
Se az 1.5-öt!Hát nem tudom elég furcsa ez az MSI.Olyan biost kidobni ami nem is olyan jó
Nem értem!
-
kamikazeoh
csendes tag
Hali!Megint én.Úgy néz ki hogy jó lett.Mert most megy a gépem(Kopp kopp kopp)Akkor nem indul el ha be dugom a web camom ez mért lehet?De sebaj.Látni lehet hogy bios frisítés volt de mostantól nem tudom húzni a procim mert nem indul el ha meg húzom.Arra nincs megoldás?
-
kamikazeoh
csendes tag
-
kamikazeoh
csendes tag
Hali mindenkinek!Segítséget kérek tőletek.Egy MSI K9A2 Neo lapot hogy tudnék win 7 alól lefrisíteni???Első bios frisítésem. Ha esetleg van egy hozzá értő az MSN em kamikazeoh@citromail.hu megköszönném ha fel venne.Hali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest