- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxlanders
tag
Az gáz. Azt már vagy csak eeprom égetővel lehet programozni, vagy a hot swap technikával, amire Te is gondoltál. Bár ez utbbinakmegvan az a veszéje hogy kettő rossz gép lesz az egyből.
A pesti srác megcsinálja jópénzé, javaslom nézz körül itt a fórumon, mert akad olyan kedves kolega, aki nem kér érte indokolatlanul nagy összeget!Vagy a vatera
-
Szatesz
őstag
Nah én ügye...
Megcsináltam floppyrol ujraraktam a bios t sikerült is aztan nah mondom akkor lecserelem ezt az 1000 éves biost aztan felraktam az asus updatet és onnan elkezdtem update file kiválasztottam a xxx.rom filet aztán 3 sor van erase bios 100% aztán flesh bios 100% és a harmadik csak nullán volt és mondta hogy probaljam ujra... de ugysem siekrült.. nah az fasza ujrainditottam azota nemmegy semmi csak felpörög a gép és sötét a képernyö nem olvassa a floppyt...
ilyenkor mizu? -
maxlanders
tag
Gondoltam hogy bővebb infó kellett volna, de siettem mert mennem kellett melóba.
Csinálsz xp alatt egy boot floppyt. erre rámásolod magát a bios frissítő programot és a chipre rátölteni kívánt bios xxx.bin vagy xxx.rom vagy akármilyen bios fájlt fájlt, amit majd be tudsz hívni a programba.
Tehát boot floppy xp alól, plusz a két file
valamilyenflash.exe és bios.ramHa esetleg tartalmaz a honlapról letöltött csomagolt fájl autoexec.bat nevűt, azt is rakd a floppyra.
-
sz.j
nagyúr
Ha nem boldugulnál vele és a gari se menne, esetleg ezt próbáld meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged