- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zala81
tag
biost frissiteni csak egy particióval lehet? Az baj ha particionálva van a vinyó?
-
Zala81
tag
válasz
Daemon09 #783 üzenetére
Köszi a választ! Ha van időd elmagyaráznád szájbarágósan, még nem csináltam ilyet, de szeretném megtanulni. Usb-n keresztül nem kivitelezhető, mert részben ezzell van a baj: ha rádugok valamit, olyan mintha lelőné a videokarit, kikapcsol a monitor. A másik hiba: HA bekapcsolom a gépet minden fasza, feláll a rendszer és stabil is. De ha újraindítom megfagy a boot, a windows logonál megáll a csík. Áramtalanítás után megint minden fasza. Ezért szeretném kipróbálni egy bios frissítéssel mielőtt visszaviszem kicseréltatni az alaplapot. A konfig a következő: Asus M3A, Amd 5200+, sapphire 2600xt, asus 550W táp. Xp sp2 oprendszer
-
Zala81
tag
sziasztok! Frissítenem kéne egy ASUS M3A bios-át ASUS EZ Flash 2 használatával, de nem igazán tudom hogy működik ez a dolog... ha valakinek van tapasztalata megköszönném ha segítene..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest