Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zala81
tag
biost frissiteni csak egy particióval lehet? Az baj ha particionálva van a vinyó?
-
Zala81
tag
válasz
Daemon09 #783 üzenetére
Köszi a választ! Ha van időd elmagyaráznád szájbarágósan, még nem csináltam ilyet, de szeretném megtanulni. Usb-n keresztül nem kivitelezhető, mert részben ezzell van a baj: ha rádugok valamit, olyan mintha lelőné a videokarit, kikapcsol a monitor. A másik hiba: HA bekapcsolom a gépet minden fasza, feláll a rendszer és stabil is. De ha újraindítom megfagy a boot, a windows logonál megáll a csík. Áramtalanítás után megint minden fasza. Ezért szeretném kipróbálni egy bios frissítéssel mielőtt visszaviszem kicseréltatni az alaplapot. A konfig a következő: Asus M3A, Amd 5200+, sapphire 2600xt, asus 550W táp. Xp sp2 oprendszer
-
Zala81
tag
sziasztok! Frissítenem kéne egy ASUS M3A bios-át ASUS EZ Flash 2 használatával, de nem igazán tudom hogy működik ez a dolog... ha valakinek van tapasztalata megköszönném ha segítene..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest