- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ielektros #2142 üzenetére
Szia! Inkább hétfőn, mert hétvégén csak hányódna a központi elosztóban, és tuti rátennének egy 3 ajtó Side-by-side hűtőt
Meg holnap este érek majd vissza a flux-beszerző kőrutamról és már nem jutnék el postára; lévén, hogy péntek délutánra már bezár mindegyik itt a környéken...
-
törölt tag
válasz
ielektros #2092 üzenetére
Úgy tűnik, mindig van lejjebb. Nálam régebben 30% körül volt a non-paraszt hányad és már az sem egy jó érték. De hogy jelenleg a 10%-ot sem érjük el, ez elég gáz.
Kipróbáltam a topikban kapott ~140°C-os bizmutos pasztát. Egészen jó lett. Pákával melegítettem bele egy nagyobb átmérőjű lyukba, ami mögött egy IC thermal pad-je volt. A PCB-t kifejezette jól nedvesítette.
-
válasz
ielektros #2092 üzenetére
Jah... A legjobb; felad a majom egy hirdetést, hogy WiFi modulhoz keres half-height toldót. Mivel nekem van bontott felajánlottam neki, hogy adok ingyen, legfeljebb küldjön a lányomnak egy tábla csokit. Fú, nagyon hálálkodott, meg minden. Nehogy a csokit nem küldte, de még meg sem köszönte. Szerencséje, hogy valahol a hervadt faxban lakik, mert ha találkozom vele biztosan a napba rúgom.
-
válasz
ielektros #2089 üzenetére
Morgenzi!
Egy időben napi 50-60 hozzászólással támogattam az "azonnali notebook-ok kérdések..." topic-ot. Mondanom sem kell, nyomták a majmok a privátokat 1000-el. Persze, nem igazán válaszoltam ott, hanem a közösben írtam vissza (egyszer, hogy a privát számlálóm ne teljen ui. 40 privát után nincsen 24 óráig üzengetés; és a haverok fontosabbak. Egyszer meg azért, hogy mindenki olvashassa a választ/megoldást)
Na, ne tudd meg micsoda pampogás volt, hogy ő privátot írt és meg a public-ban válaszolok, meg mikor fogok már válaszolni neki, már 2 órája be vagyok jelentkezve stb... Szóval abbahagytam mert ment a követelődzés utána meg arra nem vették a fáradtságot, hogy egyáltalán megköszönjék. Ez is jól tükrözi, hogy balkáni cig@nyok vagyunk mi még fényévekre a nyugattól. Nem a bőrszín mutatja meg, hanem a hozzáállás a dolgokhoz. -
d3lete
aktív tag
válasz
ielektros #2083 üzenetére
Igazából azért van kint mert rengeteg oylan illető van, hogy írsz neki pl teszel egy ajánlatot a hírdetésére, és nem ír vissza, de megnézem és fent volt. Ha nagyon érdekel az áru akkor másnap is ráírok. De akkor sincsen benne akkora gerinc hogy vissza írjon hogy nem tetszik az ajánlatod. Amikor bezzeg teszek egy nagyobb ajánlatot egyből visszaírnak. Ki nem állhatom az olyat.
-
d3lete
aktív tag
válasz
ielektros #2085 üzenetére
Képzeld el. Csíkozott meg kockázott meg minden vertikális cucc volt a képen csak az nem aminek lennie kellet volna. Jó mondom ram hiba. Leszedtem 1 modult betettem ugyan olyan. Leszedtem 1GB-ot, ugyan olyan. Leszedtem az összes ramot róla, Ugyan oylan. Na mondom mi az isten. Gpu-z. Nvidia tesla k10 nek írja. 2990mb rammal a többi dolog stimmelt. Reseteltem a gépet már megint gtx 670 volt.
Utána néztem a teslának600.000ft os kari. Valami tervezői vagy nem tudom milyen lehet.
Szóval rendesen szivat most a kártya. Ja meg csinál olyat hogy a venti nem indul be. Majd csak kisidőmúlva mire beér a rendszerbe a gép. -
válasz
ielektros #2049 üzenetére
Gergő is Leister-el csinálja, kb 30 másodperc alatt meg van. Rakd 5-ösre a fűtést, 1-esre a fújást és kb 10cm-ről kezd el melegíteni körkörös mozdulatokkal, majd finoman közelíts.
Én a 400 lábú ENE kontrollereket szoktam forrasztópasztával és a Leister-el feldobni pár perc alatt...
Nagyon jó szerszám, nem hiába kerül annyiba mint egy forrasztóállomás.
-
Formaster
addikt
válasz
ielektros #1984 üzenetére
Bármilyen számot hozzá rendelhetsz egy hitelesítő sms-el. Nem akarlak rábeszélni, nekem elég jó szolgálatot tesz. Minek fizessek több száz frankot, ha fél éve élek 5€-ból
Azért itt sincs kolbászból a kerítés. Egy kiló szüzérme 120chf + csak a lakásra kifizetek 2000 frankot/hó.... sorolhatnám még... itt sem könnyű az élet.
-
nahunn
tag
válasz
ielektros #1984 üzenetére
Vállalkozói Fix 16200 Plusz
Ha szeretne belföldön korlátlanul telefonálni, SMS-ezni, internetezni telefonon, továbbá külföldön nagyon kedvezményesen beszélgetni és internetezni
3 000 perc a Vodafone hálózatán belül.
1 000 SMS a Vodafone hálózatán belül.
1 000 perc vezetékes irányba.
1 000 perc más mobilhálózaton belül belföldön.
1 000 SMS más mobilhálózaton belül belföldön.
2 GB/hó internet, túlforgalmazási díj nélkül.
Extra roaming keret (érvényes: EU országok, Svájc, Horvátország, Törökország):
Napi 50 MB adatmennyiség, majd 60 Ft / 100 KB (érvényes: EU országok, Svájc, Horvátország, Törökország)
1000 percnyi beszélgetés hazai percdíjakon, kapcsolási díj nélkül (érvényes: EU országok, Svájc, Horvátország, Törökország)
Díjmentes egymás közötti beszélgetés.Nekem ilyen van és szerintem ez mindent visz...
-
Formaster
addikt
válasz
ielektros #1982 üzenetére
Nem hiszem. Adatforgalomban nem olyan sok és ha van wifid akkor semmi. De bármelyik országban beugrasz egy aldi-lidl-tesco akármibe és veszel egy prepaid netet és máris le vagy tudva. De ha veszel egy lebarás netet, akkor a világon bárhol netezhetsz olcsón és telefonálni is. Nézd meg a linkelt oldalt, mindig a fogadó fél országa szerint számláznak, magyarország még drága is, németbe 0,001 euró, míg magyarba 0,01 euró. De lehet nem német, hanem valamivel keverem, de a magyarba telezés az ennyi, akárhonnan hívod a világon.
-
Formaster
addikt
válasz
ielektros #1975 üzenetére
Vannak törekvések a tiltásra, de otthon még működik a t-vel, állítolag pannonnal már nem annyira, csak komolyabb csomagoknál. Viszont ezt meg lehet oldani a port átállításával, valamint wifin nincs gond. Egyébként ezzel a voip szolgáltatoval sosem csalodtam még. Mindig lehet vele telefonálni, tökéletes minőségben.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #1942 üzenetére
Nem ilyedtem meg,csak nemtudtam hogy hogyan tarifazik. Ezrekert nem halgattam volna meg itt.
Bar vegulis meghalgattam akarmenyi is lett volna.
Nomeg ugye minden nap vagy 10 ember keres igy is hogy jeleztem nemvagyok otthon.
Mar egy 10 ezres feltoltes lement a fogadott hivasokra -
válasz
ielektros #1801 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges. Azt is szét-offolnánk idővel és még kapnánk ban-t is érte. Próbáltuk, már már relevációban is de nagyon béna volt; feldobtunk egy szakmai dolgot, aztán ha valaki szabatosan akarta le reagálni, akkor lehetett menni a lokálba anyázni a gyártót.
pl: minden nVidia MCP egy nagy rakás sz@r!
-
válasz
ielektros #1716 üzenetére
Szia!
Egy Jingce 2062-est. Full extrás tárolós, két csatornás digi szkóp, FFT (spektrum analizátor) modul is van benne!
AMD Geode hajtja meg, nyílt forráskódú rendszer van rajta. 66MHz-es hivatalosan de oversapmle-ban fel lehet hergelni 200 MHz-ig (ilyenkor megnő 10%-ra a pontatlansága és csak egy csatornán tudja, külső trigger-el) USB-s, össze lehet kötni géppel, 2000 mérést tud tárolni egy szuszra, de tudja gyűjteni pendrive-ra is (max 2GB). Tud direktben nyomtatót is kezelni. Szoftver is van hozzá (maga a szkóp a hardverkulcs ilyenkor) Új, dobozos, illatos, van még egy csomó extrája.
-
mobileman
senior tag
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #1611 üzenetére
Telen futesnel sokat jelent.
Zold energias futes felaron van erre meg beleszamolom a betaplalast is akkor kb ingyen futok telen.
En betaplalhatom anelkul is hogy kernek orat mert nalam a gepek a paksi eromut leszivja,nemjutna ki belole semmi az utcara kb sohaMeg nemtudom hogyan lesz a nagy rendszer,de elso korben amorf lesz fent az tuti.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #1609 üzenetére
Na igen de en most vettem hazat es felkellene ujitani ami nem kis penz,ezertnhalasztom mert annak tetejet akarom majd telenyomni.
Olyan 4-5kw amorfot gondoltam feltenni,mert az szort fenyben is dolgozik,telen meg sokkal tobbet termel mint azonos teljesitmenybe a mono vagy a poly.
Polyt itt gyarjak mellettem 15km re.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #1605 üzenetére
Amorf
8 tabla csak mert felet eladtam anno.
Ugy volt hogy megsem kellEz is csak azert van hogyha nincs villany akkor betudjam loni.
Sziget uzembe van kotve 3kw van eltarolva
Aramot meg egy 1kw sinus inverter adja 24v bol.
Amit vettem haza annak full tele lesz a teteje majd
100 tabla amorf lesz rajt
Marmint ha elfer rajta.Mikor utoljara voltam kint erdelybe,akkor epp epitettek egy napelem mezoz.
Akkor mar telepitve volt 15ezer tabla napelem es azt montak fele sem kesz meg
250w -os mono tablak voltak.
Kinek van ennyi penze -
f27
senior tag
válasz
ielektros #1601 üzenetére
Nekem is van kicsi naperomuvem mar lassan 8 eve
Mas...
Valakinel volt mar egy asus A7M. Notebook olyan hibaval hogy kulso moncsin van kepmrendesen belson csak feher a kep?
Tutira nem chip bajos szerintem inkabb valami a vga es az lcd kozotti dolog lesz..
Csinalt mar valaki ilyent? Kb fel ora es egy ilyen kovetkezik javitasra.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #1519 üzenetére
Nade mostansag kinek van ideje megepiteni egy egy egetot hogy olcsobb legyen?
Nekem arra sincs idom hogy hasznaljak par dolgot vagy csak hirdesem stb...Itt all pl egy ipari masfel millas alaplap moso beazott notikhoz stb..
Vadi uj volt benne haram alaplap.
Megerte megvenni nem?Pedig tuti van ra igeny csak nemtudja senki hogy itvan az asztal alatt.
-
f27
senior tag
válasz
ielektros #1517 üzenetére
Te most nagyon beneztel valamit
En azt montam hogy a chipet meg irom nem a programot bazeg
A mindeki megirja is szerintem teveszme,mert kb van itt 3 embernek eprom iroja abbol ketto par epromot tud meg irni egy talan mindent.
Nem olcso egy fullos eprom iro hogy mindenkinek a polcan ott heverje evi 3 eprom iras vegett.
Vagy roszul gondolom?
-
válasz
ielektros #1491 üzenetére
AZért szoktam néha képeket beszúrni, a "beszélgetéseimbe" hogy tudjam mikor milyen téma volt.
Így amikor átgörgetem a topic-ot, akkor könnyebben megakad a szemem rajta.Lehet, hogy az a 3V hiányzik valahonnét? Én egyszer egy HannStar alaplapos Toshiba géppel jártam hasonló képen; nagyon bizonytalanul indult. Aztán rámértem a CR2032-re de meg volt a 3.0 V. Már ott is lassan eret vágtam magamon, aztán egyszer csak valami ötlettől vezérelve kicseréltem az elemet (egyszerű KIK-esre) Attól fogva pöcc-röff indult a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest