- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #139 üzenetére
Értem amit mondasz, de ha azt vesszük, hogy előtte 10 évig SENKIT nem érdekelt, hogy 60 Hz-es a kijelző, és most is szerintem az okostelefon userek minimum 75%-nak fogalma sincs róla, hogy hány Hz-en üzemel a készülékük kijelzője, addig úgy érzem, hogy ez az egész csak vihar a biliben.
Nyígni lehet, de ettől függetlenül az Apple esetén többek között ez is az egyik olyan feature ami megkülönbözteti az "alap" készüléket a Pro-tól. Lásd MB vonal, iPhone és iPad vonal.Teljesen felesleges minden új típus család kiadásakor ezt felhozni szerintem.
-
rep3at
őstag
válasz
Na ez az amiért nem vennék soha "sima" modellt. Ha egyszer láttál már 120 Hz-es kijelzőt akkor a 60 Hz már szinte befogadhatatlan. Vajon melyik szériánál jön el az az áttörő és világelső pillanat hogy egy 3-400 ezres telefon is megkapja ezt a ma már basic kijelzőt? Ez még a lassú USB (mondjuk végre legalább C) csatinál is jobban idegesít.
-
janeszgol
félisten
válasz
Én amit nem értek az a magsafe utáni vinnyogás. Az csak egy mágnes, attól még a töltési sebességet megvágták volna. Igen tudom autóstartó. Nos mivel sokan megveszik az olcsó szar tokot, az nem marad meg semmin. Akkor minek is a magsafe?
Ha pedig pad töltőt használ az ember, azon rajta marad a nem magsafe-es teló is.Valaki magyarázza el nekem miért fontos ez ennyire. De sokan a magsafe hiánya miatt akadtak ki, nem csak ezen a fórumon. Minden mást elnéztek volna, de ezt nem. Miért?
-
hapakj
őstag
válasz
semmi gond a 60Hz-el. Az emberi szem úgysem lát többet
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem iPhone SE 4 lett a készülék, hanem iPhone 16e. Drágábban is kezd, mint az SE.
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest