- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sno14
tag
válasz
Evil Snowman #419 üzenetére
Nincsen specifikus szakasz, mindenhol tapasztaltam amerre jártam és használtam. Több ország, autópálya, közút, város.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Evil Snowman #160 üzenetére
Wow! Nem is tudtam, hogy kellett volna hiányoznia a 120 Hz-es mobil kijelzők feltalálása előtt a 120 Hz-es mobil kijelzőknek.
Nekem nem fáj a 60 Hz-es telefonod, Pro Max-em van, de attól még a szokásos Apple vallási bullshit nem nagyon hat rajtam. Vallással meg nem vitatkozunk.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Evil Snowman #131 üzenetére
Nem tudom te mikor néztél utoljára naptárat, de az lassan 8 éve volt. Az Apollo űrprogramban kevesebb idő kellett ahhoz, hogy ember lépjen a Holdra, mint ameddig elnyújtják, hogy az alap iPhone is képes legyen a 120 Hz-re.
Komolyan már csak azért várom, hogy ez végre megtörténjen, mert a hiányán károgásnál már csak az idegesítőbb, mikor megpróbálják megmagyarázni, hogy teljesen oké egy drága telefonból kihagyni, hogy "Pro" címkével, felárért adják oda. Ez olyan, mintha az 5-ös BMW-ben (és nem a Tata Nano-ban) nem lenne alapból klíma, csak az M-es csomagban, de megmagyaráznád, hogy felesleges is, mert neked amúgy sincs rá szükséged a komfortos közlekedéshez.
-
janeszgol
félisten
válasz
Azóta olyan fejlődésen esett át a szemük és az agyuk, hogy már 960 fps-ben látnak mindent, mint a légy. Repülnek is a szarra.
-
Roxbury
őstag
válasz
Rossz volt akkor is. Engem világ életemben zavart. Csakhogy nem volt más...
Megmondom őszintén sosem hittem, hogy valakit ez nem zavar, engem konkrétan nagyon durván zavar, de annyira, hogy stresszt okoz.Pár éve viszont a kollégámnál teszteltük és valóban vannak olyan emberek, akiknek a szeme nem veszi észre a különbséget a 60 és a 120 között. Meglepődtem nagyon, de ez létező jelenség.
-
Razzul
őstag
válasz
Evil Snowman #38 üzenetére
Nem azért érek többet, mert Apple cuccaim vannak, hanem mert jóval többet keresek mint az emberek 90%-a. De amikor kiteszem a kávézóban az öltönyömben az iPhonet, mindenki tudja, hogy én vagyok a király. És ne felejtsük el az Apple logót sem, többet ér, mint bármilyen más márkajelzés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged