- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
-
Technoman
őstag
válasz
ghiottone #51 üzenetére
A "Picit erősen kezdett", azért picit nagyon sok (a szintén hivatalos Alzánál, még az XL-t is olcsóbban adják, mint a Tré Pro-ját, ez azért már nagyon gáz. De nem mintha a másik szolgáltatónál különb lenne az ár, az ottani laza +120k ár miatt.)
Az elmúlt hónapokban vennem kellett egy telót, bár Pixelt szerettem volna venni -9 Pro, 9 Pro XL-t- a kamerája véget, de nekem ilyen árak mellett nagyon nem megérős a dolog (túl vagyok BŐVEN már a 20-as éveimen, amikor leszartam, hogy mi mennyi volt, csak legyen meg). Így vettem egy használt 23+-ot, raktam rá egy portolt GCAM-et (LMC 8.4) és máris sokkal jobbak lettek a képeim. Majd ha ezek is, a béka segge alá mennek (mint a 8 pro), nos akkor ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest