- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
janeszgol #87 üzenetére
Mindenki ezt a krva 7 évet írja. Könyörgöm még egyik teló sem kapott 7 év supportot.
Már a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro is 7 évig 2031.09.01.-ig kap fő verzió+sec frissítést ahogy a 9-esek is utána nyilván.
Persze ez tényszerűvé, mert időben még nem tartunk ott, majd csak 2031 őszén válik, de én valahol azért elhiszem ezt a Google-nek.
Vagy akkor fogalmazzunk úgy, hogy 7 azaz hét év frissítést helyeztek kilátásba? Mondjuk becsszóra? Tényleg nem értem. -
grizlisandor
veterán
válasz
janeszgol #112 üzenetére
Ha rossz lesz a telefon, akkor én leszek az első között, akik leírják ezt. Pl.: a 16e-t én nagyon vártam, de a Pixel 7a-ról váltani semmi értelme.
Ugyanazon az áron kezd, mint a 8a, elvileg mindenben kicsit jobb, majd a kamerát meglátjuk milyen, de bízok a Google-ban, hogy szoftveresen hozzá lesz igazítva és nem lesz látható különbség a 8a-hoz képest. Ha meg érkezik a Pixel 10, normalizálódik a 9a ára és jó vétel lehet vagy nem.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
janeszgol #106 üzenetére
Apple 16e esetén láttuk, hogy kiherélte a kamerát a Apple 16-hoz képest és ezt tesztek nagy részében be is mutatják.
Reggel szétnéztem a jelenleg elérhető tesztekben és sehol nem láttam rá panaszt.
Várjuk meg a teszteket, ha tényleg visszafejlődés van benne, erről fog szólni a fáma. -
rtrace
junior tag
-
mhydas99
senior tag
válasz
janeszgol #87 üzenetére
Mindenki porog a Samsung nagyon lassu android 15 frissitese miatt. Ezt felreteve, eddig mindig a Samsung S osztaly kapta meg a Pixelek utan a leggyorsabban az android foverziofrissitest. Most eloszor nem. Samsung azt mondta, hogy az android 16 mar iden kijon, gyorsabban mint a korabbiak. Eddig nagyjabol decemberig frissultek mindig ugy, hogy az Android foverziok altalaban szeptember-oktober korul lettek stabilak es erkeztek a Pixelekre is. Szoval durvan 2-3 honap csuszassal kaptak meg a Samuk is, ami azert eleg gyors.
Ha majd az android 16-on is ulnenek, es csak jovo tavaszra adnak ki, akkor visszaszivom. De jelenleg ugy tunik, hogy a OneUI7-es frissites boritotta meg oket es nem az A15.
Masfelol biztonsagi frissitesek havonta jonnek, azzal nincs gond.
Ennek a mostani fiaskonak sem lenne ekkora visszhangja, ha nem lenne egy nagyobb valtoztatas a OneUI-ban epp.
Valojaban nem tul lenyeges dolog, mert az A15 nem ugrott akkorat, mint a 14, csak rancfelvarras. A OneUI igen.
Szoval felesleges ekezni, egyszer csuszhat be ilyen, szerintem nem nagy gond. -
Kacsakompot
kezdő
válasz
janeszgol #21 üzenetére
Az igen mennyi zagyvaságot hordtál itt össze.
Ehhez a CPU-hoz pont több RAM dukálna ugyanis kevésbé terheled a processzort mintha folyamatosan újranyitnád az appokat.Az sem igaz, hogy a 16e kijelzője jobb, nem is értem honnan szeded ezeket a HDR fényereje a Pixelnek több, mint a duplája illetve 120hz-es.
Pláne jössz itt a kamera specifikációkkal, a Goggle messze híres a remek fotós tulajdonságairól nem véletlenül használnak rengetegen G-camot snapdragonos telefonokon.
És mivel lenne jobb, mint a 16e? A fent leírtakon felül az árában. Nem is értem ezeket az agymenéseket amiket itt összehordtál, de az biztos, hogy Pixel telefont az életben nem használtál soha.
-
rtrace
junior tag
válasz
janeszgol #32 üzenetére
Túl van ez lihegve. Ugyanaz a főkamera, mint a Foldban, végeredményben minimális a különbség a 9 Pro-hoz képest: [link]
Azt mondod, 200k fölött a sima 8-ast vennéd. Hát szerintem a fényesebb kijelző, G3 vs G4, 4575 vs 5100 mAh, szürkeimport vs hivatalos forgalmazás nagyobb jelentőséggel bír, mint ezek a kamerás különbségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest