Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Bocsánatot kérek!
Kicsit feszült lettem, megyek zenét hallgatni, meg előtte sétálok.
A teló (8a) árát meg benéztem. Rosszra emlékeztem. Mondjuk nem keveset esett 1 év alatt akkor. -
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Elismétled azt, amit írtam, majd engem minősítesz. Ilyeneket olvasni még 2025-ben is. Ja meg egy csomó dolgot tudnék írni, ami tök gáz 2025-ben, mégis állandóan itt olvasom.
-
janeszgol
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ja igaz. A Pixel 8a tesztben 235 ezer ft szerepel. Hoppá! (Most 150k körül van, de most nem ez a mérvadó.)
Akkor innen nézve talán tényleg nem akkora gáz. Meglátjuk a teszteket!szerk.: az igaz, ha most vennék Pixelt az a sima 8-as lenne.
-
janeszgol
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Látom a szenzorméret neked nem mond semmit.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Pontosan. Mindenki ezt a krva 7 évet írja. Könyörgöm még egyik teló sem kapott 7 év supportot. Ja de kettő márka, az iPhone és a Fairphone. Szóval engedjük el ezt a 7 évet. Majd ha túlestünk azon, akkor.
A másik. sokszor volt arról cikk is már, hogy egy foltozást a Google telefonok azonnal megkaptak, míg a többi gyártó ült rajta. Mert nem gondolta veszélyesnek, ütközött volna valamivel vagy a fene tudja miért.
Ja és a legfontosabb, a frissítések gyakorisága. A Pixeleken Android 16 béta csücsül. Gondolom nem decemberi frissítéssel. Az S25 A15-el jött ki, de márciusig csak decemberi frissítéssel. Ez még viccnek is rossz. -
janeszgol
félisten
válasz
Kacsakompot
üzenetére
Oké, sokkal fényesebb az igaz. 1800 nit hbm, 2700 nit peak. Adom a pontot. Ezekben jóval gyengébb a 16e. De a kamerás visszalépés ezen az áron minimum pofátlanság. Az SoC erőssége a többiekhez képest is, de ezen még túltenné magát az ember.
-
janeszgol
félisten
válasz
Kacsakompot
üzenetére
Nem írtam, hogy a 16e kijelzője jobb. Azt írtam, hogy a 9a-e nem jobb. Meg kell tanulni olvasni!
-
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013
üzenetére
Ha eltűnne az iPhone 14 és 15 mindjárt megérősebb lenne a 16e. Nem értem ezt a logikát. Mi a fenének venne az ember 9a-t, amikor bizonyos szempontból még visszalépés is?
-
janeszgol
félisten
De mitől jó telefon ez? Hardveresen nem erősödött érdemben, kamerában még vissza is fejlődött a 8a-hoz képest.
Szinte minden youtuber, akiknél láttam a 16e-t gyakorlatilag csak fikázta. Sőt az egyik kedvenc csatornám kimondottan rossz telefonnak írta le. Akkor erre mit fognak írni? -
janeszgol
félisten
Akkor újra.
Pixel 8a kamera: 64 MP (16 MP eff.), f/1.9, 26mm (wide), 1/1.73", 0.8µm, dual pixel PDAF, OIS
Pixel 9a kamera: 48 MP, f/1.7, 25mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, dual pixel PDAF, OIS -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
A kamerára ezt írja a GSMA a 10/10-es mobilodra:
48 MP, f/1.7, 25mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, dual pixel PDAF, OIS
Valaki azt írta, hogy az OnePlus 11-12-ben ez a széleslátó.Pixel 9: 50 MP, f/1.7, 25mm (wide), 1/1.31", 1.2µm, dual pixel PDAF, OIS
A Pixel 9 kerül 330 ezerbe.
Pixel 8 krül annyiba, mint a 9a. Kamera spec: 50 MP (12 MP eff.), f/1.7, 25mm (wide), 1/1.31", 1.2µm, dual pixel PDAF, OIS -
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Ja, 50 ezer forinttal olcsóbb. Ja és az bevezető ár. A teljesítménye meg.
GB6:
Single core: 2005 vs 3466
multi core: 4835 vs 8592A 16e majdnem annyira erős single core-ban, mint a Pixeled multi core-ban.
Ha a 16e árát sokalljátok, akkor ennek 200k alatt kellene lennie. -
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Kiváló, aha. A 16e-t meg lerfitymáltad. Ez lassabb, a kijelzője sem jobb, kamerában talán jobb lesz. Miért is 10/10, a 16e meg 10/1? -
janeszgol
félisten
Ezek is csak nagyobbak lesznek, nem kisebbek. Gondolom akkor a 10-nél sem lesz más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tanuljunk angolul!
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung A17 mobiltelefon
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest