- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Én ezt a sokéves támogatást nem értem.
Ok, jó a reklámértéke, még be is szlopálnám, ha mondjuk nem műszaki beállítottságú lennék.
De kérdem én, szerintetek -és most vegyük alapul a Pixel 8prot- valaki fog még használni 2031-ben egy 2023-as telót? (ok, a nagyi, mert az unokája már lepasszolta neki, mivel ő már a Pixel 15XXL Pro Mega Giga-t fogja addigra használni és gondolja, hogy a nagyinak jó lesz két horg(k)olás közbeni szünetre, egy kis Sodukura)
Ahogy nő a telefon energia- és számítási igénye (pld. az egyre bonyolultabb és okosabb szolgáltatások, vagy az AI) nem beszélve, hogy a kormányok már egyre több dolgot pakolnak fel a mobilra (DÁP) egy exSamsungos, másodvonalbeli procival 2031-ben, hogy fogunk tudni együtt élni?
A példa csak én vagyok. November környékén váltottam le, az addigra majd' 6 éves Pro 30-at egy S23+-ra. Ami azon nem ment, vagy nagyon nyögvenyelősen, az ezen röhögve megy (pld. Quick Share megosztás PC-n és mobilon, vagy a Galaxy Watch) -
Technoman
őstag
válasz
ghiottone #51 üzenetére
A "Picit erősen kezdett", azért picit nagyon sok (a szintén hivatalos Alzánál, még az XL-t is olcsóbban adják, mint a Tré Pro-ját, ez azért már nagyon gáz. De nem mintha a másik szolgáltatónál különb lenne az ár, az ottani laza +120k ár miatt.)
Az elmúlt hónapokban vennem kellett egy telót, bár Pixelt szerettem volna venni -9 Pro, 9 Pro XL-t- a kamerája véget, de nekem ilyen árak mellett nagyon nem megérős a dolog (túl vagyok BŐVEN már a 20-as éveimen, amikor leszartam, hogy mi mennyi volt, csak legyen meg). Így vettem egy használt 23+-ot, raktam rá egy portolt GCAM-et (LMC 8.4) és máris sokkal jobbak lettek a képeim. Majd ha ezek is, a béka segge alá mennek (mint a 8 pro), nos akkor ... -
Technoman
őstag
Mikor került be a T kínálatába a 9 Pro? Ez nekem új volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Escape from Tarkov
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Micro Four Thirds
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged