Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
tomboy0013 #141 üzenetére
Pixel 7a tulajként tudom.
Amúgy chipgyártás során nem minden chip sikerül egyformán, ezeket kitesztelik és szétosztják. A legjobbak mennek a Pro modellbe, az ok chippek mennek a sima modellbe, a kisebb teljesítményűek meg mennek az "a" modellbe. Nem éri el az a mhz teljesítményt, több feszültséget kellene neki adni, mint a gyári maximum, akkor alacsonyabb teljesítményt engednek neki vagy letiltanak magokat vagy architektúra egy részét és mehet az "a" modellbe.
Pl most ott az iPhone 16e, ami megkapta ugyanazt a procit, mint az iPhone 16, csak le van tiltva benne egy mag. Szintetikus teszteken az előző generációsokat megeszi még így is, de játékokban érződik a 16-hoz képest az a mag hiánya.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Technoman #121 üzenetére
Én a mai napig használnám a Pixel 3a-t, ha nem éreztem volna kevésnek az üzemidejét(sajnos csak kijelző felől lehet bontani az akkumulátor cseréhez és nem vállaltak garanciát rá, hogy roncsolásmentesen megoldják a környékbeli szakik) meg lett volna nyomás családon belülről, hogy kell nekik.
Igaz már nem a gyári ROM van rajta, hanem LineageOS, 2019 áprilisban megjelent telefonra.
7a-ba már jobban bele mertem vágni, mert a hátlap felől kell cserélni az akkumulátort, így megveszem hátlappal együtt, még sem egy kijelző, hanem egy műanyagdarab.
-
grizlisandor
veterán
válasz
janeszgol #112 üzenetére
Ha rossz lesz a telefon, akkor én leszek az első között, akik leírják ezt. Pl.: a 16e-t én nagyon vártam, de a Pixel 7a-ról váltani semmi értelme.
Ugyanazon az áron kezd, mint a 8a, elvileg mindenben kicsit jobb, majd a kamerát meglátjuk milyen, de bízok a Google-ban, hogy szoftveresen hozzá lesz igazítva és nem lesz látható különbség a 8a-hoz képest. Ha meg érkezik a Pixel 10, normalizálódik a 9a ára és jó vétel lehet vagy nem.
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
janeszgol #106 üzenetére
Apple 16e esetén láttuk, hogy kiherélte a kamerát a Apple 16-hoz képest és ezt tesztek nagy részében be is mutatják.
Reggel szétnéztem a jelenleg elérhető tesztekben és sehol nem láttam rá panaszt.
Várjuk meg a teszteket, ha tényleg visszafejlődés van benne, erről fog szólni a fáma. -
grizlisandor
veterán
válasz
Fuxosbömis #89 üzenetére
Android 14 esetén tapasztaltam, hogy kellett neki pár másodperc mire észrevette hol vagyok pontosan és merre indultam el, de Android 15 óta nem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Óra topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged