Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #114992 üzenetére
Nincs olyan, hogy jobb.
Melyiket viseled el jobban? Én nem bírom az aktívat, max 10-15 perc és fáj tőle a fejem.
Plusz, ezek után elgondolkoznék, hogy egyáltalán vegyek-e még 3D-s tv-t. Bár, Én már nem fogok.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #114991 üzenetére
Akkor is kell hide-olni a rootot, és mondom, hogy nem megy. Annyit meg nem ér az egész, hogy 2 éves droiddal futkossak. Lassan jön az O droid
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #114974 üzenetére
Lovom. De 1866-os memoriaim vannak 2 db es 1333-on megy majd ndig
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #114990 üzenetére
Válts 6.0-ra. Azt még jobban is testreszabhatod xposed miatt.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #114989 üzenetére
Leírtam, hogy nem működik.
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #114988 üzenetére
El lehet rejteni a rootot.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #114981 üzenetére
leírtam, hogy nekem miért fontos a root. Amiatt, hogy teljesen át tudom alakítani a rendszer működését, és kellenek is, mert megőrülnék, ha minden alkalommal, mikor fényerőt akarok állítani, le kellene hozni duplahuzással a QS-t, és után még slide-olni, majd duplahúzással vissza felküldeni.
Nekem ezek egyszerűen kelleek, és kész.
Amúgy O+O-ra nincs is "nem feltört" droid, mert a gyári is CM, tehát valahol jogos olyan téren felháborodnom, hogy ez a telefon nem is fog vele működni.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #114980 üzenetére
szépen leìrtad hogy én az s pen miatt vagyok noteos megindokolva.
de azt hogy neked milyen feature letfontossagu nem.
en arra vagyok kivancsi.
jelenleg nem a bankot tartom butanak,hogy rootolt telefonon nem engedi hasznalni az appot,es a gyors kirohanasodat kerdojelezem meg,hogy miert letfontossagu szamodra a root.
remelem ravezetlek hogy mire vagyok kivancsi.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #114978 üzenetére
Ennyi erővel: "buta"telefonnal nem tudsz élni?
Nagyobb érvágás, az igaz, de pl azért van note-od, mert a funkciók kellenek. Hiába vehettél volna féláron mást is, a funkciók miatt meg kellett kösd a pénzbeli kompromisszumot. Itt pedig ezek miatt a feature-ök miatt kell rootolni, kell a cfw.
Tehát, lehet nélküük élni, ahogy te is tudnál élni note helyett sima s6-al, ha a csamunál maradunk, de te note-ot használsz, és kész.Na, remélem jól leírtam
-
válasz norbert1998 #114972 üzenetére
Igen frissíteni kellett, ma reggel azzal fogadott.
Irtam privit"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #114977 üzenetére
És ezek közzül melyik nélkül nem tudsz élni?
Én nagyon jól tudom mit tudsz rootolt telefonnal csinálni.Nem kell bemutatsd. De mi az ami nélkül nem tudsz élni azt kérdeztem.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz MrM94 #114976 üzenetére
Leszeded a sok szemetet amit a gyártó rábasz a telefonodra, pl.
Spéci appokat, pl manuális kamerát tudsz tenni az azt hivatalosan nem támogató telefonra. Pl. az O+O nem tud semmiféle manuális módot, de root-tal a bacon camera teljes manuális üzemmódot, RAW, 4K és egyebeket hoz fel.
Mentéseket hozol létre a játékodról vagy ilyesmi, és még sokminden más.
Pl személyre szabás.
Dupla koppos feloldás, gesztussal app nyitás, gesztussal fényerővezérlés, elemlámpa gyorsbillentyű.
szoftveres és/vagy fizikai gombok hozzáadása, felcserélése, eltűntetése.Plusz az összes CFW rootolt.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #114972 üzenetére
Te meg bírd működésre a programot.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #114970 üzenetére
Dettó hetes, de nem megy.
Frissítetted? Mosolygós néni vár mikor belépsz az app-ba?
pingvin: Te ne trollkogyá, te pingvin vagy, mönnyé dógozni
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #114969 üzenetére
1.: Váltsál bankot
2.: Sima Android-ot használj, ne root-oltalt
3.: Ne használd a programot.
Ilyen egyszerű.
-
válasz norbert1998 #114969 üzenetére
Nálam működik az otp app, 7es droid
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
OTP SmartBank app.
Nagyon faja pl ellenőrizni az egyenlegedet, esetleg QR kóddal visszaigazolni a webes bejelentkezést, tranzakciókat.Frissítés-> Nem megy 7.1-es droiddal, mondván, feltört, így root-olttal se megy.
Magyarul basszák meg magukat a rohadt köcsögök. Nem vagyok birka hogy rootolatlan fost használjak, de nem megy
-
Whysperer
addikt
Hablaty.. FXA-ba ,hogy a francba lehet biost resetelni. Beallitottam a 1866-os memoriakat gyariakra.. meg belottem a CPU-t 4,4-re.. es hat mert is működne.. viszont az ossze tobbit a Te diasble. Screenshot od szerint es persze,hogy nem megy. Aztan most csak fekete a kep. De elemet kiszedtem 10 masodpercig nyomtam neki es semmi
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #114959 üzenetére
Hetvegen meg vagyok kimelve
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Menni kellene valahova ma....
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Fölkeltem 8 körül. Imádom a hétvëgét
Igen Ela.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, kipróbáltam a Wildland-et.
1440-ben fullmaxon játszhatatlan kategória, vagyis 30fps-sel lehet jó lenne, de inkább hagyjuk.
Szóval, 1-2 dolgot levéve, vagyis FXAA, árnyék egy lépcsővel lentebb, plusz még 2 beállítás egyel visszább a maxtól, már rendben volt. Bár úgy is néha dadogott még egy kicsit.
Gondolom ugyan az a motor van alatta mint a Division alatt, az is néha meg-meg reccsen fullmaxon 30 fps körülre, vagy alá. De csak néha, ez mondhatni folyamat 30-60 alatt volt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MiklosSaS #114942 üzenetére
Ez eddig egyetlen bolthalozat akcioja. Microcenter.
Nagy kegyesen vagtak atlag 30$-t mindegyik arbol, Ami mondjuk a 6950x meg a 6900K arai mellet eleg rohejesen hatA tablazat bal oldali sora netto marhasag, lehet ok ennyiert adtak a procikat, de mindenhol mashol sokkal olcsobbak. Emiatt a kedvezmeny merteke is ertelmetlen. 6950X 1649$ volt neweggen eddig is, nem 1899$ ahogy itt irjak.
Kb olyan learazas mint mikor a Tesco-ban felemelik az arat 100-rol 150Ft-ra aztan rairjak hogy -20% akcio 120Ft.
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #114938 üzenetére
ezt megbánnád haver !
valami tavasz összeröffenést kéne megdumálni
Bandi említette FB-n hogy a PLay-IT re mennének. Na mondjuk oda kinézünk aki akar, utána meg egy after ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
törölt tag
válasz hackeeeee #114932 üzenetére
pár hónappal előre kell szervezni. nekem bp kb 20ezer forint, de ha megbeszéljük előre akkor úgy csinálom ogy el tudjak menni. Jó nem a sassra gondolok mert nyilván neki nem kivitelezhető. De ha páran összefutunk lazulni, már megéri. Ja nem. Nem akarom látni habugi pofáját. felejtsük el. csá
(#114933) Jakuskacsa bebaszunk oszt kimegyünk valami random tüntetésre, úgyis midig van xy takarodj esemény
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #114933 üzenetére
Jah és még ordibálni is lehet és nem fog zavarni senkit!
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #114931 üzenetére
Üveggel a kézben!
Sajna tudom, hogy elég macerás ilyet összehozni, főként, hogy itt is mindenki szerteszét van..
Pedig Én csak Hablatyival próbáltam párszor összefutni, de azt sem sikerült összehozni úgy, hogy jó legyen.. Nem az, hogy 10-20 embernek frankó legyen..
De ha egyszer lesz valami ötlet, Én bernnevagyok, megoldom, megyek!
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #114927 üzenetére
ezaz gecc Egy ösznépi nemzetközi topic ivászat miatt felrúgnám alkoholmegvonásom!
Ma nagy próbát kellett kiállnom az elveimért: hívott unokatesóm, menjek át inni. Szerintem eddigi életem alkoholjának 80 %-át vele ittam meg. És tudtam nemet mondani. Lassan letelik a 2. hónap is alkohol nélkül. ( cél 1 év - talán )
Már csak a kóláról kéne valahogy lemondani. De szerintem függő vagyok
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #114923 üzenetére
Igazad van. elásom magam. Senkinek nem küldtem még képet, mert szar az idő, vagy kivül vagy belül koszos. igy meg nem fényképezgetem. De holnap rápróbálom az őj felnit és megmutizom kivül belül.
Pálinka. Igen, szégyen vagyok. igértem már. lesz cimbi, ne izgulj. de geci messze laksz.
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #114919 üzenetére
esetleg kocsibeálló egereknek
Egyszer írtam hogy nem mindig sülnek a poénjaim, erre tessék: [link] ez se jött át senkinek úgy látom
Pedig nagy reményeket fűztem hozzá[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #114917 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #114915 üzenetére
Jóvan Lacám. Ha azok a félkegyelműek nem jelentkeznek akkor van egy IVECO műszerfal asztalod
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz bandi0000 #114913 üzenetére
Kicsit azert meredek. En nem szeretem az ilyen "reklamokat", az olyanokat sem mint amikor az AMD faszi torte darabokra az NV kartyakat..
Sok fanboy most azt hiszi hogy eljott a kanoan...visszont nem szabad lebecsulni egy akkora ceget mint az Intel, szerintem (es ez a sajat velemenyem) egyaltalan nem erte oket meglepetes. Tudtak mar hamarabb mint barki mit tud es mire kepes a Rajzen.
-
törölt tag
Itthon van a felni
Mi volt ma itt? egész nap a rájzen vonaton utaztatok?
-
bandi0000
nagyúr
köszike
Gyuri: Nem nem még nem, majd most fél óra alatt legkésőbb 10-re beállítom aztán mikor majd nem indul el akkor vágom ki az ablakon
Azt tudom hogy normális, mert asus real bench-et futtattam max memóriával, meg nyitottam az aida 64-et, de lassú volt az egér, nem lehetett vele normálisan kattintani míg le nem állítottam a stress testet, ez mitől melyik komponenstől lehetett? mert annak idején 4690K-nál nem volt ilyenem
Xbox One: bandymnc
-
Whysperer
addikt
vALAKI EGY KIS bf4. msot szakítottam az asszonnyal aztán jó lenne kcisit lövöldözni 8)
-
bandi0000
nagyúr
RAM stabilitását mivel lehet tesztelni játékokon kívül?
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest