Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #115298 üzenetére
Nem tudom..
Ugye annó még korábban Hablatyi tolt ide egy passmark eredményt, ott Én nagyjából kétszer annyi pontot kaptam 3D pontszámra, mint amit a Ryzen mellett kapott az 1080, ami eléggé érdekes volt.
Szal az oké, hogy szintetikus mérésekben erős, de játékok alatt meg, pont ahol szintén villantani kéne, ott kikap. És, nem is kevéssel, azért bőven 10% körüli, vagy nagyobb különbségek látszódnak egy 7700k-hoz képest is. És, pedig az "csak" 8 szál.. Nem egy 6900K..
Szal, ha ez igaz, akkor ez így azért nem épp kerek, legalábbis szerintem..
És akkor érdekes módon az itteni tesztekben nem is nagyon van játékos teszt, csak tesztek..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hackeeeee #115297 üzenetére
Szerintem pont az latszik amit vartam.
Egy szalon atlag 10 vagy kevesebb % lemaradas, emiatt jatekokban is kb ennyi a 7700k-hoz kepest.
Benchekben es kodolas meg hasonlokban meg adok kapok megy a 7700k/6800k/6900k-val.
Szoval sikerult a nagyfiuk koze bedobnia az AMD-nek a procit.
Az OC viszont eleg kaksi. -
hackeeeee
Jómunkásember
Techspot Ryzen teszt játékokkal + TitanX Pascal
Tudom, driverek, stb, de itt is az körvonalazódik, amit Hablatyi említett korábban a Passmark kapcsán, hogy a vga kezeléssel valami nem kerek. Vagynemtudom..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Gyuri27
félisten
válasz stratova #115295 üzenetére
Nem tudom mi a szak kifejezés. Nevezzük japán páncélnak. Az mozog/mozoghat. Hiszen "lemezekből" áll, selyemmel összefogva at egyes lemezek (egyes elemei). Szóval akár mozoghat is.
De ahogy látom itt a kedves feőnök úgy gondolja, hogy úgy mozog mint egy otthonka. Na hát úgy nem fog.
A legionáriusok "szoknya" része is mozgott. Az is bőrből volt.
De ettől még nem lesz a bőr puha anyag (már amit kezeltek és "páncélnak" használnak).Amd - Radeon - Ryzen
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #115291 üzenetére
Jó csak érted.... toleráld azt amikor ilyen helyzetek halmozottna fordulnak elő ,hog y Apám bőrműves. Népi iparművész. egész életembe Bőr anyagmnőségeket néztem. Aztán csinlom a ruha szimulációt és belekommentel egy felettesed olyat,hog yennek így meg úg ykellene mozognia. De mondom az egy keményre edzett Bőrvért. Erre Ő igen de a bőr az puha . Mondom sós vízben és hasonló folyadékokban edzik mint a fémet a tűzzel stb. a végére majdnem kő keménységre szárad a bőr.. stb. Erre Ő.. NEM ez bőr és ez puha. 3 verzió van 1: felállsz belevered a fejét a monitorba 2: elküldöd a .....ába 3: megcisnálod úgy ahogy dilettánsan kérte.!!!
Szóval ez az amiből már k.vára elfárad az ember.!! Hogy nem hallgatják meg azt aki ért is hozzá , hanem már cska azér tis átverem az igazamat a másikon ,mert Én vagyok a Magyar felettes!!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
norbert1998
nagyúr
válasz Jakuskacsa #115279 üzenetére
Ha ez megnyugtat, apámék részén 42 embernek főnöke egy 8 általánossal rendelkező ember 20-on pár éves ember.
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #115289 üzenetére
ha még kapnék róla sms-t nem lenne nagy baj, de én valamikor nem is kapok, valamikor meg pl addig nem kaptam meg az sms-t míg ujra nem indítottam... a telefont nagyon szeretem, kurvára bánt is hogy meg kell szabadulnom tőle, de ezt azért nem viselem már el
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #115287 üzenetére
nem dehogy, vagyis egyszer sikerült de azt megoldottam, csak az a hülye hívás mizériával van bajom, sose tudnak elérni, szerviz szerint hibátlan, telekom csak szervizbe tudja küldeni, ördögi kör, most majd fogyvéddel beszélek, meg megpróbálom eladni
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #115279 üzenetére
De ugyan ez van. elejsen áttudom érezni a dolgot... és érted MPC-hez mehetnék mert lenne már ,most vettem laksát stb. barátok család.. most megint menjek ki egyedül lenni. pfff . nem tudom ez a dilemmám. megnézem ,mert upworkon lehet otthonról is melózni és idén megpróbálom feldologzni magam oda aztán ,ha bejön akkor inkább otthon dolgozgatok!!! De akko r te érted a kérdésemet.. köszönöm.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
bandi0000
nagyúr
szintet léptem ,elértem az életcélom
Nem kell valakinek kis hibás s7edge?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #115269 üzenetére
Én már egy éve ezen eszem magam. Megígértem, hogy a szezonban már maradok. De utálom már az egészet úgy, ahogy van. Holnap leszek 5 éve a cégnél, szóval még 2 hónap fizut is kell, hogy adjanak, akármi is van. Szeretnék pihenni egy kicsit. Én úgy tervezem, hogy ha jönnek a hidegek, (vagy ameddig komolyan szükség van rám - október-december ) addig maradok. Aztán szeretnék egy hónapot legalább otthon ülni. Majd csak utána visszaszállni a mókuskerékbe. Nálunk is határozottan idióták az emberek a főnökségből, és a tulaji körből is. Sok bennem a sérelem, meg úgy az egész sok már. Aztán lehet eljön a napja annak, hogy nem várom meg mindezt, oszt lelépek... Munkám már most lenne, de nem akarok újra kereskedelembe dolgozni, még akkor sem, ha boltvezetői pozició lenne ez. A hátam közepére nem kívánom a vásárlók idiotizmusát.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
naszóval ilyenek is vannak a youtubeon
DJ CSALÁDIPÓTLÉK - GOMBÁZÓ$ DIKÁPRIÓS ISTENI MIX!
minden nap valami ú, valami más. ez a videó egy megtestesült koheló idézet
(2:05 körül van benne kifejlet is)
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
SAS Te tapasztalt vagy.. Mi van akkro ,ha olyan szarul érzed amgad a munkahelyeden a dielettánsok miatt,hogy ninc skedved maradni? Te mit tennél? Kiváncsiságból .... kérdezem
-
válasz #Morcosmedve #115267 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #115266 üzenetére
Azé' az a női logika nem olyan veszedelmesen bonyolult.
© asszongya'hogy
-
válasz #Morcosmedve #115265 üzenetére
egyébként igen
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz Malibutomi #115262 üzenetére
végül is gondolhatok arra is
-
stratova
veterán
válasz Malibutomi #115262 üzenetére
Alap
Jó reggelt. Mondjuk én Ravent várom, ide vele egy notit -
Malibutomi
nagyúr
válasz Lacielvtárs #115259 üzenetére
Ryzen launchra gondolsz
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Csütörtöki jobb reggelt.
Hamarosan gyozedelmeskedik a jooooooo"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #115252 üzenetére
Jam. Kíváncsi vagyok, hohy fognak alakulni az árak.
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
múltkor beszéltetek az olcsó 1151 es i7 ről, van fent ph n egy 50 ért adják
-
bandi0000
nagyúr
Alig várom a holnapi napot, hívom ezeket a buzi neteseket és kiverem a balhét már, ahogy segítettek és utána olvastam kiderült privát az ip címem, amit nem szeret a PS, viszont az ÁFSZ-ben meg azt írják a netre, hogy publikus ip-t adnak...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Habugi
addikt
válasz #Morcosmedve #115225 üzenetére
A nemérted rész habtalanítva:
A 1080-on (FE) felül aki TXP sebességre vágyott annak +$500at kellett fizetnie (ugye $700 vs $1200). Ez most $200-ra csökken amikor lenyomják majd a 1080 árakat mert utóbbi $500 (nem FE, gyártói) míg a 1080Ti $700 lészen vala.
Összességében pedig ugye mérsékelt bukta a 1080 tulajoknak, mert ha mostanáig bírták volna akkor TXP +plusz+ teljesítmény ügyileg, azonos áron, TXP tulajoknak pedig.., hát azt hagyjuk, bár feltehetően őket az árak általában nem érdeklik.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Methionyl
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Methionyl
senior tag
válasz norbert1998 #115240 üzenetére
Inkább motivációként fogd fel Néző pont kérdése kit mennyire "bánt" ez a dolog.
Engem (és szerintem másikat is) pl.: speciel érdekel az e fajta dolgok, nem csak mindig a hardver, meg a reggeli jó kívánságokMost megint sűrű lesz a hardver AM4 lapok, Ryzen proci, Intel price cut, 1080 price cut, 1080 ti, VEGA..mozgalmas március lesz
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #115240 üzenetére
Nekem nincsen semmilyen irigylési érzésem.
Nem akarok kopasz lenni.Meg iPhone-om sincs.
-
válasz MiklosSaS #115238 üzenetére
Az jooo, ott marad a gongyoleg, azzal is lehet spórolni, es pénzt keresni ha vissza viszi az ember...
Druszam leszokik a piarol, apám leszokik a hwrol, mi lesz itt még, hova zullik a topikSzerintem nyugodtan ird be, norbit, kereszteszesomat megkerjuk ha zavarka az ilyen, akkor üljön háttal a monitornak
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #115237 üzenetére
Ja alkoholra cserélem
@Fincsibe: most mit mondjak. Max ezentul nem írok be ikyesmiről.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #115233 üzenetére
Kellene de nagyon..de gyógyulok a hardver buzerálásból. Nem cseréltem.le a 980Ti-t...7700K-t sem vettem...Z270-es lapot sem...
Max lehet ha olcsóbb lesz a 1080-as benevezek egyre. A 1080Ti lesz vagy £700 annyit meg nem adok érte. Max £300 + a 980Ti.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #115231 üzenetére
Hehh
Nem azért mondom én se, merthogy cseréljék le egy pingvinre országuk ősasságát, hát hogy mer ilyet, csak hogy tudja, kicsit olyan hencegős
Mondjuk a rossz oldalon ülés miatt tényleg le lehetne cserélniKeresztapám:
Mert itt sok embernek egy autó van csak, de te arról beszélsz, hogy a másodikat, ami megvan alig pár éve, nem cseréled le, cserébe veszel harmadik ingatlant. Itt ezt szinte senki nem tudja kivitelezni, ezért mondom. Tudom, hogy megdolgoztál/tanultál érte. Nem ezért kell lecserléni a nemzeti sast[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #115229 üzenetére
Hát ezt most nem értem miért?
@Ela:
-
válasz norbert1998 #115229 üzenetére
Hát az én szememet nem zavarja, hanem örülök Apám sikerének
Gratula apám
En nem 'irigylem' olyan ember sikereit, aki nem jó oldalon ül az autóban es igy is előre halad az életben
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #115225 üzenetére
jó hát amilyen gépről streamelték, abba biztos csak a 16 szálas ryzen volt
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Malibutomi #115217 üzenetére
Habugi:
A mai napig nem értem, hogy midrange fölött miért ilyen lukas a paletta, kivár az nV vagy nem is akarnak vele foglalkozni...
"A TXP szint eddig $500-ba került, FE szinten, ebből most lett $200 de ez is csak azután hogy a 1080 megkapta az árcsökkentés" - ezt nem értem, mi lett 200$-mi volt 500$?
A többivel abszolút egyet értek. 2x-es sebességet hozni egy lépésben, soknak tűnik. Ok, volt egy Polaris kör, de az is maximum az adott szintre volt éppen elég, azaz jobb esetben is egy 1080 körüli szint várható.
Az ideális pont az lehetne, amit az elején emlegettél, hogy 1080Ti alá lőni teljesítményt, de eladni 1080 áron.*
*feltételezve a hibátlan hw/sw oldalt mellé.Volta-val kapcsolatban a Low Level API és a HBM vagy HMC vagy akármi elképzelhető, hogy a Ti fölé tolja rendesen a csúcsot és az egyel kisebb oda jön, ahova a Vega csúcs kéne jöjjön.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor ugy áll a dolog hogy belemászok a harmadik ingatlanba is. Egyrész banki hitel más részt van egy kis tartalékom. Rendesen kiüritem megint a dolgokat de ez van. 3-4 év és megszabadulok a banktól és addigra lesz egy kb £35.000-et érő ingatlanom.
Szóval spórolás ON...marad az S80 ...nem lesz XC70/90 ebben az évben.
-
bandi0000
nagyúr
Erősen agyalok hogy mit kezdjek, rohadék net szolgáltató 2,5k-t akar kérni havonta azért hogy fix IP-t kapjak, hogy tudjak játszani online a ps-el...
fasz ki van hogy csak lehúzzák az embert, nyilván nem a 2,5k a sok, mondjuk nem kevés ahhoz képest hogy a netért kb 4k-t fizetünk... csak fizetek a játékokért, fizetek azért hogy multizhassak psn+ címen, és még a fix ip ért is fizessek mert a psn nem szereti a natolt ip-t
-
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Whysperer #115216 üzenetére
Egyszeru ezek 8 magos procik (1700/1700X/1800X), Az intel 6800-6850-6900K-nak felelnek meg, viszonylag dragak is, de meg mindig olcsobbak mint az intel megfelelojuk.
Ami i7-nek felel meg 4/8 szalas az 199$ lesz ami az i5-nek az 149$, joval olcsobban mint az intel megfelelojuk. -
Whysperer
addikt
Ezt most ,hog ykell érteni.? [link]
Mármint ő a 1700/1700x/1800x-re mondja és ,hog yaz nagyon olcsóak meg kisebb i5-k?
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
-
Methionyl
senior tag
Abu->"Már lemértük az 1800X-et. Kb. a tesztek 40%-ában veri vagy egyenlő a teljesítménye a tízmagos i7-6950X-szel. Az i7-6900K-t szinte mindig veri. 1700-unk sajnos nincs. "
Ez nem NDA feszegetés? holnap kész csata tér lesz a PH..
-
Habugi
addikt
válasz #Morcosmedve #115209 üzenetére
A legtöbb címben azért elég mocskos szakadék van a 1080 és a TXP között, most lehozták a Ti-t ami helyből gyorsabb lesz várhatóan a TXP-nél és kezdésnek annyiba fog kerülni mint a 1080 megjelenésekor.
A TXP szint eddig $500-ba került, FE szinten, ebből most lett $200 de ez is csak azután hogy a 1080 megkapta az árcsökkentést és a difi bizony ilyen "csak" a TXP-hez képest is..:
Btw inkább a VEGA vonatkozásában szántam elgondolkodtatónak az előzőt.., mégha komolyan is lehet venni a "poor Volta"-zásukat, nem szabad elfelejteni hogy a TI-k mindig gyorsabbak mint az új gen (jelen esetben ugye Volta) felső szegmensbe szánt belépő kártyái.
Egy ideig legalábbis, ugye 780Ti > 970 a kezdeti időkben, kvázi a 1080Ti már lazán tekinthető ~Volta teljesítménynek, így a majdan népszerű, "olcsó népkártya" Volta nagyjából ennyit fog tudni.Szóval kis VEGA, nagy VEGA akármit is hoznak, ha fel szeretnének zárkózni akkor bizony ezt a 1080Ti-t kell majd elcsípniük
valamilyenbelépő szinten.
Az ideális helyzet az lenne ha a kis VEGA elcsípné, a nagy pedig rápirítana, ekkora áll elő ugyanis az a szitu, hogy a Volták nem fognak megint nagyon elmenni amint megjelennek..Húzos na.., akármit is varázsolnak a VEGA-val ez húzós lesz, honnan lépni hova..
AMD csúcskártya ugye jelenleg nincs a 4vs8 vRam mizéria miatt, 480 / 390X / Fijik labdáznak, namost van nem egy olyan cím, ahol csak maga a 1080 egy 2x-et ráver ezekre.., ezen szorzón felül kéne teljesítenie a VEGA-nak.., upszi.., mikor csinált a két oldal közül bármelyik olyat, hogy az új gen 2x pluszt hozott az előző sajáthoz képest?!
Volt ilyen egyáltalán?
Na ezért duuurva most ez a történet, nem lehetetlen csak mérsékelten valószínűtlen..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #115203 üzenetére
Most lesz középiskolás.
Ezeket a köröket futjuk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
törölt tag
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #115193 üzenetére
A maga 700dodójával ez megint kegyetlen duuurva lett, hiába vizionáltak a Ti-nek még régebbi NV-sek is 1000-et hónapok óta..
VEGA még sehol.., ugyan "poor Voltáztak" legutóbb kvázi valamiért nem érdekli őket a Pascal vonal, azért kíváncsi leszek ezzel a Ti-vel mit tud majd kezdeni a kis/nagy VEGA..[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz #81556480 #115206 üzenetére
Ugyan itt táp eladó?
Amúgy meg van 1 másik jobb tápom. Csak ha lehetett volna nem szedem szét a fél vilgágot. evvan ¯\_(ツ)_/¯
¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯ ¯\_(ツ)_/¯A hűtőd egy belépő szintű
f0shűtő. Csodát ne várj, gyűjtsé és vegyél jobbat[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz #81556480 #115198 üzenetére
még mindig irigykedsz?
Hackee + kacsa az igaz bár enyém csak 4,5-ön brummog az FX-em. asszem 1.356V-al. Legrosszabb esetben csak szimplán lekapcsol, nem? Vagy ilyen védő üzemmódot ne keressek?
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #115203 üzenetére
Nem öreg csak nem vén fejjel kezdte a bocstervezést
Mackósajt: aranyos kis bocs, látom szépen gyarapszik, titeket legalább nem hívogatnak mázsálni havonta... -
válasz mackosajt #115202 üzenetére
Teljesen jogos a kérdésed, de biztosra mentem, hát rákérdeztem...
Jo egészséget neki is
Palyalkalmassagi?
Ilyen öreg Mackó vagy?Jut eszembe erről :
Hogy hívják maci lacit ha meg öregszik?
Medve László[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #115201 üzenetére
Ki más lenne?
Épp a legnagyobb bocsot várom a palyaalkalmassagirol.
Az egyik választott suli behivta ilyenre.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest