- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Így fest most.
T1: frost (3), fire (3) nature (2), shadow (1).
T2: frost (6), nature (3)
T3: frost (4) fire (2) nature (2).Nos ha ebben az összetételben játszottál, akkor te egy igaz ember vagy.
Remélem egy ranked 2v2-l megtisztelsz hamarosan.Enforcer kb 20bfp-be megy most.
-
Murder3
addikt
amúgy miylen má a töltőképernyőbn a lost horror és a lost dragon is ott dízseleg de se hírük se hamvuk.
Amúgy a másik nem tudom h én h mondhatok ilyet de a lost spirit ship elég OP
meg a launcher se semmi 55 power de kb az eggyik legjobb torony
ennél már csak a necroblaster erőteljesebb 3 orb 100 powerért.
csak azzal nem lehet FoF-el védekezni.a képessége meg hab a tortán.
csak pár ls lapom van de már így is nagyon adják, ha még megtoldanám egy bahirral meg warlordalvigil kéne ami tök jól feltartana minden t meg a wanderer ami meg jó spawn unit
az is jó bad harvest advanceden a 2 stonekin lordot és aaz eggyik gun position lepustítottam t1-t2-es egységekkel szimpla spawn attackala lost spellekről mi a véleményetek illetve a shadow kapta ezt a beffaliont ez cask pvp-re jó?
UI: a worldbreaker alázz de nagyon
-
MZsoltee
veterán
A 4.orbos főegységnek jó lenne minnél több HP, ugye a Giant Wyrnek csak 3530 van, de mondjuk nem üti mindenki.
Grimvine?
Equilibrium milyen lap, pontosan hogyan működik? Gyenge az angolom. A Unity-t jól értelmeztem?Fhantom Lord lett volna csak a Unity miatt ugye nem megy a dolog, mert az 2fire +1 orbos a lord meg 2 nature +1 Orbos...
Azért írtam oda az árakat, hogy tanuljak, köszi a segítséget a akkor deep one-t 100 körül próbálok majd szerezni scavangerért meg hajlnadó leszek többet is adni.
chargeot? Ez at jelenti, hogy valamiből 2-t betenni mondjuk?
-
MZsoltee
veterán
2 orb: A lava fieldre azt mondtátok, hogy az nem vó pvpben, mert drága...
3 orb: Deep coil nagyon drága, legalább is nekem.
Fhantom Lordon, vulcan-on és Virtuoso-n gondolkoztam.
Illetve a nuture-s Unity tűnik nekem nagyon jó lapnak. Ha jól értem egy ilyen közös nagy életerő lesz és vagy minenki meghal vagy senki sem...
EsetlegThornbark/4. Orb: Spore Launcher Rengeteg hp Unityvel meg Regrowth-tal jó lenne...
-
RexpecT
addikt
Jaja a Skyfire drake az kell, sajnos erre magamtól kellett rájönnöm
(igazából azért nem raktam bele elsőre mert elég kevés hpja van alapból) .
A Lava field is teljesen jó mert nagy területen sebez(ha támadok jól jön pl a bázisoknál mert sok épületet is károsít).MZsoltee:
Keresd meg a legolcsóbbat mindenből AH-ban akkor tuti nem vágnak át.
-
Murder3
addikt
lol én azon lepődöm meg h eggyesek a bad harvest standardon nem tudnak mit csinálni és nem free deckesek....
én meg frost íjász northguard meg windvevarsokkal letistízok 1 kampet.
Djuree: érdekes csata volt áltatok és vártatok a semmire....
legalábbis az ellenfeled azt csinálta.te legalább orbokra vártál -
-
Djuree
félisten
3 font. de ha többet rendelsz akkor is csak ennyi.
én már sokat rendeltem tőlük. 1 hét alatt itt a cucc, néha még hamarabb is.
3 packot vettem = 6000 bfp = 7200ft postával együtt
1 bfp = 1,25ft
elég jómég eladásra is vettem
krómX: a fanatik
hát igen, a többi campet még nem is láttam, ott mi lehet. valaki megcsinálta már? nézek youtube vidit hátha -
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
oké nekem megfelel.
a taktika mi rá?
Pure shadowwal meglehet csinálni?
Néztem belőle raplay az eggyik shadowwla kezdett az elejéig noxokkal meg kigészítő csapatokkal átlehet menni amikor középre beérek az oldalamon lévő falakat felhúzom oda Time Vortex tornyok elegek?
Ahogy láttam a 4. orb ott van közel és nighguardal átlehet az eggyik paralizálós bogár felett venni az irányítást.
de a végére nem tudom mert az is giant wrymekkel ment.Máskérdés a Soul spilcer az mire jó?
Addig ok h pl a nature aff az a lelke gyűjtése után tud belőle healelni, de azon kívül másra jó?
Mármint pl oylanra h összegyűjtöm a lelkeket és kieresztem?
pl így lehetne kombózni a furnance of fleshre meg még pár corpses gatheringes kártyára. -
RexpecT
addikt
Ezt majd lecsekkolom,szerintem nem így van,mert ha kicsit több pontom van kilépek akkor megnyerem?Ezzel lehetne manipulálni a játékot,szerintem úgy van hogy aki kilép az veszt.
Ma játszottam 3 PvP-t mind a három kilépett és én nyertem(mondjuk akkor már több pontom is volt). -
Simid
senior tag
Parancsolj!
Természetesen nem saját taktika, a mana wingezést replayekben láttam, a Motk trükköt pedig Rankerz mutatta meg.Experten annyival nehezebb, hogy van swarm amit könnyű behúzni, ha nagy ívben kerülsz.
-
Simid
senior tag
Az a lényeg, hogy két winget egyből elküldesz a bázisra és még egyet utánuk amint lehet. Így letudod ölni a spawn épületet mielött légi egységek jönnének belöle. Egyedül egy nyilas fog jönni, de ha azonnal elindulsz akkor azt is pont le lehet ölni, csak egy heal kell a wingekre. Onnantól azok szépen lassan írtják a földi egységeket, amíg elvagyok a markok felállításával.
Én elég sokszor elrontom, mert egy meghatározott ívben kell megközelíteni az épületet, ha kicsi az ív akkor leszed a légvédelem, ha túl nagy akkor behúzod a swarmokat.
Sajna az expert replayt elfelejtettem lementeni, de egy előtte csinált adv még megvan, ha gondolod felrakhatom (a mana winges rész és lényegében a teljes első pár perc ugyan az advon mint expen). -
-
Murder3
addikt
áá pedig megörültem már.
oylan jól lehetne használni shadowra ezt a varázslapot ha az összes chargot visszadná.
pl akkkor az 1-2 orbos kis egységeket amikből halom van később is lehetne suicidal idézéses támadásra alkalmazni.A shadownak kéne egy olyan spell 2 orbra ami ha ráraknánk egy saját egységre az 30 mp-ig immunis lenne minden varázslatra.(sajátra is)
-
Gyuri27
félisten
Igen az ea hibája. Egy: az általad emlitett reklám hiánya. Kettő: hogy a játék nem elejétől ingyenes. Lévén online játék nem tudták kipróbálni az userek. Meg ami még a dolog, hátul ütője, hogy ha egy középszintű játékos akar lenni az ember. Akkor nem elég a 3000bfp. Most vagy az ah-t kellene megreformálni (adott lap x-nél többe ne kerülhessen) vagy a 3000 bfp mellé kicsit jobb lapokat is bele rakni. Ráadásul ne egy szinből, ha nem lehessen választani milyen irányba indul el az ember.
PowerBuldog: nem akarlak elkeseriteni, de még ha 1:1-ben adod is el már jól jártál. Itthon kevés erre a fizetőképes kereslet. Már csak azért is, mert ha az ember mot vesz 3000 pontot. Később megint kell. Az user agya meg gyorsan számol, hogy eddig mennyibe van nekem ez a game.
-
PowerBuldog
veterán
Azt még mindképp megvárom, hogy kijöjjön hivatalosan is az új kiadás. Addig is elkezdtem eladni a kártyáim, hogy legyen minél több BFP. Hátha valami változás lesz, és akkor esetleg bevásárolok.
(Árban amúgy az 1.9Ft reális lenne 1 BFP-ért? Ha jól számoltam akkor hivatalosan vásárolva ~2.7FT körül van.)
-
RexpecT
addikt
A marketing nagyon fontos,szerintem tudja ezt az EA is, mégsem úgy csinálták a dolgokat ahogy kellett volna.Gondolom most meg,hogy nem hozza az elvárt pénzt egyre kevesebben dolgoznak a játékkal,így még azokat a mostani játékosok egy részét is elveszíti.
A tartalom bővítése tényleg nagyon fontos lenne,a WoW sikerének az egyik kulcsa is az hogy mindig van valami új challange.
Valószínűleg egyszerűbb új kártyákat kidobni mint a még plusz mapokat és játékmódokat csinálni.krómX:
Nekem most lenne egy szabad félórám
.
-
Murder3
addikt
És itt egy EA-ról beszélünk ami tudjuk jól minden szart felhájpol ezt érdekes nem tette így és a megjelenéskor ez meg is mutatkozott aztán meg csodálkoznak.
Még annó 2008-ba lehetett róla hallani én is arra fiygeltem fell h ez egy mmorts lesz és kártyajáték szal ez felkeltette az érdeklődésemet.
Aztán a bétára már nem tudtma bekerülni így nem tudtam csak 09-be kipróbálni egy hétig játszottam a demóval a megjelenés után kb aztán vettem meg.
Viszont a kevés játékos annak is köszönhető h soakn megunják épp azért mert már nincs benne kihívás.
nagyon sok régi játékost ismertem akik azért hagyták abba mert hónaponta ha jött! egy új map.
A renegade edition meg kb az átskinnelt ellenfelek kiadása is nagyon alamuszi döntés volt.
A pvp-is úgy szar ahogy van.
Nem hiszem h nem lehet csak az 1v1 és 2v2 játékmódokat kitalálni.
Egy fps-be sem jó ha csak lenne dm meg tdm oszt kész.
itt is nem tudom mi akadályozza őket a többrétegű pvp-bevezetésén.
mapokat sem hajlandóak csinálni.
össz-vissz megint egy nagy baj van h az EA kezébe a franchise.
Ők azok akik ha tehetnék még a játékot is kispórólnák a játékosoktól de persze nagyobb és nagyobb bevételt várnak.
pl karácsonykor sem voltak képesek legalább azokat akik megvették a dobozos verziót egy giftel megspékelni. -
Gyuri27
félisten
Ez azt jelenti, hogy nem tudtak még egy lost grigorit kiadni naturéba.
Nyilván ezért volt a béta, hogy kapjanak az arcukra és valamit változtassanak. Mondjuk örülök neki, hogy foglalkoznak még vele. Csak ezt úgy kelett volna, hogy 2 héttel korábban jön a beta. Meg mondjuk tolni kéne bétába az összes lapot. Látod ezzel a párral is milyen cirkusz van.
Meg addig lesz idő még egy (ill 2) sneak/peak deck kiadására. Az megint pénz. -
Gyuri27
félisten
Csak ugye most bakot lőnek. Hiszen a lost és twi már meg volt itt ott a bf-n. Azt stuffolták kicsit és kész a kiegészítő.
Viszont a következő kiegészitő mire fog épülni? Semmire. Így azzal dolgozni kell keményen. Meg hát ezt az átverést egyszer lehet megcsinálni.
Amúgy azt sem értem, hogy a 3v3, 4v4 (pvp) játékba rakása nem egy nagy vasziszdasz és mégsem lépik meg. Meg mondjuk havonta egy nyomorult mapot szerintem ki lehet eröltetni.
Megy amit mondtam, hogy a meglévő lapok egy részét át lehetne dolgozni pure lappá. Pl deepcoil így élénkülne a játék. -
PowerBuldog
veterán
Hát akkor szüljenek sünt. De sokat.
A kártyákkal sem vitték túlzásba a munkát. 120 lap...ami lesz 60, mert 2 aff. Aztán abból is jó ha 10db új egység, mert a többit már lelőtték a Twilight és Lost Souls PvE mapokon régebben. Azért elég vastag a bőr a képükön meg kell hagyni. -
Gyuri27
félisten
A tápolásnak örülök. Így a pure nature jobban használható lesz és némiképp elensúlyozza a nerfet. De a Sipirit Hunter problémát (ill azt, hogy igaziból T2-re nincs rendes légiegységet támadó spell, squad).
hokuszla: nem adok el semmit. Lehet, hogy hülye szokás. Ill azt adom el amit előtte befektetési céllal olcsóbban vettem.
-
Simid
senior tag
PVEre lehet, hogy jobb (nem tudom nem nagyon használtam még), de PVPben szerintem egyértelműen jobb az oink mert instant és jóval olcsóbb (mondjuk ez PVEben is lehet előny).
Ha tényleg jobb a creeping és bevezetik a CC változtatásokat, akkor ez jól is jönne, mert többen tudnák használni a jobb CCt, kompenzálva valamelyest a nerf hártrányait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest