Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
oké nekem megfelel.
a taktika mi rá?
Pure shadowwal meglehet csinálni?
Néztem belőle raplay az eggyik shadowwla kezdett az elejéig noxokkal meg kigészítő csapatokkal átlehet menni amikor középre beérek az oldalamon lévő falakat felhúzom oda Time Vortex tornyok elegek?
Ahogy láttam a 4. orb ott van közel és nighguardal átlehet az eggyik paralizálós bogár felett venni az irányítást.
de a végére nem tudom mert az is giant wrymekkel ment.Máskérdés a Soul spilcer az mire jó?
Addig ok h pl a nature aff az a lelke gyűjtése után tud belőle healelni, de azon kívül másra jó?
Mármint pl oylanra h összegyűjtöm a lelkeket és kieresztem?
pl így lehetne kombózni a furnance of fleshre meg még pár corpses gatheringes kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest