- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
idézem a (#21576) OnSeT hsz-ből:
ha van itt olyan csapat aki indulna, holnap estig jelezze, s akkor ahha berakja őket helyünkre.
mivel ahha a szervező, nyilván tudni fog róla, mint ahogy írtam is...
(#21586) zoli.22 ezek szerint még nem beszéltétek le gergomesterrel a dolgot mikor rám irt
-
Cr4Zy
tag
Végre, dolgoznak a problémán!
Mivel lassan 22:22 van ott is, kétlem, hogy nagyon sietnének vele, de azért holnapra csak megoldják az adattárolóban lévő problémátMás:
Az 1v1 versenyt lezártam, a díjakat még ma ki akartam osztani, de emiatt a leállás miatt nem tudom ezt sem megtenni...
A végeredmény ITT megtekinthető -
-
Zotya21
senior tag
aura alól énis kiteleportálom ha van power meg van hova mármint hely
de a life weavingtől meg kicsit magadat is ölöd nem ?
deigaz nem emlékszek mennyire de azt tudom hogy egy befallen meg egy undead army simán elég egy jugger megöléséhez auába
nah nem a lapok számítanak hanem hogy 210 power
meg t3
-
OnSeT
őstag
és valóban.
de ha firet húzok nem fér be horror ^^virtuoso egész jó, unstable csak támadásra mint ahogy fallen is.
egyébként egyből jön shatter. skyelf-re önmagában megéri rálőnie 100 poweres unit 1000-es hp-val shatter pont annyit sebez + másodlagos robbanást is fog okozni ami további dmg a saját kempnek.erre a 3 unitra épített t3 szépnek szép de sztem gyenge, ahhoz hogy használható legyen 5-6 slotos t3at kéne bedobni. fallen képességgel az a problem hogy ha kap egy cc-t a célpontja full hp-s lesz megint, ezért nem árt mellé egy xl ami az ütéseket beviszi.
wrati+evo kombóval is ez a gond, egy evo alatt nem tüntet el egy full hp-s xl-t, ami még azt mondom ok, gyorsba nyomok még1et. viszont evo nem véd spec képességek ellen, így drake, fathom vagy mauler simán leállítja...
bár ha nem nature splash az ellen vagy van jókora power előny durva dolgokat lehet vele összehozni ^^
(#21545) Gyuri27 na jó de t2es lapokat nem rakok be t3ra, így se férek el xd
felbuffolt hunti viszont képes beütni (igaz jóval több powerből)amúgy most arra gondoltam hogy kiveszem t3at 1v1es deckből, nagy ritkán jut el odáig meccs. mióta 5-ről 3ra csökkentettem lapok számát pl. még 1xse tartott addig, pedig toltam párat
más:
amii lapok végleges verziójú fordítása az oldalon: [link] -
OnSeT
őstag
Követve a példát tegnap én is összefutottam ahha-val, de mi nem zavartuk le olyan gyorsba a meccset.
~10 perc shadow t1 mirror, majd kb ue. t2. ( de az már nem mirror ő shad/nat volt ^^)Nasty chargeket rendesen fogyasztottuk t1en. Harvi csak egy mellékszerepet kapott a meccsen, amíg lekötötte az ellen figyelmét a koc-ok szétkapták a bázisokat.
Witchclaws egész jó Dreadcharger alternatívának bizonyult. [link]
-
babatag
csendes tag
Nem értem. Január 25.-i patch is ezt takarta hogy új bootstrapper kellett, mert új szerverről tölt már le a BF mindent..... Most megint szerver csere....áhh
felesleges. Kb. Május 15.-ig van idejük, mert ha kijön a Diablo 3, elég sok user oda megy majd játszani....főleg ha lesz sima single része is.....
-
zoli.22
tag
Az amii-t kellen kiadniuk de villám gyorsan, amig még van játékos. Mert azért az EA sem gondolja komolyan, hogy örökké vár rá mindenki. Szerintem most már az idöhuzással csak annyit érnek el, hogy sok ember végleg letészi a lantot. Nem tudom, hogy ez nekik miért éri meg.
Bár kivételesen nekem most nem baj ha még pár hetet várnak, mivel minden bf-emet elköltöttem egy promo harvira. Most adhatom el a kis értéktelen lapjaimat, hogy egyáltalán legyen forgotökém. De akkor is megérte, rögtön egy top párosrt intéztünk el egy random társsal, ráadásul ö is pure shadowal ment. Szerencsére 1v1-es map volt, igy mindketten csatázgattunk külön. Kb az egész meccs alatt 1-1 life volt amit oda vissza adtunk egxmás hárvijaira. -
OnSeT
őstag
t1-re teljesen eltérő elképzelésink voltak Lost-al, ezért lett belőle ekkora fail.
én középharcot akartam, csak megzavart hogy behúzott oldalt egy wellt. a rushra váltás meg már nem jött be ^^volt náluk voidstorm , s előszeretettel használták is, utoljára akkor mikor rds egyedül maradt, de akkor már annyi unitunk volt lent hogy pl wratik hp-jának is csak felét vitte le
jelenleg a teljes t3as felhozatalom spéci lapokból áll. s elég gyakran tapasztalom hogy nem tudnak mit kezdeni egy-egy lappal
unstable engem is megszívatott mikor Hangfal használta ellenem, azt pl. ezért raktam be deckbe.wrathgazer azért van bent mer tetszik, egész jól el lehet vele szórakozni.
ha a winre hajtanék akkor frost orbot húznék t3ra s menne a grigori ^^(#21234) LoLHunCsirke wrati buff kéne vagy evo vagy mindkettő, bár legalább most nem mondhatják rá hogy OP
frost shard épülő church ellen jó, úgy mint shatter
bloodhorn mire támadásba lendült már 3 wrati volt a mapon ha az nem is szedi le ami épp bontotta, akkor elkapja egy másik. ^^(#21238) gergomester netherről le kellett mondanom párszor, pl terveztem egy mage rusht warp supportal, csak kaptak egy beffallent. onnantól kezdve meg pazarlás lett vna
azért volt egy szép netherezésem a meccsen.
Lost a nature kezdőjénél húzta vissza egy orbját, ott teleportáltam be egy infectel idézett crawler sereget rds churchéhez. ( minél több unitot bont annál több hp veszteség) ebbe a warpba nem csak crawlerek hanem az ellen grigorija is bekerült amit épp nastyzni készült, s mivel a robbanás a teleport után következett be a bomba nem Lost orbját hanem rds churchét vitte le. utána már szabad volt az út a másik kezdő bedöntéséhez is xDremélem már Zotya Mester is elégedett tanítványa warpozásával
-
Zotya21
senior tag
-
Murder3
addikt
na ezen gondolkodok h benevezzek.e a full bandit deckemmel ahol még darkelfet és nc-t se készülök használniXD
tényleg csinálhatnánk only male cupát így ph-sok közt, mondjuk nem kéne sok kb 6-emberrel már le is lehetne lehetne bonyolítani.
lehetne cifrázni pl h maximum 6 lappal lehet nevezni eggyik sem lehet uppos és az aktuális nyertes(aki nyeri a meccset) az viszi tovább ezeket a lapokat és ha tudja használhatja a következő meccsén...
maximum modnjuk t2--ig mehetne...
egy ilyen fun cupát én szivesen csinálnék ha benne lennétek páran.
-
-
OnSeT
őstag
ez esetben 2x is hagytam megdögleni Rankerz Mo-ját mikor menthettem vna
mondjuk másodszor már furcsa volt hogy ismét grigori taunt alatt lévő sérült unitra kapom a jelzést ^^
(#20946) Zotya21 disintegration védési lehetőségeit ismertem, arra Moon is jó, a képessége leállítja grigori dis.ét , pure fireben elég jól jön, mivel a juggerre insta szokták tolni a grigori bomlasztó képességét. ~6k-t ütni rajta ~10mp alatt meg szinte lehetetlen.
amúgy van még egy funkciója warpnak, ki lehet vele nyírni a csapattársad 2v2ben. csak kevesen tudják hogy hogyan.
Rankerz már részesült eme kreatív megnyilvánulásomban xD -
Murder3
addikt
ne haragudj de programozók..miért is lenne ez nekik lehetetlen?
annyit kell csinálni h elveszik a raget és beraknak egy külön a slayerre írt rage-t neki...különben a lancerhoz azért nem szerencsés mérni mert az is túl jó annyi powerért.
lancerrel nem csak a hp a baj.
túl splashelhető és még így is túl olcsó.reavernek marhaság az égető képessége...meg minek még több nuker ott a virtuso.
már eleve ott van a bugja h egymással nem képesek root netwörköt alkotni aztán a burning paws képessége teljesen elbaxxa az egész lap dizájnját.ashbone-t meg unstablehoz kell mérni és ahhoz képest túl erős tehát szépen gyengíteni kell..és orbkövetelménynek is kell +1 shadow orb..
de az egész t3-al aza baj h marhára nincs semmi balance..semmi logika nincs az egészbe de a splashelhetőséget se vették figyelembe...
eleve túl erősek a t2-höz képest szal az egész t3-at újrakéne balancolni.legtöbb új lap is arra megy h agyon legyen tápolva pl sun reavernél is látszik(vigil...stb)..de eggyiket meg full up-ra csinálják pl mondjuk ashbone,sun reaver hez képest pl gunner...
de pl mikor kihozták az eliminatort t2-re olyan képességgel ami ott se tudom h az h pattant ki vkineka fejéből..
szarnak tesztelni a lapokat kombókat...
ezek a random balancok is kb olyanok h na lássák h még azért csináluk vmit..mert random kiragadnak x-z lapot csinálnak vele vmit de a másik 30 problémás lapot meg lexarják nem baj majd 3 hónap múlva megint lesz random 5 lap... -
OnSeT
őstag
cookiebp nem használ grigorit, xl nélkül meg nehéz fogni shadow-frostba, de ettől függetlenül jó meccs, illetve ebben a körben esélye se lett vna xl-t hívni
freemkas kör is érdekel, jöhet az is, akár privibe is ha ide nem akarod.
tegnap mi is teszteltük brannocot egy közel fél órás meccs során, bár azt kell mondjam wrathgaser hatásosabb volt, grigori ellen mindenképp, nature viszont az OP t2s unitjával fogja replay ^^
Zotya a padavanodnak ismét van egy kérdése.
warpal el lehet teleportálni a grigori taunt alatt lévő unitot?(#20908) Rankerz elég random mód válogatták ki a lapokat listáról. bár nem gond legalább spitfire is felkerült.
ripper, white rangers viszont nem tudom mit keres ott, azokat senki sem ajánlotta...
egyébként már a 10 lapos szavazás kiirtásakor írtam nekik hogy külön topic kellene minden lapnak, elég sok időbe telt míg belátták... de hogy miért csak 4 a 10 ből... -
Cr4Zy
tag
látom, befejezetlenül hagytam a mondatomat: "azt meg nem olyan könnyű, mint az ember gondolná, egy olyan helyre, ahova nem lehet nether warppal sem átmenni: 2 specifikus kártya kell hozzá, melyek orbkövetelményei persze köszönőviszonyban sincsenek egymással
"
(#20905) Zotya21: Úgy gondolja, hogy az Ön komputere elavulttá vált? Bontaná régi, használt számítógépét? Hívja Zotyát, s ő költségmentesen megoldja!
-
phanzetomox
őstag
Peti: Egy szívességet tegyél meg nekem, menj kérlek a Ricsi gyerek ellen egyet a régi voidpörgetős deckeddel, mert egyenlőre úgy magyaráz róla hogy 2 napja még azt se tudta mi az, de én már megkaptam tőle "mások tudásából él" címet, csak mert jobban tudom mi az, és mert nem indultam versenyen.
Ricsi: Először is nem hiszem hogy kifogásokat kéne találnom arra hogy mért nem indultam, és végképp nem szarokat ahogy te fogalmaztál.Azért nem indultam amit írtam. Kész, szerintem aki kicsit is értelmes megérti, remélem te is, csak a vita hevében valamibe bele kellett kötni.
"Te is csak elméletben vagy pro gyakorlatban mások tudásából élsz 2v2 ben
erről ennyit..."
Ezt kifejtenéd ? az hogy pro vagyok-e vagy sem nem érdekel viszont a mások tudásából él dolog már igen. Ezt mégis honnan veszed ? ha megnézed a paklim azt sem csak úgy másoltam valakiről. Mutass még egy olyan játékost aki lost deckben lila gravityt használ, nem tesz be lost reavert mert nem szeretné hallani hogy "reaver skill" (reaver nélkül egyébként totál hátrányban vagyok pure fire és pure shadow ellen) és nem használ olyan op lapokat mint lost vigil, voidpörgetés, voidstorm,church stb stb. amikor ezen lapok minimum egyike majdnem minden top 20ban lévő játékos deckjében megtalálható. Sőt nem robbantok grigorit, és nem is hívom le amíg nem fogyok ki lancersből, vagy nem hív az ellen XL-t mert utálom hogy ilyen erős t3-as lapot lehet kapni ilyen kevés powerért.Tehát nem hiszem hogy másokból élnék meg. De ahogy gondolod, ha ez a véleményed hát legyen, nem is akarom megváltoztatni. Annyira nem izgat hogy egy játékban nyújtott teljesítményemről kinek mi a véleménye, ennél azért jóval nagyobb dolgokat elértem az életben, és ez nekem épp elég.
Csak azért mégis kicsit frusztráló, megértheted. Igazából azért szóltam be neked mert zavart hogy Gyuribát cseszegeted amikor azért ő jobban tudja nálad tényleg és nem csak elméletben.Legalább is a voidos dolgot hisz te ezt csak most ismerted meg nem rég, ami nem baj de akkor hallgasd meg azokat akik tudják mi a pálya. (remélem Gyurit és engem nem az 1v1 rangunk alapján soroltál be noobnak mert az kb. nem jelent semmit)
-
Volgafan
senior tag
Nem predátorrol beszéltem,mondom:tanulj meg olvasni,szöveget értelmezni!!!!predi tudta,hogy elbaszta,mikor wellt vett és te lerusholtad...nagyon ügyes vagy,le tudsz olyan firet rusholni,aki wellt vett,te meg nem...Ő is tudta,hogy elcseszte...olyan meccset mutass,ahol Sutyit vered void nélkül 1v1ben!!!
-
Murder3
addikt
ja csak ugye az ilyen gyűjtögetős kártya játékok sajátja h van sok lehetőség amerre építheted a decked és a saját stílusod vidd amit kialakítasz, de itt csak az van h van x lap és ezeket kell counterezni.
Azért nem jutottam feljebb mert nem játszottam...ennyi ha én is folyamatosan játszok akkor már ott lennék a top 200-ba..sőt ha eleve lámulásra mentem volna akkor olyan deckel meg főleg.
jaj de véded a deveket..ahha várjunk csak csinálnak egy játékot amik kiadnak teljes áron mikrotranzakciós rendszerrel aztán hopp nem lehetett elég sikeres de konkrétan szartak az egész támogatásra..a játék pve-része meghalt már a kaidást kvöető pár hónapba megált a supportja..
de továbbra is pofátlanság amit cisnáltak mert 2 éven át semmit nem csináltak..
a játékot mai napig nem tudák kibalancolni, de láthatóan szarnak rá mint ahogy az updatekre is.
Ezen mit változtatna ha top 20-ba lennék és úgy mondanám?de te is láthatod elég benézni a játékba pl a lorajába ott is magasról le lett szarva a renegade kiadásig követte kb az is de aztán arra is szartak..olyan nehéz lenne pl új mapokat kiadniuk?
aztán mikor az ilyen prewiew lapok kijöttek azok is össze-vissza eggyik semmire nem jó a másik full op...és h mióta is lenne amii vagy jönne vagy kéne jönnie?volt egy jó játékötletük csak elég hamar kiderült, hogy megvalósítás pocsék volt.
ezért lett bukta olyan hamar a játék..."így lehetett vegyíteni a körökre osztott és a real-time stratégiai játékokat"
ez külön érdekel hogy jött ki..pl mi ezen a körökre osztott vegyítés?
"manuálisan is lehet babrálni vele, mely nagy felháborodásokat tud kelteni. Lásd: void-visszapörgetés)."
ja ez is jó..valójában egy eggyértelműen unfair előnyszerzés ez a másikkal szembe..ennek a picit szerényebb változata a tierek kiegyensúlyozatlansága..de nézzük meg ezt a void visszapörgetést..hol a hátránya?
mert ok a visszapörgetéssel nem lenne baj, ha utánan nem tudnád egy 70poweres egységből újra 3-400 voidoakt visszapögetni instant..
és ez pont a wellek szerepét ignorálja mert hiába van az ellen több well előnybe... -
Richie1984
tag
Igazából nem vita ez csak kifejtettem én is a véleményem a "nem indulok mert valami szar kifogás" aztán meg leszólom a színvonalat dologról mivel elméletből én is perfekt vagyok... Na mind1
Rankerz pedig igen is szépen nyert és ügyesen kihasználta az ellenfele hibáit. Ellenem is ugyanígy ki fogják, mint mondtam a jobbik nyer, mert ilyen a játék. -
zoli.22
tag
Nincs itt semmilyen vita, és azok sincsenek leszólva, akik nem indultak, csak a versenyzőket(még ha néha kezdők is) kellő tisztelettel illik kezelni. repeket sajnos még nem tudtam megnézni, mert most tabletre voltam ítélve, de majd holnap meglesem.
Marhára fel leszek most készülve a versenyre, miután játszhatóvá tették végre az Age of Empires Online-t, meg még egy új nép is jött ki. Steam-ről ráadásul potom pénzért meg lehet venni, tehát reményeim szerint még a pvp is beindul végre! Világért sem szeretnék reklámot csinálni, de elég jó úton halad a játék.
-
zoli.22
tag
Jelentem azért nem értél el, mert akkor én márcsak tabletröl irtam ide, a skype-om nem volt bekapcsolva.
Gergö, semmi baj majd kinövöd. Amugy meg ha nem kell a brannoc szerintem el tudom én azt még dupla áron is adni simán. Inkább gyurj rá a láma lostodra mert lesandstormozom a fejedet is. Ugy feltápolom a slayeremet, hogy 2 grigorit fog egyszerre lecspni. Utána ráfarolok vele a welledre és letolom hogy vissza se engedi épiteni majd
-
Cr4Zy
tag
A tombola-csomagok így néznek ki, ezeket csak a verseny végeztével sorsoljuk ki (ezt HZoli személyes jelenlétében egy kalapból kihúzva fogjuk megoldani):
Első:
viridya
ice shield tower
nightshade plant (lila)
frost mage
scavengerMásodik:
gravity surge (lila)
gladiatrix (zöld)
protector seal (twilight absoprtion)
curse orb
shadow phoenixHarmadik:
tortugun (piros)
soul splicer (zöld)
timeless one
amazon (kék)
enforcerNegyedik:
ravenheart
firesworn (kék)
curse well
lyrish knigh
shamanPfff, Zolit 5x hívtam amíg megírta ezt az üzenetet... Vagy nagyon el volt foglalva azzal, vagy pedig szart rá nagy ívben... Nah mindegy, most XjamesfoxX fogja így látni a sorsolás menetét.
A sorsolás megtörtént! Érdekes első fordulónak nézünk elébe. A verseny további menetét ezen a honlapon követhetitek:
http://challonge.com/magyar_bfbajnoksag -
Volgafan
senior tag
-
Richie1984
tag
Tudom, hogy nem túl értékes és könnyen megszerezhető, de egy Lord Cyrian t felajánlok én is a versenyre. Viszont én annak a kezdő játékosnak szeretném felajánlani aki a legjobb eredményt éri el. Döntetlen esetén TBPeti dönti el ki jogosult a nyereményre, valamint ő dönti el ki esik a kezdő kategóriába és ki nem.
-
Zotya21
senior tag
jah közbe csak sikerült de tüzfalat kikellett hozzáá nyomnom hogy müködjön az ip változtatás is mert addig nemakarta egyátalán
köszi de asszem eztse használom töbet csak szívja a bf pontot
elég volt 250 et költeni és belegondoltam mennyi decket kikéne még próbálni szóval leálltam
-
Richie1984
tag
Nekem a melóm miatt elég körülményes lesz, de igyekszem a meccseim letudni. Úgyis max 5 perc alatt bever bárki. >) Addig megpróbálom a deck lvl 100+ ra. Alig várom a versenyt.
Ui: Remélem valaki az összes replay t megcsinálja és felteszi youtubera, és hagyománnyá válik a verseny a magyarok között mondjuk fél évente.
-
pachito
őstag
Ha szepen megkerlek, tudnal nekem egy accountot letrehozni itt legyszives?
Valamiert nem hozza be az oldalt nekem.
-
fantom922
aktív tag
Hááááát, nem akarok vitatkozni, de sokat használtam a church-öt. Aztán lelámáztak mindig és abbahagytam
...azért írok, mert Abyssal-t ha elkapja church azt már te nem ölöd le soha. Disint alatt kijelölni sem tudod az egységet!!! Ergó nem tudsz belőle 2-t, majd 4-et csinálni. + lost-nál bp-vel még akkor is bevédem, ha 2 fathom és 1 abyssallal jössz rá
Próbáld ki, ha nem hiszed... ...de ha gondolod megmutatom neked
zoli: fos T3 is erős, ha jó egységeket tesz be
silver, tremor, az a spell amitől lecsökken a sebzés, röpcsi (sárkány) a gyors támadásra, T3-as fagyi ami instant sebzést visz be... szerintem ezekkel nagyon erős T3-at lehet toilni
silver mindenhova + tremor rush és még a többi amit soroltam
-
OnSeT
őstag
Megfeledkeztél egy fontos tényezőről. SoM gyorsítja a power visszaáramlást, de! a max. értéket (20) még ezzel sem lehet átlépni.
Som 3 helyzetben jelent előnyt:
-meccs kezdeti szakaszán
-ha instant t2zöl
-ha az ellenfél defenzíven játszik.Ha folyamatos a harc som nélkül is 15-20 körül mozog a power áramlás sebessége a nagy void miatt, szal minél intenzívebb a játékmenet, annál kisebb előnyt biztosít a som a pure nature játékosnak.
-
Gyuri27
félisten
Mo sincs mindenkinél. A naturét előszeretettel rusholják be t2-n. Pont azért, hogy do, som ne legyen lehivva. Így egy késői som olykor nem biztosit elég előnyt. Meg azt se feledjük ide som oda well.
Én abyt a void miatt használok és az aura miatt (meg a slayer maitt is).
Spikere decket kell építeni. Magában mit sem ér. Oda jön jól a trteespirit, kell a nexus (esetleg egy torony). Bejing ezt jól használja, de egy átlagos játékosnak szerintem túl nehéz.Nyilván a fire ellen máshogy nincs esély. Mint szoritani. De firét nem olyan egyszerű sakban tartani. Valamint t1-n egy apró hiba és 20-30 power előny a firénél már a dancer spamot idéz elő. Átlagos játékosnak meg fire ellen megint csak nehéz tartani a powert.
Igaz az is, ha egyszer valami pici előnyre tettél szert utána fire sirhat.
Én azt mondom, hogy azonos képességű játékosoknál 60-40 t1-n a fire javára. T2-n is kb ennyi. T3-n meg 80-20 a fire javára. Sun, slayer kiválló lapok. A jugger meg pusztitó. -
Gyuri27
félisten
Ez a leirás szép. Maga az aby 250 power a negation meg 100. Hozzá 3 fanthom meg még 360. Power egyenlőség esetén is kicsit ilyesztő a dolog. Arról nem beszélve, hogy közbe jöhet void is meg aura is. Még mindig kevesebb power neki a dolog mint nekem.
Aztán ott van még az a nem elhanyagolható tény, hogy nem minden nature t3-n figyel be az aby.
Ha olyan a pálya a dancer belövi a campet a do nem éri el. Pl uro. De még ha el is éri. Power egyenlőségnél és insta t2-n már rég lövi a welt mire én do-t hívok.
A spike se alap egy nature deckbe. Illetve az se tüskézik a világvégére. A well addigra már jó fél hp-n lesz.Ha uron talizól egy firével és elvered megköszönöm a reppet.
-
zoli.22
tag
Én a laggon nagyon nem aggódok, amíg ilyen a játék nincs értelme rankedről beszélni, 3 mp eltelik mire egy erupt leér?!! Vicc az egész.
Gyuri27, szerintem prógáld kicsit meg a fire t1-et, aztán utána lámázd. Meg légyszi tegyél majd fel repeket, hogy hogy alázod a sok pro-t mortarral, igazán az érdekelne. Én már egy jó ideje használom, de még most sem egyszerű 1v1-ben megépítenem. Persze a ha megépült akkor is széthúzza az egységeit az ellen és meg van oldva sokszor.
-
misixd3
csendes tag
köszi a segítséget. Mostmár én is tudom nézni a repalyeket rendesen XD.
Na ilyen lett a paklim : T1 Shadow: nox , dread , forsaken , nightguard , skeleton , motivate , nassy .
T2 Nature : assasin , phoenix , spirithunters , gostspears ,burrover , root , oink , hurrican , surge of light.
T3 Nature : fantom lord , ashbone pyro , deepcoil , solushatter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest