- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
kovsol #12441 üzenetére
az arra jó h mellé spamelhets egységet dazed nélküll illetve fentartod a támadást és tudzs használni home soil vagy wintertide spelleket, mindezt egy rapid constructionos 20 powerű épület maitt.
alap frost spalsh deckbetempest arra jó lerakdo pl elelnfél bázisánál és szépen supportolod nagyon nehéz elbánni vele mivel s,m-et knockol.
rageflame nem érdemes t3-ra nem túl kifizetődő, de a stone warrior már annál inkább abból főleg a kék az a frreezelt egységeket onehiteli.
-
IHyoutonI
csendes tag
válasz
kovsol #12441 üzenetére
Persze a Stone Warrior-al az vicces
. igen a ghost spear és stone shard cserén már gondolkodtam.. stone tempest tökéletes t2re?O.o jah és igen több t3 kéne
Mo-n Gondolkodtam még hogy berakom már csak a Képességei miatt
Szerk: Ice Barrier szerény Véleményem szerint olyan mint a terület foglalás vagy jó back upnak vagy tudom is én
-
Murder3
addikt
válasz
kovsol #12417 üzenetére
agressor drága és inkább l egységgel rendelkezők ellen jó, mivel sahdowba nincs földi l így az nem egy nagy probléma.
tempest fogható volt eddig s egységekkel ugynais ha szétknockolja őket akkor utánna már csak darabosan sebez és nem tudja az összes egységet knockolni így darkelfekkel leszedhető persze a support kemény rá.
razorshard viszont olcsó,területi hatása van így area-ba knockol ez nagy előny a tempesthez képest, igaz m egység de long range és ha módba van knockolhatatlan. -
OnSeT
őstag
válasz
kovsol #12397 üzenetére
regelsz még 3 accot, ref mezőbe beírod a saját nicked mint ajánlót első indításkor.
feltolod mindegyiket pve4-re, aztán felkérsz vki épp online lévő embert firend listedről hogy jelenezzen be velük sorban , ugyanis mindegyik accal menni kell egy közös mecset a feloldáshoz ( rpve diff1 megteszi)ha megvolt mind3al mailben jön a promo grinder, az első 2 után meg tokent adnak. ^^
(#12400) ollie még mindig, ideje lenne már cserélni, lassan egy éve ez van.
-
OnSeT
őstag
válasz
kovsol #12394 üzenetére
grinder promot már 250-300 körül kapni, s így kapsz rá 4 charget.
de ha nem akarsz ennyit rákölteni akkor jó az alap is az volt már fent ah-n 80 alatt is, de ez esetben várnod kell a reloadokra.ha maxra akarod chargolni akkor jobban jársz a promoval.
de ha van türelmed a promo verziót ingyen is be tudod szerezni egy kis farmmal.
amint látom Ovobacsi már írta is.
-
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12394 üzenetére
Ravenhart erős, de lassú és egyszerre 1-et tudsz lehozni. PvE-re nem ajánlom. Giant Wyrm jó amit OnSeT mondott. 3 bfp 1, vagy ingyen vágják hozzád, mert jár alap paklihoz.
70-80 pontért kapni Grindert is, nem promót. Inkább azt...
...vagy vársz 140 napot és összegyűlik promora
-
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12386 üzenetére
Ha PvP-re kell akkor jó a Fire is, ha nem alapozol védelemre és épületre tökre mindegy tapasztalataim szerint. PvE-be jön ki inkább a különbség map-oknál, mert ott sok a védelmi épület.
Ja Amazonból fropst-os a jobb. (Frost) Wildfire Affection –az egység 50%-al kevesebb kárt szenved el ha beast vagy forestkin lény támadja meg. A másik csak a regenerálódást gyorsítja az pedig csata közben csak a Werebeast-nek van.
-
Blacki
tag
válasz
kovsol #12383 üzenetére
Hay RageFlame
Ez a külömbség.
(Frost)
Blessed Frostshower – Infused Frostshower –65 sebzést okoz az ellenségeknek a célterületen mp-ként, továbbá 7 mp- után 10 mp-ig megfagyasztja azokat. A hatás után a célpont immunis lesz az ismételt fagyasztásra 10 mp-ig. Továbbá az épület a fogyasztott célpontoknak teljes sebzést visz be, figyelmen kívül hagyva az ilyenkor szokásos sebzéscsökkentést.(Fire)
Infused Frostshower –65 sebzést okoz az ellenségeknek a célterületen mp-ként, továbbá 7 mp- után 10 mp-ig megfagyasztja azokat. A hatás után a célpont immunis lesz az ismételt fagyasztásra 10 mp-ig.
De ha érdekel itt a magyar oldal amin elég jól leírnak mindentl.
[Battleforge]
Üdv Blacki -
Sousuke90
aktív tag
válasz
kovsol #12328 üzenetére
és reméljük, hogy te is sokáig tagja maradsz
@murder: ha nem célzott képesség (pl. tremor) akkor 'Y'-nal egyszerre hajtják végre; ha powerigényes a képesség, akkor csak annyi, amennyire van powered
ha célzott képesség, akkor shortcuttal is csak egyenként lehet@Volgafan: én Nightguardot mondanám
-
OnSeT
őstag
válasz
kovsol #12293 üzenetére
pvpben vesztes meccsek után csak battle tokent ad, elo ( pontrendszer ami meghatározza az 1v1 rangod )az elején nyertes és vesztes meccsektől egyaránt növekszik. később már levonás elo jár a bukott meccsekért. [link]
nekem jelenleg ~600at von le ha elbukok egy meccset kb. azonos rangú ellen, ha egy hero+ kategóriás játékos ver el akkor csak 2-300at
korábban ilyenért még elot adott. ^^
egy reaper -fiendért meg kapok 60-at ha nyerek ellene.előző hétvégén elég sok meccset toltam a V/L arányom javult viszont összességében kb 1000elot buktam.
de mondjuk nem is baj hogy van ez a visszapontozódás, így 2-3 buko után már könnyebb ellenfelet sorsol.
az ellen sorsolásban nekem csak az nem tetszik hogy van hogy 3x kapom ugyanazt az ellenfelet egymás után. ami igazán betesz ha még a map is ua.
pve térképek nagy részéhez még sztem nincs is hozzáférésed, ha mind fel van oldva akkor így néz ki a world map: [link]
a mapok egy része csak advanced és expert szinten érhető el.az upgrade lapokért hogy menyi tokent kapsz az a lap gyakoriságától függ.
emelkedő sorrendben C, UC, R és URitt meg tudod nézni melyik map milyen upokat dob: [link]
-
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12288 üzenetére
kovsol a legjobb, ha mész Battle Ground-okat 9-es szinten bárkinek megy csak bele kell jönni. A heti +-al együtt kapsz 14 victory tokent, booster nélkül pedig 7-et. Jóval gyorsabb mint a mapok. Ha nincs jó mate, akkor én 1 playeres BG-t szoktam 9-esen egymás után. 25 perc, ha ügyes vagy és az most 14 amúgy 7 token.
Advanced map ad 2x15 victory tokent???
-
Gyuri27
félisten
válasz
kovsol #12233 üzenetére
Onset mester kiválló oldala. [link] infókkal, repekkel. U és uc lapokkal advencedet is lehet csinálni baj nélkül. Két dolog kell hozzá. Lapok legyenek teljes upon és tudd mit kell csinálni a mapon.
Amiket küldtem lapokat nature-frost-nature-nature felállásban tudod használni. Nem bonyolult. Van heal dögivel, cc is.Remélem az öreg iszapszeműek is megdobnak néhány kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bluetooth hangszórók
- Filmvilág
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest