- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
gabipaci #24299 üzenetére
Nem kell dombornyomott. Haver sima OTP-s MasterCard kártyával is tudott EAStore-on vásárolni. Steam-hez kell viszont olyan amivel lehet neten vásárolni. Én ezt Internet kártyával oldottam meg (CIB). Ez annyit tesz, hogy nyitnak egy másik számlaszámot amihez kapsz egy kártyát a vásárláshoz szükséges adatokkal, de nincs benne mágnescsík. Vásárlás előtt csak átvezetek internet bankon keresztül annyi pénzt amennyi kell és ennyi. Amikor csináltam nekem ez nem került pénzbe viszont a dombornyomott kártyáért fizetni kellett volna. Csak ajánlani tudom ezt a fajta megoldást mert így az állandó folyószámlája az embernek biztonságban van internetes vásárlás esetén.
-
lala42
őstag
Az EA store-n vagy a STEAM-en mivel lehet fizetni? csak euroval és dollárral?
-
Neoteric
addikt
Specact Kit 2.5júró EA Storeon, ha EA Download Managerből veszed.
-
Źşë'
addikt
válasz
Balika23hun #24290 üzenetére
sztem is, aki kiérdemelte a bant az tudja miért, és ugye jogosan : )
-
eugabesz
őstag
Karácsonyi akció az IRAM-nál...mindenki "tiszta lappal" indul.clear banlist...
-
harry3
őstag
Végre elértem egy kis tuningolással, hogy fusson közepes beállításokkal, úgy hogy játszható is.
Nem tudom, hogy az exe után írt +fullproc, vagy a videokártya tuning segített.
Boldog karácsonyt! -
r-chee
őstag
válasz
Perillustris #24270 üzenetére
A legalsó gondolom azok a korai unlock-ok, amit a Limited Edition tartalmazott.
-
Def26
félisten
Van most valami működő stat oldal?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Illusion1010 #24277 üzenetére
Jól sikerült. De ez biztos HC mód volt, mert nincs minimap.
-
Def26
félisten
válasz
Illusion1010 #24277 üzenetére
Jó a grafikája.
-
Illusion1010
senior tag
fps gameplay
-
Torry
addikt
válasz
Ejj, ejj.
Pár napja vettem meg steam-en a simát. -
sith7
félisten
válasz
Aki most veszi meg, annak az alsó 2 ingyen van ?
-
Neoteric
addikt
válasz
BestBuy
MustHave -
gergo0328
senior tag
válasz
WhiteWalker #24268 üzenetére
hát elég nagy kár
De várunk vissza és majd jössz is újult erővel -
gergo0328
senior tag
Látom elég jól megy neked a Vietnám...Én ma Dömével toltam és black hawk-al toltuk neki mint állat...én vezettem füsttel ő meg lőtt mint a franc +volt egy örök javítónk is. Aztán amikor ellenünk volt a heli olyan jó volt kiszedni AT4-el hogy za valami hihetetlen ...kiszedtem kb 6 helit
Nah fel is mek egs heli szeróra(Ha akarsz jönni adok egy mumble címet) -
Xaels
félisten
válasz
megint én #24263 üzenetére
Nem tudom, de szerintem te csak a sebzésnél levő értékeket nézted. Azért ezek nem csak ebből állnak és ha jobbra haladsz a táblázatban akkor vannak eltérések azért a fegyverek között. A tanknál meg nem rohadt mind1, hogy a HP-ját csökkentik vagy a ráeső sebzést növelik? A végeredmény ugyanaz, hogy könnyebb a kisebbet kiszedni mint a nagyot.
Mit vártál amúgy egy játéktól? Élethű harc- és fegyverszimulációt? Ez nem arra készült és csak sajnálni tudlak ha emiatt csalódsz egy játékban...
Arról meg ugye nem is beszélve, hogy ez nem hivatalos forrás...
-
megint én
őstag
Emberek, Ha ez igaz, akkor nagy csalódás a game!
[link]
Ez egy táblázat mindenféle fegyverekkel/sebéssel stb.
Ha ez igaz, akkor szinte nincs is külömbség a fegyverek között...
1-1 kivétel azért még van, de pl a socik.
M870, SPAS, NS 2000 minden tök ugyan az... Vagy éppen az M60 és a PKM közt sincs szinte semmi... -_-' Ez azért kiábrándító.
Főleg az assault fegyóknál 60 méter után szinte mindegyik 14.3at sebez. Na azért egy ilyen kaliberű játéknál ezt sokkal-sokkal precízebben meg kellett volna csinálni. És még hozzá kellett volna tenne egy torkolati sebességgel, és a kalibertől függene a (tehetetlenség) a röppálya, stb, stb... Azaz, hogy ne legyen 2 egyforma fegyver.Ja, és a Bradley, BMD-3, Abrams, és a T90-nek is 1250 élete van. Csak úgy oldották meg, h a könnyűek 1.2xes demadet kaptak, hát az szánalmas.
Ha fele annyit adtak volna a részletekre mint amennyit a grafikárt SOKKAL jobb game lenne... De azt elismerem hogy máig ez messze-messze a legjobb FPS.
-
Xaels
félisten
válasz
gergo0328 #24259 üzenetére
Én is Cod2-n éltem 1-2évig(főleg mert BF-hez kevés volt a gépem akkoriban) aztán jött Cod4, de meguntam és a tököm tele lett a sok Pro-val és az idióta community modjaikkal. A folytatás meg mindenki tudja, hogy milyen lett.
Lehet róla szó, hogy felmegyek majd mumble-ra valamikor.
-
Motaba78
addikt
sziasztok
én is mint kezdő szeretnék csatlakozni játékhoz.
Mi a nyerő teamspeak, skype játék alatt ?
a vietnam kieg csak jövőhéten lesz meg.ez esetleges beállítások is kellenének, hogy játék alatt csapatban tudjunk összehangoltan menetelni a győzelem felé.
illetve szerver cím is jól jönne.előre is köszi.
-
gergo0328
senior tag
-
Xaels
félisten
válasz
Balika23hun #24257 üzenetére
Hát sajnos ez a játék ilyen néha, de nem a játék számlájára írom. Egyszerűen nem képes a sok COD-on nevelkedett h@lye felfogni, hogy nem csak magával csesz ki, ha csak a K/D-re megy. Sokkal könnyebb fejlődni és szerintem a játék is élvezetesebb, ha úgy játszunk ahogy kell. Ez főleg Rush módban jön elő.
-
Xaels
félisten
válasz
Balika23hun #24255 üzenetére
Gondoltam, hogy automata nem is az volt a legnagyobb bajom, hanem hogy sorban egyedül én hullottam a squad-omból. Előre mentem, utat "vágtam" magamnak egy biztos pontig, de csesztek utánam jönni. Persze amikor már 3-4en jönnek szembe azt egyedül nehéz megnyerni és kezdhettem a hegyre mászást elölről. Aztán meg kamikaze módjára próbálok lejutni a hegyről, hogy odapörköljek RPG-vel a tanknak(ami a mi jutalmunk lenne az m-comok elpusztításáért) amit kb. 8-9 meghalás után sikerült is elintézni, de a csapat még mindig a hegyen és úgy csücsülnek a medpack-en meg az ammo box-on mintha tojás lenne és ők lennének a tyúkok...
A videóimból azért valamennyire látszik, hogy próbálok csapatban játszani és az objektívával foglalkozom, de amikor ennyire magamra vagyok utalva azt nem szeretem. Sajnos másik squad-ban nem volt hely, egyedül meg teljesen felesleges átmenni másikba.
-
Xaels
félisten
Na most jól felidegesítettem magam. Dragon MGC Clan Server [HUN] -on játszottam. Cao Son Temple-n a hülye csapattárs kivisz a térképről a hajóval majd kiugrik, persze aztán kapkodhattam az életemért, de hiába. Erre elküldöm chat-en a francba és le lettem némítva a szerveren... Következő térkép Vantage Point Rush módban. Halál ez a pálya támadóként. Sikerül nagy nehezen az első két pontot felrobbantani, az egyiket nekem hála, de meghaltam. Mire megszülettem nem elvitte az ellen a tankunkat a csapattársak orra elött. Ezt megjátszották a következő 2 M-COM után is. A Squad társaim meg mind kempeltek 1-1 kő mögött, de ugye rájuk szólni nem tudok mert némítva lettem a szerveren. Le is léptem a rákba.
-
ciry
őstag
Hát nem egy Vietnamot kaptam karácsonyra!Mekkora meglepi
-
Def26
félisten
Jól van tényleg, én hülye vagyok.
-
bognar110
őstag
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek! és sok havas pályát a bc2-be
-
ciry
őstag
válasz
WhiteWalker #24234 üzenetére
-
Def26
félisten
Vietnamban hogy lehet mortarozni?
-
szabi62
csendes tag
válasz
WhiteWalker #24234 üzenetére
Kellemes ünnepeket, és nagy csatákat mindenkinek
A szerverkereső kidob egypárat, a nevében ott van az "1000 ticket" ....
-
WhiteWalker
nagyúr
Minden harcos honvédnak Kellemes ünnepeket!!! és köszönet a jó társaságért
tudnátok egy 1000 ticketes szerót linkelni , köcce -
lala42
őstag
Boldog Karácsonyt és jó öldöklést mindenkinek.
Én sajan melózok az egyik nap. -
Źşë'
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
ez az EA storos ár eléggé csábító : )
-
Neoteric
addikt
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
gergo0328
senior tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek és sok jó BF pillanatot
-
F_Zolee
nagyúr
Szintén Kellemes ünnepeket! De én távol vagyok hazúról és nem tudok játszani semmit az ünnepek alatt.
Majd csak következő hétközben.
-
Target78hu
aktív tag
Boldog Karácsonyt!
-
ciry
őstag
Boldog karácsonyt és sok locsolót mindenkinek!
szerk.: nekem ma hozza a Jézuska a Vietnamot
-
sith7
félisten
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek !
-
Kakaduku
senior tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Kill-ben gazdag új évet kívánok!
-
sith7
félisten
válasz
Balika23hun #24215 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
gergo0328 #24212 üzenetére
Én is januárban tervezek 6870-et beszerezni az 5770 helyett és remélem akkor egy kis élsimítással is hozom majd ezt a sebességet, ennél sokkal többre nincs szükségem csak legyen állandóan stabil és gördülékeny a játék. Na meg szeretném ha a Playclaw mellett is jól menne a játék.
-
sith7
félisten
1/8 - a már megvan az unlock - nak
-
Xaels
félisten
válasz
Target78hu #24205 üzenetére
Hiba. Előfordulnak ilyenek. De reméljük a legjobbakat.
[link] YouTube channel-em. Minden mapról került fel gameplay aki meg akarja nézni.
-
Target78hu
aktív tag
Jómagam egyszer játszottam meg ezt és akkor se hittem ,hogy müxik ,de lehetséges és ez elég nagy hiba a dice részéről szerintem. Ha érdekel megveszem úgyis .. mint a bc2-t s eszem ágában nincs forszírozni ,hogy juj véletlen 20x toltam így vele ne banánoljanak kifelé ezé'
-
gergo0328
senior tag
válasz
WhiteWalker #24203 üzenetére
köszi a választ...kell ez a nagy monitor+az új VGA két ünnep között és új vérrel játszom majd a BC2-őt és a vietnámot (25 FPS nem a legjobb) xD
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
gergo0328 #24191 üzenetére
sehogy....mert nincsenek hozzá optimalizálva a képernyő mérethez.....lsd drupal által készült weboldalak....ott is van egy fix szélesség amit már nem lehet tovább állitani és ezért látod lecsipve a weboldal két szélét...pl PH!
Túl nagy a monitorod, vetté vóna kisebbet
-
BalaNce87
addikt
válasz
v!ct0y #24196 üzenetére
Hát előfordult már hogy nem írja ki map nevét hol játszik a friended, rácsatlakozol és bedob vietnamba, ezért bannolnának? ha csalókat nem tudják kiszűrni, plusz pb bakik, bugok, akkor egy ilyen pitiáner ügyből mit akarnának?
A játék tartalmazza ezt a hibát, de ott megint ők hibáztak hogy annak is felteszi a vietnamot aki nem akarja megvenni, ezt is ellehetett volna kerülni, de pénzügyileg nem akartak legyártani több millió dvd-t, nem mintha megterhelte volna ea-t. Ha ez az egész nem tudódona ki akkor nem is javítanák szerintem, azt meg kétlem hogy nézegetik nap mint nap kinek van meg és ki hogy játszik vele, friendtől függően meg túl sok értelme nincs ennek, mert nem fogsz örökké várni hátha felugrik valaki vietnamozni.
Én nem játszottam még vele amúgy, de most bc2 se megy nagyon. Supportra kéne rágyúrni jobban és nem csak azzal a problémával foglalkozni amiből pénz folyik be, kicsit érdekes lenne hogy patchre várni kell negyed évet mapokra egy felet, ezt meg azonnal javítanák.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest