- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
WhiteWalker #25094 üzenetére
Nálam 2db 4850 dolgozik és elég korrekt módon fut a bc2.Full hd 60-80 fps. Még videót is tudok felvenni stabil 50el.
-
BalaNce87
addikt
válasz
WhiteWalker #25095 üzenetére
Ezt mondtam hogy 1280-ba nyilván jobban érezni hogy jobb én is abba játszok, én megvagyok elégedve a gt-vel, azért bírja a játékokat simán, szerencsére.
Egyenlőre nem erőltetem a cserét meg annyira nem is izgat ha kevés lesz már akkor kevés lesz, de én 50-ért tuti nem veszek vga-t. -
WhiteWalker
nagyúr
sry lejárt a szerk.idő
1280*1024, all high, no vsync beállításokkal játszom -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
BalaNce87 #25093 üzenetére
Az igaz hogy egy évvel később jelent meg a 4850 a 8800gt-hez képest,de annyival többet is tud,nem egészen tíz fps-ről van szó....és az akkor megjelent 9800gtx-et is megelőzi teljesitménybe.
"Az alábbi táblázatban összesítettük mai tesztjeink eredményét, és az jött ki, hogy a picivel 30 000 forint alatt kapható GeForce 8800 GT-nél 43%-kal nagyobb teljesítményű a Radeon HD 4850"
"Nem áll jól a szénája a 9800 GTX+-nak sem, mely ugyan fogyasztásban és teljesítményben is picivel jobb, mint a 9800 GTX, de egyelőre drágábban adják, mint a HD 4850-et, mellyel teljesítményben nem tudja felvenni a versenyt"
Nekem 4850-esem van,pl a BC2 jól fut rajta , bár érezni hogy néha kevés a kraft
-
BalaNce87
addikt
válasz
WhiteWalker #25092 üzenetére
Hát most az hogy 10 fps-el többet tud és ~1 évvel később jött ki, nekem nem számít, jobbnak jobb de nem óriási a különbség köztük, játékokban meg pont nem veszed észre, ezért is volt fura aki GT-ről 4850-re váltott túl sok fejlődést biztos nem vett észre. Jól sikerült széria lett a 4000-es, csak 1 évvel később ez a minimum hogy jobb legyen a vetélytársnál. Nem vagyok egyik oldalon sem csak néha túlzásokba esnek mintha számítana melyik kártyád van, full hd-ba mind2-vel ugyanott vagy, max kisebb felbontáson jön ki az előny.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
BalaNce87 #25088 üzenetére
ezt a tesztet 8800gt vs 4850 ajánlom figyelmedbe és olvasgasd mielőtt butaságot mondasz....
,majd ha jól megnézted láthatod hogy a 9800gtx-et is lekőrözi.....
és bocs hogy megint hozzád szóltam -
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #25082 üzenetére
hát igen ez még egy fontos tényező, a win reinstall, sokat segít általában ezt elismerem, mondjuk én nem húztam újra, de tervben van
aki használ xfirét annak itt egy faja vietnam skin, battlefield. hu oldalról találtam a linket
-
Źşë'
addikt
válasz
ADAM1337 #25076 üzenetére
de akkor sem szabadna ilyen "problémának" lenni egyik verzió alatt sem, am én pont az ilyen és ennél nagyobb hibák miatt ódzkodom az Atitól
Battlefield.hu az 1. helyen áll, szép lenne ha még nyerne is
-
r-chee
őstag
válasz
Zsozsooooo #25068 üzenetére
Magát a képet, amin egymás alatt ott vannak a kasztok a választható fegyverekkel, azt már nem tudom, hogy honnan szedtem le, viszont semmilyen szöveg nem állt rajta a kasztok nevén kívül, készítette xy sem. Kiegészítők, képességek képét külfödi oldalról ollóztam össze, mivel az én képernyőmentésem szemcsésre sikerült, szöveget én szenvedtem/ollóztam/fordítgattam össze külfödi oldalakról, plusz fórumtársak kiegészítésével javítgattam.
De ha bárkinek gondja van még vele, törlöm az egészet. A winyómról is.Mellesleg a szerverszabályzatotok angol és német része is jó átemelés innen (uhh, ideje lenne törölni már az oldalt). Legalább azok nevét is írnád ki, akik lefordították, ingyen és bérmentve.
Źşë': Tuti nyerő lesz a jelenlegi állás szerint
-
Źşë'
addikt
válasz
F_Zolee #25071 üzenetére
attól függ hány %osan
de kb értem h mit mond, sztem cserélj vga drivert hátha megoldódik a probléma
nekem most jó lett a vga driverem, visszaraktam a régebbit, és újra megy pöpecül a physx is, batmanben álllati jó
és nem is akad semennyire, Scarecrownál volt h begyűrte azt a rengeteg téglát, most meg meg sem érzi ezzel a vgaval
-
Zsozsooooo
tag
válasz
r-chee #25064 üzenetére
Egyre jobban úgy érzem neheztelsz ránk, nem értem. Amúgy eddig nem akartam mondani de a fegyvereksfelszerelsek.jpg-s magyarázatot nagyon köszönöm, csak az az egy bökkenő, hogy magát a képet és pár magyarázatot is én csináltam de nem gond, hogy kisajátítottad magadnak. Nem akarok vitát ha bármit írsz nem válaszolok rá. Szebb jövőt!
Amúgy ott van a szerverek alatt: "Ha valaki tud még magyar szervert az jelezze." na mind1.
-
gergo0328
senior tag
vki nem tudja miért van az h amikor kilövöm a ház falát akkor a téglák átlátszóak(csak az új vidkari óta van ez, de valaki azt mondta h ez csak Dx9-ben fordul elő de nekem dx10 dx9-ben is.)
-
Prison85
senior tag
Emberek!
Tegnap nézegettem a beállításokat játékban és keresgéltem hogy van a legmagasabb FPS-em. Teljesen el voltam hűlve, amikor azt láttam, hogy 1280x1024-ben 25-30-cal magasabb az FPS-em, mint 1024x768-ban.
Az egyéb beállítások egyeztek, csak a felbontáson piszkáltam. Elég furcsa...
-
gabipaci
őstag
válasz
LifeSpirit #25057 üzenetére
itt meg tudod nézni
A legfölső lett a PH! szerverből.
De szerintem ez már tudod -
F_Zolee
nagyúr
válasz
LifeSpirit #25057 üzenetére
Tegnap vagy előtte már összefutottam veled, voltunk is egy squad-ba. A magyar szervereket itt a banner tájékán megtalálod.[link]
-
LifeSpirit
tag
Sziasztok!
Már egy ideje újra kezdtem a bc2-t,de sajnálattal néztem hogy a ph! szerverek megszűntek,viszont helyette lettek más szerver(szerverek).
Megtudnátok nekem adni a nevüket?
Ja és vietnami nincs? -
BalaNce87
addikt
válasz
madgie #25048 üzenetére
Hát épp ez az hogy a crysis azért komolyabban néz ki, de hallomásból nem segít rajta hogy 4 magossal tolod, ennél meg valszeg akkor is fosabbul fog menni ha jó a videókártyád és 2 magosod van, szóval kicsit fura hogy ennyire prociigényes, mert még a tf2-t ,cs:s-ot megértem mert azoknak nem kell brutális videókártya, így a teljesítményen már csak a processzor tud javítani.
F_Zolee: "szerintem a jobb az inkább jelenti azt hogy stabilan, ahogy te is írtad"
Próbáltam 4 magossal még tesóm gépén csak átratuk winyó amin bc voltt és videókártyát mert neki még nem volt akkor. Jobban futott mediumon, viszont highon érződött hogy elég rosszul fut, nyilván közre játszik a videókártya is, persze med és high között nem sok különbség van. És persze ez DX9, mert 10 és high alatt összefossa magát már, és ott semmire se megyek hogy 4 mag vagy 2 mag, mert a grafikát nem a processzor számolja. -
v!ct0y
veterán
Hát valami nem jó a stat frissítéssel. Ma 11 kill kelett volna a scarral a 9. aranyhoz. Játék közbe meg is lett erre frissít is aztán persze megint kiírja, hogy next unlock type 88......1000éve megvan. logoutolok, belépek ismét nézem 10 kill kell a scarral.....vicc ez az egész eddig jó volt de most mindennap ezt csinálja...
-
HyP3b0y
senior tag
Már én is szívesen berobbannék a 4magok közé, de nehéz elszakadni az LGA775től és amíg 40k egy 920as i7 addig nekem ne adják többért a Q9XXX-eket...vagyis adhatják, de én meg nem veszem...
-
BalaNce87
addikt
-
-
r-chee
őstag
válasz
Neoteric #25032 üzenetére
Én E8400 után lepődtem meg, hogy mennyire számítanak a plusz magok. E8400 magjai nagyrészt 90-100%-os terheltség között mozogtak játék közben, mostanival pedig 70-85% a négy magra.
Váltás után elsőre fura volt, hogy az érezhető különbség két maghoz képest nulla fps volt. Pedig fél éves Win7 sem tűnt lomhának. Aztán Win7 reinstall és BC2 újratelepítés után meglódult a játék. Sokkal stabilabban fut kemény helyzetekben is (füst, robbanások, homokvihar).
-
v!ct0y
veterán
válasz
WhiteWalker #25037 üzenetére
Annyira nekem se jön be mint amennyire vártam.
-
sith7
félisten
válasz
WhiteWalker #25037 üzenetére
kő ... kő .... kő ... kő ... kő
Tiszteletben tartjuk a véleményed, kinek a pap, ...
-
HyP3b0y
senior tag
Akkor nem csak én érzem kevésnek az öreg E8200-t néha
Holnap sztem átmegyek nagybátyámhoz gépestül és letöltöm a patch-t
-
Źşë'
addikt
válasz
v!ct0y #25029 üzenetére
sztem ez az uccsó pecs óta van, nagyon meggajdult a játék tőle.. mióta kinn van a vietnám sima bc2vel nem is játszottam
azokat az alap pályákat picit unom már, +azért egy 4 magos is elférne a gépben mert vietnám fps téren sokkal játszhatóbb...
Operation Hustings map elnyerte tetszésemetjóaz a pálya! csak módjával kell a csipákat beengedni, ami viszont kifejezetten zavart hogy a fák között lévő csipákat nem tudtam kiszedni... mert a fa felfogta a golyót.. szó szerint szikrázott mikor találat érte a fát.. :s
ami tetszik azok az anti tank mine-ok, alig lehet észrevenni, lepakolom árnyékba és simán belefutnak
pár képet ismét készítettem a közelmúltban
pilóta kiszállítása a botkormány mögül itt a többi ember ne mugrott ki a gépből, voltak benn vagy +2en még
csóka igen érdekesen fekszik a cölöpben
nem gyengén szedte hátba egy tank a Huey-t
(vagy inkább rpg
)
lehet h a képek lassan töltődnek be, vagy be sem, ahogy nézem xfire eléggé szarakodik megint
-
v!ct0y
veterán
Nektek rendesen lefrissíti a statot a játék? Kilépek pl. egy rushból és utána a updatenál eltűnik minden fegyver meg minden. Aztán belépek valahova és alap cucokkal mehetek csak idővel helyre jön de elég zaravó.
-
Xaels
félisten
Ne is mond valamelyik nap is HM-en szállok fel, erre a heli orra fordul és becsapódunk. A f@sz csapattárs tankkal megkínált hátulról. Ilyenkor szoktam csapatot váltani ha lehet és kifejezetten rámászok a helikre tracerrel meg rpg-vel...
SC-n játszom ott szerencsére nem szokott lenni TK így csak felbosszantani tudnak ezzel...
-
HyP3b0y
senior tag
Csak lemezről raktam fel, tehát 515195-ről kéne a 602574-re.
Régebben még boldogultam, mert nem az egészet kellett töltenem, hanem mindig minden egyes update meg volt...Tettem már panaszt...látod hol tartok. Igazából az tud idegesíteni, hogy 2km-rel arrébb 1MB/s-al tölt haverom, felfelé 100-120KB/s-el...na most nekem ilyen a letöltésem, feltöltésem örülök ha 20KB/s..
Remélem mihamarabb meg lesz a lakásom BP.-en mert egyszerűen szétvet az ideg (tudatában annak, hogy 3éve 4mbit simán ideszaladt és akkor töltöttem 50el felfelé...ők csak azzal magyarázkodnak, hogy túl sok lett az előfizetőjük a körzetben, de most komolyan nekem kell elmagyarázni a sötéteknek, hogy FEJLESSZENEK AKKOR???!!!) -
Źşë'
addikt
válasz
HyP3b0y #25018 üzenetére
nem tettél még náluk panaszt ez ügyben? ez tényleg tűrhetetlen... nekem adsl van invitelnél, 8 megabit, de csak 6,88al tudok max tölteni, de mondjuk akkor ez még jónak mondható :s ami igazán zavar engemet az a közel 410kbites feltöltésem, ami hangyafasznyi
és lehetne azért gyorsabb is... ha meg meg szakad akkor a kiváló minőségű tp-link routeremnek köszönhető, néha bemondja az unalmast, + még a modememre is ráférne egy csere, mert ha túlmelegszik akkor totál meghülyül és szétkapcsol.. kb 1,5 éves lehet
ha a mérete 2,6 gb-nyi akkor érdemes leszedni, az előző frissítések gondolom megvannak neked akkor, de lehetne egy gyűjtőhelye ea nak ahonnan le lehet ezeket szedni
mekkora lámaság már h a játék saját weboldalán szarnak kitenni ezeket az offlline pecseket... ezt annyira rühellem, de sok hardver gyártónál is ez a szitu... törvény tiltja vagy wtf
R10 pecs, 2 gigát ír, elvileg ez az uccso
-
HyP3b0y
senior tag
Találtam egy ilyet: BFBC2_PC_Client_R10_602574_Patch
Nem tudom mennyire megbízható, de nincs más megoldás...ötödjére kezdem el, 1mbps-el tölt és óránként minimum 1x elmegy a net. Ha a hírekben a T-Online székházat egy őrült egy M249essel szanaszét lőtte és a követelései között csupán annyi szerepel, hogy egy kib@$zott ADSL-lt minimum 5mbps-el és stabilan biztosítsanak...akkor az én vagyok
-
Źşë'
addikt
pont az ilyen lamak akarnak csipával lenni szarnak majd a pontszerzésre, és lockolják a squadokat, csak hogy meglegyen a csipa a szemükön... ez tényleg így van, tapasztalat... kb mint mikor egy haveri társaság lockolja be magát csak hogy övék legyen a heli, ha odamegy valaki azt meg szépen lelövik...
-
robyg
senior tag
Igazatok lehet.
Akkor biztos,hogy én k..tam el valahol.Köszi a segítséget.
(A specact kit megvan az EA store-ban megvettem)
-
Źşë'
addikt
válasz
HyP3b0y #25003 üzenetére
elvileg van offline patch, goglézz rá és az máris jobb lesz mint az auto updater - itt a topikban is elhangzott már, általam biztos, de most nincs időm megkeresni
(#25004) robyg ehhez kell a specact kit is, ami 5 € - ha egy adott kaszt specact kitjével lősz 8at akkor kapod meg
igen a round az az h egy meccs alatt, a kill streak meg zsinórban halál nélkül
-
robyg
senior tag
válasz
F_Zolee #25005 üzenetére
Az gondom,hogy kétféle pin van:
Az egyiknek ez a neve:
SPECACT Engineer Excellence Pin - In a round, get 8 kills with the UMP SPECACT (ennél kell 8at ölni úgy,hogy nem halsz meg)A másik:
UMP SPECACT Efficiency Pin - Reach a kill streak of 5 with the UMP SPECACT
Na ezt nem tudom,hogy kéne megszerezni.(#25003) HyP3b0y: Én nekem megvan a patch és használtam is.Pár nappal ezelőtt újra kellett raknom a Win7-et emiatt a gamet is.Nekem bejött.Patchelés után még felmegy a netre és letölt pár dolgot.De az egész nem tart tovább 5 percnél nálam.Épp ezért szedtem le mert ha vlm miatt megint formáznom kell nem kell újra letöltenem 2.4 gigát csak max 40megát.
Itt van egy link patchről ahonnan le tudod szedni.Nekem egész gyorsan szedi (1.76Mbs) -
-
robyg
senior tag
Srácok nem tudjátok véletlenül ezt,hogy kell feloldani: UMP SPECACT Efficiency Pin ?
(Ui.: Na én is most szavaztam a battlefiled.hu-ra,had gyűljenek a pontok)
-
HyP3b0y
senior tag
Srácok lenne egy kérdésem.
Megjelenés óta játszom BC2-vel, de azóta nem raktam újra a gépem, tehát az update-eket szépen, fokozatosan kapta a játék, nem kellett sokat letölteni.
Most, hogy raknom kellett win 7 64bitet, újraraktam, de az alap játéktól kezdve az összes updatet le kéne szedje a BFBC2Updater. A baj, hogy 2. este megy folyamatosan a gépem és reggel azt látom, hogy a feléig se jutott, mert elment a net. Sajnos nem a legstabilabb(és nem is a leggyorsab..) a kapcsolat és ezt még jó párszor el fogja játszani.
Az érdekelne, nem tud-e vki egy alternatív forrást a legfrissebb updatehez. Legjobban P2P-nek örülnék, mert akkor elmehet a net, majd folytatja ahol abbahagyta.
Csak engem idegesít, hogy ha meg se vettem a vietnamot, akkor mi a fenének tölti le??!!!
-
Torry
addikt
Nemsokára meg lesz a 6850, szóval el is kezdeném a BC2-t.
Cast-okkal, fegyverekkel, upgrade-ekkel kapcsolatban van valami jó kis összefoglaló?
Angolul is megfelel.
Előre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest