Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
Megint voltak perf problémáim illetve a nod32 update miatt fagyott a windows, most DDU-val cleaneltem a drivert és felraktam a legújabbat, egész jól fut user.cfg nélkül.
(#27497) prokxy
Most benne vagyok a repcsiben nagyon, persze van még mit tanulni. K jó.(#27492) prokxy
GRAT!
(#27488) ForRedGlory
Többször lőttem már ki Heavy Tank-kal repcsiket, nem csak bombázót. Engem is parszor már kilőttek. Előfordul.(#27485) prokxy
Fasza a gép! Az én kábelmanagement-em jóval szarabb.
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98
üzenetére
user.cfg nem volt aktív egyáltalán, most azt is visszarakom. Plusz találtam két oldalt is (lehet voltak már), hátha segít vkinek:
BF1 performance tips
BF1 optimized settings -
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csíter vagy, ne is tagadd!

-
whitezo88
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Engem is neveztek csiternek mert Standoff tankkal leszedtem egy alacsonyan szálló repcsit, simán lehet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Most nem dadogott. Akkor lehet csak a szerver volt.
Viszont reportolt egy 110-es majom repülős, amikor lelőttem tankkal...
Aztán lelőttem még egyszer, onnantól minden voltam, csak ember nem.Nem értem a gondját, mintha tankkal nem lehetne egy lövéssel leszedni a levegőben senkit. Totál idióta volt. Mondtam neki, hogy nézegessen youtube videókat, ahol tankkal lövik a repülőt és reportolja ott is mindet.
-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jó volt az a gyorsfix, tart még most is az új tulajnál!

Jaja, közben életem első Ti kártyáját megvettem, pár ratyi minőségű kép:
Kis- és nagytesóHogy ON is legyek, nekem nem volt lag, futott szépen tegnap este is, némelyik szerver tényleg szar, onnan lépni kell, majd írd meg, h javult-e a helyzet!

Voodoo: már akartam írni, de ha már "kiderült", akkor ezeket a képeket teszem fel...

-
voodoo98
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valóban vannak FPS drop-ok, nálam is jelentkezik! :S Eléggé idegesítő. Szintén ti-jal.
Prokxy: nem is írtad, hogy akkor csak sikerült Ti-t venned! Grat!

Ami k-ra idegesít még:
Dogfight közben ki rak az asztalra!!!

Egy mouse gomb volt a hibás, átállítottam, de most is előfordult. Nagyon gáz! -
ForRedGlory
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Ha az én kártyám szar, akkor a tied milyen főnök?
Apropó, a forrasztás még tartja a hűtőt a nyákon? Le akart esni, így mielőtt elvitted, kellett rá egy kis home made gyors fix, mert a gyorskötöző nagyon látszódott volna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Ja, hogy TI-re váltottál közben? Akkor nem szóltam.
Amúgy jah, kb vérig is sértődtem a játékon, hogy ilyen szarul futott. Nem is élveztem. Egyszerűen akkora különbség van élvezhetőségi faktorban, hogy az fáj. Remélem megpeccselik, vagy nem tudom... még direkt SSD-n is tartom, a segge ki van nyalva a játéknak, aztán bedurcizik?

Hétvégén visszanézek rá, hátha csak a szerver volt rossz, de nem hiszem.
-
voodoo98
addikt
Konzolokra is megjelent a CTE:
BF1 CTE is now LIVE on Consoles - PS4 & XB1!😎To download*: Main menu > "More" > Community Test Environment.
*Premium Required!

-
válasz
Aventador91
üzenetére
Régen a csaló csicskáknak volt ilyen nevük, nehezebb volt reportolni őket, ma már mindegy, csak egy kattintás az egész...csak gondolom hozzászokott a tag.

-
Aventador91
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
jaja

most nézem, hogy 3-4 hónappal ezelőtti videókban még mindenki trench fighterrel repült(én is). akkor az volt az op. most már mindenki attack plane, ritkán látok fightert, akkor is a rakétással jönnek. már minden szerveren találkozok ágyússal, szerencsére nem túl jók

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Viszont milyen szépen látszik, h mi vittük a hátán az egész csapatot!

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ő is olyan celeb, h járnak utána, élesztik, adnak neki ammot, stb, persze, h szoptuk a brét egész körben!

-
prokxy
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szar a Ti, mondtam én!

Tény, uccsó update óta nem a legjobb, de játszható!

-
prokxy
veterán
Teljes videó itt, de csak az eleje érdekes
link -
ForRedGlory
félisten
Hát öcsém, amit leműveltek a fejlesztők a B1-el, az egy nagy vödör szar. (pár hétig nem játszottam). Szaggat a játék? Mióta? Nebassz, hogy gyenge a gépem hozzá. Kb a fele az fps, és úgy rángat, mintha g-sync sem lenne.

-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Már tervezek neked válaszolni!
Csak még nem jutottam odáig!
Röviden: alakul. Level 33 már.
-
MaidenFan
tag
Üdv!
Nincs fps droppom egyáltalán 70 alatt nem nagyon láttam csak akkor ha közvetlen tűzharc van meg sok player körülöttem, 8Gb ramom van proci meg 4.4-en megy.
Mivel H97es lapom van nem tudok tuningolni és nem is akarok az az igazság, de azért vicces hogy ilyen konfiggal ami nekem is van 2k-ba tudnak játszani 60fps-sel és nekem sem esik le nincs lag meg dropp csak valahogy nem tűnik 60fps+nak remélem érthetően fogalmaztam meg
Megnézem milyen vsync nélkül hosszabb játéknál mert csak kapcsolgattam hogy megnézzem milyen.
Azt láttam hogy amikor be van kapcsolva akkor a kártya alig van kihasználva.
És tényleg amit felvettem experience-el ott más élményt ad vissza nem értem miért
DDU-val eltávolítottam a régi drivert és most a legfrisseb van fent.
Nem a topichoz tartozik pl: Witcher 3 maxra tolva vsyncel olyan sebességet folyamatosságot ad vissza ami felvettem BF1-et ezért nem értem mi lehet vagyis mi okozza a folyamatossági különbséget pedig BF1-be több az fps jóval
Köszönöm a választ! -
voodoo98
addikt
válasz
Edem05
üzenetére

Megvannak! De nem is tudtam róla!
MaidenFan (#27459)
Ez azért van mert pl.: ha fps droppokat akarsz valakinek megmutatni, akkor csak külső kamerával tudod felvenni! A felvett anyagban nem látszódnak az fps droppok! Legjobb tudomáson szerint.
4790k mennyi megy? legalább 4.4-4.5-4.6-ig toljad fel.
Mennyi memória van? 12-16gb ajánlott erősen.
Mi van, ha emelsz a resolution scale-n, mondjuk 125%-ra?
VSync nem ajánlott nagyon, mert input lag-ot okoz. -
MaidenFan
tag
Hello!
Megnézem most milyen lesz csak annyit akartam hogy próba képpen felvettem egy negyed órát experienceből és amikor visszanéztem nagyon szépen teljesen folyamatosan zökkenés mentesen ment a játék, nem értem mi lehet a gond pedig az fps nem esett 75 alá ahogy visszanéztem nem értem mi lehet
Bekapcsolt vsyncel - 60fps ott meg a kártya szotyizik
"4790K 1070FE FHD Ultra" -
voodoo98
addikt
Másik élettelen:

Megj.: Saber-rel 10000 kill, ez március óta van csak! -
-
Ez csak annyit jelent, hogy ennyi az összes létrehozot account/"katona" szerintem... nyilván sokan kitolják a szinglit és továbbállnak, mint pl a COD-nál is. Sokan tolják pár órát és szintén tovább állnak mert nem az ő világuk, főleg kozolon tudnék elképzelni sok ilyen játékost... PC-n szerintem tudatosabb egy picit a vevőkör és tudja a BF-el mit kap... persze lehet tévedek.

A tartósan játszók köre viszont ezekkel nem igen változik... no meg nyár van, most szerintem azért azis sokat számít. Kíváncsi leszek a suliszezon merre viszi majd az heti/napi aktív játékosszámot.
-
-
-
voodoo98
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Semmit nem ad, csak Codex-eket. Illetve de, a Black Bess skin-t landshiphez. Tutorial video
(#27449) prokxy
Persze! Ez így lámaság. Csomó lehetőség van a játékban!
Megnéztem, 38000 killem van, szóval majdnem annyi mint a srácnak shotival!
(#27450) Edem05
Melyik fegyó skineket még? -
voodoo98
addikt
Apropó, shotgun noob:

forrás: DannyOnPc twitter
-
zzola
titán
-
Snooker
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
BF1-ben is elég buta az enemy, sőt...
Nagyon vártam a single-jét, de baromi nagy csalódás lett
A prologue és a tankos war story az jó, de a többi...végig sem vittem végül...BF1 és a CoD IW nagyjából egyszerre jelent meg és ha csak az egyjátékos részt nézzük, akkor számomra az IW volt a befutó.
-
bul07
nagyúr
válasz
Németh Péter
üzenetére
Engem a köd, por meg a homokvihar tud az őrületbe kergetni
Én is szeretem a jármű mentes pályákat, de ha már nagy a pálya és van jármű akkor legyen is, és ne csak hébe hóba legyen egy szabad
Oldalanként 5-6 tank simán vállalható lenne -
Engem a járművek egyáltalán nem érdekelnek. Én pont a jármű nélküli vagy kevés járműves pályákat szeretem. Ami engem zavar, az a sok béna és látást zavaró fegyver. Ha elkezdek lőni, akkor az első lövés után akkora füst van, hogy nem látni semmit. Sőt, néha az van, hogy a mellettem lévő játékos fegyveréből jön a füst és amiatt nem látni semmit. Sok fegyver, meg gyakran kitakarja a fél látómezőt vagy az újratöltés olyan lassú, hogy nevetséges. Az is zavar, hogy a játékosok mozgása iszonyú idétlen, sokszor a lag miatt csak teleport ide-oda. Lag nélkül is az ADAD spam meg a csúszkálás felér egy legális csalással. Olyan játékmechanikát raktak a játékba, amit a játékmotor nem igazán tud lekezelni, emiatt túlzottan véletlen lesz a kimenetel. Meg ami még idegesít, hogy lőtáv alapján balanszírozták ki a fegyvereket és kasztokat. pl. rövid távra egy medic alig alkalmas.
Nekem az jönne be, ha a BF3, BF4 vagy Hardline fegyvereket kapnánk, meg lemásolnák az ottani mozgásmodellt. A pályák maguk amúgy egész jók, csak a sok elakadás, meg visszarántás idegesít.
-
bul07
nagyúr
válasz
voodoo98
üzenetére
A léghajó tövében van ugye?
Vagy olyan jó a szerverkereső hogy nem tudtak róla a játékosok, hogy van sok járműves
Amúgy alapból több jármű kellene főleg 64embere(#27416) sylex1
Lehet érdemesebb lenne megnézned hogy neked kell e ez a játék
10órára kipróbálhatod, és senki nem gátol meg benne hogy új fiók megint 10óra
origin access-be bekerül majd, úgy meg havi 4€, ha úgy nézzük egy akciós 30€ ár is kitart 12hónapig és akkor még sok egyéb játékot is játszhatsz mellette
(Titanfall 2 már bekerült)(#27433) voodoo98
Vagy a 10 órás trialAmúgy most ingyenes a Battlefield 4™ Final Stand ha valakinek nem lenne meg a bf4-hez az csapja hozzá
-
-
-
voodoo98
addikt
válasz
taknyí
üzenetére
Sajnos törölnöm kell az ilyen hsz-eket. Nem azért, mert leírod a véleményed, hanem ahogyan. Illetve nem egymás b*sztatása lenne a lényeg. Múltkor már engem is kóstolgattál. Legyél hasznos tagja a fórumnak! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy dicsérd agyon a játékot. Ha bármi gondod van, írd be nyugodtan, aki tud segít. Nekem is vannak problémáim a game-mel majdnem heti szinten, de megoldom így vagy úgy.
No offense.(#27425) bul07
(#27427) bul07
Giants shadow-on van egy lerakva, ami leszakadt a léghajóról.(#27424) bul07
Összesen van ennyi játékos, aki megvette minden platformon, de nyilván ezek töredéke játszik, akár napi-heti szinten.
Volt egy kezdeményezés: Armored Kill szerók, amin több jármű volt illetve gyorsabb spawn, de nem nagyon vannak már ilyen szerók, nem tudom miért, valszeg nem voltak rajta sokan.(#27416) sylex1
Megéri, persze! Sok noob van, lehet érvényesülni bőven. Lehet, érdemes megvárnod a Revolution edition-t. Alap+premium lesz 60eur-ért, elvileg aug22-től.(#27406) giornalista
Van, amivel egyetértek, de összességében nem!
De ez is része a fórumnak, más szemszög. Ilyen formában szívesen olvasom a negatív commenteket is. 
(#27430) prokxy
Ok, de a tiedben volt BF1-hez kapcsolódó írás is. Akkor sajnos azokat is.
Szerk: egyet találtam, amiben nem volt BF1-hez kapcsolódó info. Töröltem.(#27410) feco70
Ennyike.
(#27423) prokxy
Ez egy k nagy csapat, töredéke maradhatott csak a BF1-en valszeg. A kiadó meg pénzorientált (nyilván az). Persze, hogy az új címet csinálják, hajtja őket a kiadó. BF1-ből már meg van a nagy pénz. Ez van. (Mondom ezt úgy, hogy én is fejlesztő vagyok multinál.) -
bul07
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
És mégis hol vannak ezek a játékosok???????
Merthogy a játékos létszámból nem az látszik hogy hónapról hónapra többen játszanának vele, pont az ellenkezője
Vagy esetleg a konzolosok példányai kézről kézre járnak mert senki nem játszik sokáig vele és eladja(ha jól tudom konzolos játékok továbbadhatóak)
Sokan várják a megváltást a következő DLC-vel de már nem hiszem hogy sokan fecölnénnek pénzt a prémiumba
Az alap pályákon lesz sok játékos ha megjön a origin access-be
DLC pályákon meg megoszlik a játékosszám és még nehezebb lesz teli szervert találniNem véletlen van hogy szinte állandóra be van lőve a prémium barát meghívása, ha ez nem lenne aktív csak lézengenének az eberek a DLC pályákon és már az ott lévő játékmódok többsége halott lenne
Jó lenne ez a játék de valamit nagyon eltosztak
Szerintem a kevés jármű ami nagy hiba, szerintem jobb lett volna ha a fajtánként a pályán lévő darabszámot limitálják
Light Tankból simán lehetett volna oldalanként 5-6 is, ha más tankot nem választanak, ha már valaki egy nagyobb tankkal ment volna akkor csökkent volna a kettővel Light tankok száma, és persze nagyobb különbségeknek kellet volna lenni a fegyverzet erejében
Mondjuk hogy a Landship egy lövésre mozgásképtelelené tegye a Light tankotNa de már mindegy ennek
-
prokxy
veterán
válasz
taknyí
üzenetére
Megdumáztuk, fátylat rá!

Egyébként érdekes, nekem is vannak sokszor hasonló gondolataim, hogy jól átkúrták a fejünket a BF1-gyel, mert nyílt titok sajnos, hogy a SW battlefront 2-re megy el az erőforrás.
Sok a hiba még mindig, meg van pár idióta megoldás benne, kezdve az egységes GUI indítási felülettől, a server browser hülyeségeitől, a küszöbön való megakadásig, át nem ugrásig, stb, de összességében nekem több a +, mint a -.
Mondjuk a kövi dlc sztem nagyon jó lesz, meg az alapmapoknál is van pár igazi kedvenc, Amiens megunhatatlan nekem, ill. Vaux dettó, soissons, összességében bejön, csak már egy ideje 110 vagyok (tudom nolifer nub
) és kéne vmi ingame cucc, ami feloldható, stb...picit feldobná dolgokat... -
prokxy
veterán
válasz
taknyí
üzenetére
Rendben, igazad van!

Más, mert gyerekekkel, akik 1 mondatból ítélnek meg másokat, hááát, elég is!

Ezzel kapcsolatban: 21 millióra hízott a Battlefield 1 tábora, van egy ilyen infó:
"Wilson megerősítette, hogy szeptemberben érkezik az új DLC, az In the Name of the Tsar, azonban ennél is érdekesebb, hogy ígért egy nagy bejelentést a GamesComra. Erről annyit mondott, hogy az "eddigi leggazdagabb Battlefield 1-élményt" kapjuk majd.Egy csomagról van szó, ami elhozza számunkra a "totális háborút" és az alapjátékban kínált dolgok mellett új pályákat, mélyebb fejlődési rendszert és a rajongók által kért játékmódokat tartalmazza. Úgy hangzik, mintha egyfajta Game of the Year kiadásról lenne szó, de ez elég furcsa úgy, hogy még nem jelent meg minden kiegészítő a játékhoz."
Erről van vmi már? Mi lehet ez?
-
Megéri még megvenni a játékot és nulláról elkezdeni?

-
MaidenFan
tag
Üdv urak!
Olyan problémám lenne hogy 4460at cseréltem 4790k-ra 1070FE mellé és némelyik pályán teljesen folyékonyan megy a game ultra settings FHD 70-80fps viszont a kép olyan fura mintha nem menne annyival amennyit kiír a AFB.
Az is igaz hogy nem raktam fel a legújabb drivert és a winfos is már vagy fél éves de akkor is
Más is tapasztalt ilyen jelenséget ha igen megköszönném a válaszokat tanácsokat!
-
feco70
senior tag
Sírtok mint a fürdős kurvák, akinek nem tetszik ne játszón vele.
-
bul07
nagyúr
válasz
giornalista
üzenetére
Hogy lehet jó egy olyan pálya ahol csak egy jármű van(tank)
Ez egy Battlefield nevű játék ami elméletileg abban más mint a COD széria hogy van sok sok járműÍgy nézve az új pályák iszonyat rosszak(éjszakai)
Vegyék ki a járműveket és mindjárt egy COD játékkal játszunk, teljesen leépül ez a játék
-
giornalista
senior tag
válasz
taknyí
üzenetére
sajnos valóban nem jó a játék, ezer sebből vérzik.
viszont az új night mapok szerintem épp egész jók lettek. a városi kifejezetten. a map design sajnos nagy gyenge pontja a játéknak, szinte kizárólag a házak között és városokban tudod kontrollálni a környezetedet és a kitettségedet, ez a 3-ban még nem volt így, és a 4-ben is csak sokkal kevésbé volt jellemző.
az orosz DLC pályái sem tetszenek épp emiatt, kaotikusnak tűnik minden, de hát ez van, ez egy ilyen casual játék. remélhetőleg látják a számokat az EA-nél és a következő játék nem lesz ennyire agyatlan. az legyen csak a Battlefront, a BF-ben legyen rendes skillgap, legyenek taktikusak a pályák.
a paradigmaváltás a map designnél pl. sok más mellett egyértelműen a casual játékosok helyzetbe hozását segíti. egy saját példa. nem vagyok rossz BF-játékos, de az azért mégis túlzás, hogy
- több hete nem játszottam egy percet sem vele,
- több mint egy hete kint van a városi pálya,
- ehhez képest az első meccsemen rögtön a csapatom 2. helyén végeztem (nyertünk is).nem kell ismerni a pályákat, mert nincs nagyon mit ismerni rajtuk. felesleges taktikákat kitalálni, mert úgysem működnek, túl sok a random faktor. ez pedig elsősorban azoknak jó, akik ritkán játszanak: ha megéri száz órákat beleölni a játékba, és attól jobb leszel, advantage-d lesz, akkor azok, akiknek erre nincs lehetőségük, értelemszerűen hátrányba kerülnek.
de ugyanez a fegyvereknél is. kontrollálható recoil pattern helyett random bullett deviation.
vagy a behemothok helyzete: nem kellenek kiélezett meccsek, comebackek, mert akkor nincsenek behemothok.
a következő nálam vízválasztó lesz. valószínűleg megveszem majd, hacsak nem látszik már a beta alapján, hogy ugyanezt az irányt viszik tovább (Battlefrontról pl. süt, hogy ugyanaz a játék lesz). de ha nem lesz jobb, akkor részemről is ennyi és meghagyom a játékot az új generációnak
én azokat a játékokat szeretem, amelyekbe érdemes időt és energiát invesztálni, ahol a befektetett energia megtérül. a BF1 egyáltalán nem ilyen. -
Snooker
senior tag
Jó ez a játék.Én saját tapasztalat alapján döntök vásárlásról (kipróbáltam a bétát anno és nagyon tetszett és tetszik jelenleg is ez a játék).
-
taknyí
senior tag
szanalmas sz@r egy jatek amit maga az alkoto ismer el azzal, hogy az osszes DLC megjelenese elott akciozzak es semmitmondo esti mapokat adnak ki mint egy retardaltnak, hogy jo az nekik, soha tobbe nem veszek BF jatekot es ezt javaslom az erdeklodoknek, hogy egy petakot se adjanak erte
-
N@idia
őstag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nekem meg épp takarítani kell szóval pont aktuális, szórakozok is vele

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Prokxyékkal játszom mostanában esténként pár kört, többet nem tudok ezzel a játékkal játszani, annyira nem a kedvencem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)