Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91 #27299 üzenetére
Nagyon remélem én is, hogy 2. vh-s BF jön, mert valóban régen volt. És tényleg mi újat raknak be BF3,4-hez képest, meg ugye a BFH is modern.
Tuti meg veszem én is.Halasztották a community mission-t:
[ Szerkesztve ]
-
-
feco70
senior tag
Bfbc3 akarok
-
warcat
veterán
válasz
voodoo98 #27294 üzenetére
Nagy reményeket azért én nem fűznék hozzá,valamit alkotnak majd bizonyára de inkább tűzoltásnak tűnik, még a premiummal is el vannak maradva pár hónappal, novemberben Battlefront II, 2018-ban meg ugye új BF.
-
voodoo98
addikt
válasz
Aventador91 #27291 üzenetére
"számíthatunk óriási multiplayer ütközetekre, még több egyjátékos kampányra, új pályákra, közkedvelt játékmódokra és részletesebb fejlődési rendszerre is."
Erre kiváncsi leszek![ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91 #27291 üzenetére
Leszünk hát, fel is mondtam, ma kezdjük!
ORI, ok, elvileg vagyok én is, ha nem filmezünk.
-
A személyeskedő dolgokat kiszedtem, koncentráljunk a BF1-re.
Ma este később leszek, szóval gyertek majd.
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
Battlefield 1 - a jövőben még több újdonság és e-sport mód is jön
prokxy leszünk esportolók? akár pénzt is kereshetünk vele
ott is hagyom a meót, 0-24-ben játszani fogok
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Valakinek most van kedve csapatni?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
l.skywalker #27288 üzenetére
Amiensen érdemes főleg, és HC-n (nincs spot és TPS nézet)
-
l.skywalker
titán
Nem megy nekem ez a mine-os kill
-
laskr99
addikt
válasz
l.skywalker #27279 üzenetére
Majd mikor a világ körüli útjáról visszatér a saját monitorom.Most is kilóg egy kicsi a képből. 1280x1024 a felbontás. A sajátom épp labdázik az Edigital és az asus szervíz közt.
-
laskr99
addikt
válasz
l.skywalker #27275 üzenetére
Milyen értékeken állítsak?
Bármilyen javaslat,tipp jöhet amivel jobb lehetek
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz
l.skywalker #27275 üzenetére
Ill. madaras módban mondjuk a K bullet helyett pl. spot flare?
-
Dtomka
veterán
Szerintem is a legjobb FPS ami manapság kapható...103 as vagyok
És nem tartom magam szánalmasnak, és mást sem!
(#27271) taknyí
Te viszont kezdesz "az" lenni, a mások fikázása miatt! Gondolom E-sportot űződ profi szinten, hogy másokat így kioktass.Ez 1 játék még mindig...és mindenki úgy játssza ahogy akarja! Kivéve WAR esetén, ott a csapatmunka az elsődleges és a K/D az utolsó utáni helyen van.
Legalábbis én ezt gondolom - még mindig!
[ Szerkesztve ]
-
taknyí
senior tag
válasz
laskr99 #27258 üzenetére
lassu vagy, csak a tiszta celokat talalod el, a gyozelemhez semmit nem teszel hozza, kempelsz, a jatek menetedben dinamika nulla, mintha 70 eves lennel mindig kesesben vagy, mi ebben a jol lehozott menet, mindez nem szamit, ha elvezed, de minek osztod meg
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
válasz
Aventador91 #27259 üzenetére
LOL, ott vagyok én is a videóban
szerk: laskr99 kommentjére akartam írni a választ
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Battlefield 1: Mosin-Nagant Sniper Gameplay - In The Name of the Tsar DLC TheBrokenMachine videója, nekem elég OP-nek tűnik az új sznájperpista puska...
-
prokxy
veterán
válasz
laskr99 #27258 üzenetére
Ne haragudj, de Te tdm-ezel abban a módban, ahol a többieknek segíteni kellene...viszik a galambot nem 1x, még arra sem nézel, nemhogy nyomj nekik egy flare-t, h be legyenek spotolva...nem toltam rá dislike-ot, az nem én lennék, de nem írom rá, hogy grat.
Joker: ok, akkor ma!
-
laskr99
addikt
Na egy jól lehozott menet
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91 #27250 üzenetére
|gy lesz Mester!
-
Źşë'
addikt
válasz
Aventador91 #27246 üzenetére
hát gondolom húzni akarja, a dupe xp meg elég jól jöhet majd
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #27245 üzenetére
Lesz az, az egbol vedem a kis seggeteket meg ha lovacskazok akkor is gyalof.
Este? -
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91 #27243 üzenetére
Neztem is h egyreszt nem invel sehova masreszt hogy faszan tolja, mondom ez a joker vett csitet? Mert hogy meg volt koronkent az 1-es kd.
XD
Voodoo: en lovacskazok meg repcsizek, egyik lvl2, masik lvl25.
Eszem: neha sikerul, de igy szeretnek, asszem.
-
voodoo98
addikt
NEWS: Enjoy 2XP, a free Battlepack and 50 Scraps for each day you login between July 29 and July
30
UPDATE: The 2XP lasts until August 7, you have nearly two weeks to enjoy this event!Most kell megtolnom majd a pilotot!
NEWS: New #BF1 mission between July 29 – August 6
Play, complete and win 3 games of Rush.
Reward: Defend The Frontlines dog tag + XP boost.[ Szerkesztve ]
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Nálam azt írja a játék, hogy a premium trials aktív, de nem tudom kipróbálni a premiumos mapokat.
Ez miért van? -
zzola
titán
TheBrokenMAchine videoját megnéztem az új mapról, ez is egy kb@szott sznájperpista paradicsom lesz...
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Engem is felvehetnétek amúgy. Eléggé magányos farkasként tolom, viszont nincs mikrofonom
Origin nevem: vk1507.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
FollowTheORI #27230 üzenetére
Azért az új assignmenteken is látszik, hogy lejjebb adták a lécet a 25 AT mine kill és társainál, ált csak simán ölni kell.
-
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91 #27225 üzenetére
Lesz és várom is.
(#27226) laskr99: ok
-
laskr99
addikt
Majd vegyetek fel barátnak . Origin: laskr1999
Csütörtökönként egész nap éjfélig akár,pénteken egész nap de csak 10-ig, szombaton du. 3-tól este 10-ig és vasárnap 3-tól éjfélig akár. Hétő-szerda de. 12 óráig be tudok csatlakozni bárki mellé.
-
voodoo98
addikt
Új community mission:
EZ! -
prokxy
veterán
Volt este vmi közös móka?
Ma lesz?
-
N@idia
őstag
válasz
STC Speed #27218 üzenetére
Nem rossz a videó alapján BRUSILOV KEEP FIRST LOOK! Nekem már jön is lefelé
-
Źşë'
addikt
próbálgatom a dlc mapokat, nem rosszak amúgy, de ez a Rupture nevű map nekem darál mint a fene, ekkora lenne a gépigénye?
-
prokxy
veterán
válasz
Olympos #27215 üzenetére
Azért mi szoktunk jókat szórakozni rajta, még ha van mellette mérgelődés is.
Viszont nincs még egy ilyen FPS a piacon, nézz csak szét...ha lenne vmi konkurencia, már lehet átmentem volna, de egyelőre ez bejön, elvagyok vele, tetszik, persze néha szétbasz az ideg, mikor egy küszöbön felakad a katona és emiatt pusztulok meg!
Konzol a fő, ezt tudjuk, ő helyükben és is azt helyezném előtérbe, elég a számokat megnézni, nekik is a haszonszerzés a céljuk, mint más cégeknek, a módját most hagyjuk.
Nem sok csalóval találkozom a közel 500 órámban, néha van pár, de akkor leave server és van másik bőven, premiumos már kevésbé, de az is akad.
Sok dolgot én is sajnálok, a régi server browser, custom server-ek, sorolhatnám, de egységesíteni akartak, én már megbarátkoztam vele...anno a 3-ban akkora felháborodás volt a böngészős miatt, hogyha most visszaolvasnánk 2011 októberi hozzászólásokat, fognánk a fejünket kb...most meg a GUI miatt megy a sírás, semmise jó nekünk!
A BF2-re már (ha az lesz a címe) f@sza lesz, ahogy a 4-ben is üdvözöltük a visszatérő böngészős, de továbbfejlesztett felületet.BF motorja pedig az egyik legjobban skálázható cucc, meg lehet nézni egy Wildlands-ot, FC Primal-t és társait, hogy ott mennyi az FPS ugyanazon konfiggal és ehhez képest hogy néz ki, fel is értékeled a BF1-et!
Nem védeni akarom, de először a 3, majd a 4 és most az 1 esetében van/volt az, h egyes szitukban még nekem most is tátva marad a szám, h a játék milyen vizuális és hanghatást ad át.
Visszatérve a 4-hez pedig csak mosolygok, h erre a grafikára vertük a nyálunkat, h milyen szép??? LOLA játékmenet pedig olyan amilyen, sokak szerint casual, mások szerint nehéz, ez mind-mind megvolt az előző BF-eknél is, emlékszünk az MBT LAW-ra, IGLA-ra??? Na, sztem nem is folytatom...
Elég is tényleg, WallofText lett!
[ Szerkesztve ]
-
Olympos
aktív tag
Nem lepődök meg a számokon.
A BF4 óta a BF SW és BF1 részek konzolra írt játékok. Elvesztette azon felhasználói közönségét, akik szerették a szervereiket egyedire szabni.
Minden egyes szerver patch után kevesebb és kevesebb FPS-em van; kis kártelezés a hardware gyártó cégekkel, had fogyjon az új Ryzen meg GTX 1080 Ti.Hatalmas összegeteket kell beleölni hardwarebe és a játék ára is magas.
Mindenhol azt látom, hogy emberek tucatjai árulják PC-s Origin játékaikat, köztük a Battlefield 1 vezet.Kb. 1 hónapja nem játszottam, tegnap felléptem és semmi extrát nem nyújtott.
Ha lenne több időm játékra, akkor vennék egy másik játékot és ezt hagynám a francba. De arra pár percre jó ez a fos is....Ez a játék konzolra íródott, hogy az Star Wars része is.
Annyit is ér.Ja: és tényleg rengeteg csaló van, főleg az ingyenes Premium óta. Kb. 5 percbe telik egy Google-t ismerő emberkének remekül futó wallhack, auto amios fasza csaló progit találni, amit semmi nem vesz észre.
[ Szerkesztve ]
-
ace05
senior tag
Egy kezdő, hogy szerezzen fegyvereket? Eddig azt hittem, hogy a domination, tdm nagyon jó erre (bf3-bf4-nél bevált). De itt mintha vízipisztollyal rohangálnék a mások op fegyverei ellen. Mintha ea azt akarná, hogy vegyek fegyver kiteket. Viszont 10 óra alapján, semmit nem változott a játék. Ugyan az megy itt is, mint a bf4-ben.
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
l.skywalker #27206 üzenetére
tutorial youtube videok, el sem hiszem, hogy tanitani kell, hogy találj bele a lyukba
de öregcsont vagyok
komolyan, lehet ezzel kellet volna kezdenem, nem lenne most ilyen szar statom[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
titán
válasz
Aventador91 #27204 üzenetére
Én amúgy még erre is tojok, persze konzolon még ennél is kevesebb van. De én simán átmegyek játék végén másik szerverre. Én élvezni akarom ezt a játékot, nem görcsölni rajta. Egyedül az zavar, hogy nulla a csapatmunka mind nemzeten mind csapaton belül. Már kötelezően nézek a hátam mögé, mert akárhányszor a saját embereimet tudom magam mögött, mindig hátba lőnek. Ezek meg csak nézik és örülnek a potya killnek. És persze mindig én megyek elől. És ebben van különbség, ha magasabb rangú társakkal játszok, mert akkor nagyon sokszor vagyok jól fedezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest