Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro!Petya

addikt

válasz giornalista #19401 üzenetére

Hmmm nem , nem ezt mondtam amit te ugy probálsz értelmezni hogy Lexus-t összehasonlítasz egy biciklivel.. :DDD :N Persze gondolom a Lexus akar lenni a bf1 és a bicaj TF2. Ha jól veszem ki szavaidból.
    Idézlek : "ha -50 fokban reggel nem indul a Lexus, a bicikli meg igen, akkor a Lexus a szar" , Pontosan ugy van kérem szépen ahogy tetszik írni bár a -50fok nem tudom honnan jött XD Mivel a Te példádban mindkét jármű arra van hogy A-bol B-be el lehessen jutni vele. Ezért sem értem igazából a "hasonlatod"
    De ha már ennyire bejön a kocsis téma neked akkor átültetem ebbe képletbe.
    Vegyünk egy zsír uj verdát , megtetszik megveszed , de az eladó nem mondja hogy ilyen olyan kissebb hibái vannak (ami ugye egy uj autónál nem elfogadható opcio) ,de attól még gurul vagy teszi a dolgát ,max vársz kötelezö szervízekre.
    Még az optimalizációt is felvettetem. Azt értsd úgy hogy a kocsi fogyasztása-sajátosságai csak hogy a példánál maradjunk. Nem mindegy mennyit eszik , abbol amit megeszik mennyit megy el forralja e vizet , eszi e az olajat, működik e klima stb stb ....
    "zsír uj verda" = uj játék
    "ilyen olyan kissebb hibák" = optimalizálatlanság , bugok
    "kötelezö szervíz" = patch , hibajavítás (persze hónapokkal késöbb)

Nah ha más képes azt árulni amit és az ugy is működik ahogy az ember elvárrja akkor ezalól a BF1 sem kivétel. Nálam ,de lehet csak ez az én dilim....

Te érdekes módon nem találkozol cheaterekkel , örülj neki attól fogadd el hogy léteznek és nem csak mitologiai lények , nem kell sokat használni az oldal keresőjét is és találsz jó pár képet és véleményt is. Jah persze azt is tegyük hozzá h nem mindenki screenshotolja le mert leszarja, szoval vannak maradjunk annyiban.
    Bug listát akarsz tőlem? Jobbra fent kereső beírod hogy bug vagy hiba és lesz találat böven szemezgess melyik tetszik. Az igaz a fele az usererror vagy hardver -szoftver , de ha ezt levesszük marad még.
    Nem értem ezt " biztosan ujak vagytok ebben a szériában" benyögést sem. A bf széria? fps széria ? vagy mi?
    Csak bf3 óta játszom ezzel sorry a zöldfülüségem miatt és igen voltak starter bugok bf1 előtt is. Ergó ha jol veszem ki szavajárásodból akkor ARRA utalsz hogy Mit is várhatnék el a BF1 -töl mivel a régiekben is volt szép számmal bug ezért egyértelmű kéne legyen az a számomra hogy ebben is lesz és fogadjam el mert ez így OK mert ez ilyen széria?! XD Dude wtf mivan veled?
    Jogos volt a keserédes kommentem és kész, attól hogy Te ezt nem így látod mert megvetted és azóta rajta lógsz nem kell még piedesztálra emelni. Jó játék ez tény és való, a maga kis hibáival , de ezen nem kell felháborodni. Ott van sok más játék ami jobban van optimalizálva , tetszik nem tetszik ez van nem csak a bf1 létezik. Ettől függetlenül is játszom vele és fogok továbbra is, mert van fílingje.

Új hozzászólás Aktív témák