- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenky
tag
válasz
csaabz #19539 üzenetére
Nálam is volt, amit le akartam mondani, többen több forrásból írták, hogy ott a refund gomb egyszerűen nyomjam meg. Nem vagyok teljesen írástudatlan, alapból ez volt az első, amit kerestem, de nálam sem jelenik meg sehol ilyen opció. Én is chatbot+munkatárs kínlódással tudtam megoldani. Se Firefox, se Explorer, se Edge böngésző alatt nincs.
-
x64
aktív tag
válasz
csaabz #18692 üzenetére
A szept. 1-én CZ raktárból 1-week-delivery-vel rendelt forgószékemet fel se adták, azóta se.
Ráadásul Paypal-nál dispute-ot nyitottam szept közepén, amire a BG sablonválaszban azt kérte, várjak még egy hetet. Vártam, nem jött meg (nyilván, mert el se küldték), majd 23-án eszkaláltam.
Első körben a PP vitarendezési központban szept. 30-ra írták, hogy döntenek. Aztán ez a dátum elkezdett folyamatosan “kitolódni”. Okt.5-nél csináltam róla egy screenshotot is. Jelenleg épp okt.20-ra ígérik a döntést.
Vajon mégis mire várnak???
A tracking száma egyébként: CQ611365737DE -
x64
aktív tag
válasz
csaabz #18614 üzenetére
Röviden: bankkártyás fizetésnél, ha útközben eltűnik a csomag (vagy épp fel se adják), akkor jó eséllyel futhatsz a pénzed után...
Hosszabban:
Javasolt a Paypal használata, PayPal vásárlói védelem itt is él, ha a PayPal fiókon keresztül fizetünk.
(Paypal topik) -
x64
aktív tag
válasz
csaabz #18607 üzenetére
Szept.1-en rendeltem CZ raktarbol (100 USD-ert) “one-week shipping-gel” (2-5 days).
Szept 2 ota
“The shipment has been processed by the sender. You will receive further information as soon as the shipment is received by DHL.” - magyarul fel se adtak (szerintem).
Szept 15-en nyitottam Paypal dispute-ot, BG kerte, hogy varjak meg egy hetet (megtettem, semmi nem valtozott), szept 23-an eszkalaltam Paypalnak.
Szept 24-en kaptam egy ilyen levelet a Paypaltol:
”Banggood Technology Co., Limited added shipping details. Please note that the tracking information and shipping status are shown exactly as the seller entered them.”, azota nem vagyok nyugodt...
Korabban Okt.2-re irtak, hogy dontenek, most eppen Okt.5-re.Ja, es ha tudtam volna, hogy 1 honappal a rendelest kovetoen se lesz nyoma se a megrendelt arunak, akkor eszembe se jutott volna a BG-tol rendelni...
-
vandor01
senior tag
válasz
csaabz #18607 üzenetére
en is rendeltem onnet.... 1 week delivery.....
4napig processaltak a 24h helyett
ma kene erkeznie??
de a kinai raktarban is megnyultak a processingek annak ellenere hogy raktaron van es 24h.... kinaitol rendelni ilyen varni kell turelemmel főleg ha valamit jo aron kifogtal....szerintem karira rendelest meg kell kezdeni! es 11.11 en mar ne karira gondolj!
oktober kozepeig.... vegeig leadott rendelest talan meghozza a jezuska?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest