- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
Január 26-án rendeltem egy rc alkatrészt banggoodról. Akkor még úgy nézett ki, van belőle raktáron. De azóta azt jelzi, hogy csak majd februárban lesz belőle és minden nappal egyel nő a dátum. Szeretném törölni a rendelést és visszakapni a pénzem. Hiába olvastam el az Összefoglalót, nálam nem ugyananazok a menük jelennek meg. Jelenleg "Processing"-ben van a rendelésem. Hova kell kattintanom?
Szerk: Az online chat szerint a My Orders-ben van a Refund opció, de nálam nincs...
-
csaabz
őstag
Hello!
A szeptember 26-án a CZ raktárból megrendelt rc autó ma jött meg. Örülnöm kéne, hogy megjött egyáltalán (kis hibái azért vannak - 62ezer forintért), de a 24 órás előkészítési időt és a max 5 napos szállítási időt messze nem tudták tartani. Amikor rájuk írtam, mindig csak azt mondogatták, várjak még 1-2 napot. Na igen, közben volt a kínai újév is, de gondoltam egy európai raktárat ez nem zavar annyira.
Aki onnan rendel, készüljön a várakozásra. Ennyi. -
csaabz
őstag
Ma van 1 hete, hogy megrendeltem a terméket. 24 órás feldolgozást írtak, de már 1 hete várok. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg 7 nap lemaradásban vannak, vagy csak ekkora ott a káosz? Mármint bizonyára van egy rendszerük, amely vezeti, hogy melyik rendelés mikor jött be és mikor jár le, tehát látniuk kell, hogy állnak.
Ugyancsak idegesítő, hogy csak akkor írnak, ha előtte én írok nekik. Tehát nincs egy automatikus üzenet, hogy "bocsi, gáz van, de nem feletkeztünk meg a rendelésről"
Szerintem hétfőn, vagy kedden írok nekik, hogy töröljék a megrendelést és kérem vissza a pénzem.
Korábban többször rendeltem a kínai raktárukból, azzal nem volt gond. Én hülye, azt hittem, ha közelebbről rendelem, akkor minden gyorsabb lesz... -
csaabz
őstag
válasz
SoulReaver #18609 üzenetére
Arra gondolsz, amit az applikáció ad? Vagy van másik is? Az appot még nem telepítettem.
-
csaabz
őstag
Sziasztok!
Szombaton rendeltem a CZ raktárból egy 62ezres rc autót. Még mindig processing alatt van, pedig 24 órát ígértek. Már látom, hogy előbb ezt a fórumot kellett volna olvasnom...
Írtam bg-nek, azt mondják legyek türelemmel, mert 48 óra is lehet a processing. Akárhogy is nézzük, már azon is túl vagyunk...Egyébként ennek az autónak az ára kb 2-3 naponként változik és persze attól is függ, melyik raktárból rendeled. Nekem sikerült kifognom egy szuper alacsony árat, meg felhasználtam a pontjaimat is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest