- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Egyáltalán nem elvetemült ötlet. Nekem van A és P sorozatos nyomtatóm is, olyan sokkal jobb a P az A-nál, hogy az A-t soha nem használnom szinte, csak ha feltelik a P nyomtató. A zárt tér az előnye a sokkal több anyaggal nyomtathatóság (pl itt már lehet PA-val is, ami igen nagy használatbavételnek is ellenáll), ABS, ASA. Az AMS viszonylag zárt, nem öregednek benne annyira a filamentek mint az A nyitott lite-jánál, és fele akkora helyen elfér a nyomtató. Nem rángatja az asztalt, így nagyobb tárgyaknál (értsd nehezebbek) sem lesz akkora a ghosting effekt, mert csak a fej mozog, aminek állandó a súlya. Sokkal szebben is mutat, ha ez számít valamit. Mondhatnám, az A a fiúknak van, a P meg az apáknak
Ez a kép kiválóan mutatja a gépek komolysági szintjét, szerintem a kép egyértelműen elmond mindent:
Ugyanitt egy A1Mini eladó
-
robiii32
csendes tag
Szia. Hát én sok különbséget nem vettem észre a PLA és a PLA+ között, de még csak fél éve nyomtatok így olyan sok tapasztalatom még nincs. PETG-t én vákuum tasakban tárolom, úgy hogy rakok bele silica golyókat.Nekem ez így eddig még jól működik, de tervezek egy fila szárítót venni.
-
zedok
őstag
A probléma forrása - mivel másoltam / klónoztam a darabokat a bal oldali tárgyak fülön a kiválasztott filament fekete volt - amint átlőttem fehérre (és nem csak átszineztem a modellt) megszűnt a hiba.
Itt akkor az adott tárgyhoz tartozó "alap filamentet" választom ki? ÉS amikor szinezek valami extra réteget tudja a G kódból, hogy majd átállás következik? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest