- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
válasz
DougButabi #9580 üzenetére
köszönöm szépen Neked is!
-
Emunem
őstag
válasz
DougButabi #7754 üzenetére
akkor sztem filament a ludas...
-
ptesza
senior tag
válasz
DougButabi #7750 üzenetére
A jobb oldalinál távolabb volt az asztal. Mintha a levegőbe tojta volna az anyagot. Kellene valami egy réteg vastag bed flatness tesztet nyomtatni.
A P1 esetében volt görbe asztal probléma. Nekem is lett cserélve az asztal.
Esetleg nézz a lap alá nincs-e valami alatta, utána meg egy vonalzóval ellenőrizném. -
poli27
Topikgazda
válasz
DougButabi #6577 üzenetére
220 fokra nyugodtan vedd fel, én azon nyomtatom az a gyári beállítás a p1 en gondolom a minin is... De nyomtass egy hőtornyot és kiderül... meg nem árt flow kalibrálás sem pl
-
2thletme2day
őstag
válasz
DougButabi #6504 üzenetére
Ha még nem rendelted meg a minit, tessék. Itt van hozzá egy 10%-os kupon.
A1M-NY-10
-
fabula
őstag
válasz
DougButabi #6486 üzenetére
Az A1 mini tökéletes kezdő nyomtató, pont hogy nagyon is kezdő felhasználóbarát, szinte mindnet is beállít automatikusan magának pontosra. Én ezt javaslom kezdő nyomtatónak azoknak, akik nem akarnak sokat mókolni, hanem csak nyomtatni szeretnének.
A P1P inkább csak nagyobb nyomtatótérrel rendelkezik (meg persze core xy, de az a mini kis súlyú asztala miatt nem olyan sokat számít), annyival nem nyújt többet, mint az A1 mini, ha csak szeretnéd kipróbálni a dolgot. Ha meg majd feljebb akarsz lépni és nem csak PLA-t meg PETG-t akarsz nyomtatni, akkor kell egy zárt nyomtató és akkor meg a P1S (burkolt P1P) a legjobb választás jelenleg, szerintem.
Amikor én vettem a P1P-t, akkor még nem volt P1S, én burkoltam be a Vision házzal és így már eddig ASA-ig és Nylon-ig bezárólag tudtam vele nyomtatni komolyabb anyagokat is. A PC-t még nem próbáltam, de izgat a dolog.
-
Bubukain
senior tag
válasz
DougButabi #6486 üzenetére
semmi szenvedés nincs a minivel, kibontod és nyomtatsz kitűnő minőségben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Elektromos cigaretta 🔞
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged