- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Paserák Gőcs #7364 üzenetére
hmm, jól néz ki ez is, köszi!
-
poli27
Topikgazda
válasz
Paserák Gőcs #6195 üzenetére
Rossz irányba tukrozted
-
válasz
Paserák Gőcs #6182 üzenetére
két szín esetén igen két soronként van csere ha egy rétegben ennél több szín van akkor a rétegek között nem vált és azzal folytatja ami éppen benne van.
-
fabula
őstag
válasz
Paserák Gőcs #5999 üzenetére
A nyomtató fülön az AMS beállításoknál bepipáltad az AMS filament backup opciót, mert csak akkor megy a folytatás másik slotból ha ez be van pipálva (gyárilag nincs) és ezután is csak akkor, ha azonos filament típus és szín van mindkét slotra beállítva.
Látom miközben írtam poli27 is ezt írta neked, szóval csak így lesz az.
-
poli27
Topikgazda
válasz
Bekapcsoltad a funkciót, mert ha nem akkor nem fog menni... a filament betöltés melletti ikon a bambu studióban az ams nél. Plusz ugyanazt kell kiválasztani az amben filamentnek..
-
brumi1024
veterán
válasz
Szin egyezik? Azt is nezi milyen szint allitottal be neki. X1 mutatja, hogy mire fallbackel, ha elfogyna, nem tudom P1 szerian elohozhato-e ez valahogy.
-
Tomika75
tag
válasz
Paserák Gőcs #5650 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
smithsys: Az lenne a kérdésem milyen? Nehezen összeszerelhető vagy tényleg csak annyi ami a videóban van? Csak azért mert ugye a vakolást is megmutatják videón, hogy milyen könnyű....
Működik rendesen mint egy másik egér vagy inkább a hype , hogy nyomtass magadnak egeret?
A lányom karácsonyra laptopot kap és amit hozzá adnak gamer egér az vezetékes és ide a rozsdás bökőt, hogy neki vezeték nélküli kell majd! Árban ugyan annyi mint egy sima Logitech én pedig arra gondoltam rendelek egyet, kicsit kicicomázzuk és örülhet majd az egyedi egerének. -
Tomika75
tag
válasz
Paserák Gőcs #5634 üzenetére
Én is Black Fridayban vettem, bár utolsó nap és akkor ott volt, hogy kiszállítás dec.20 előtt. Most is azt írja viszont a teljesítési státusznál beteljesítetlent ír, a nyomonkövetésnél pedig, hogy nincsen feladva a csomag. Nagy valószínűséggel nem fog megérkezni karácsonyra. Majd beteszek egy nagy kartondobozt a fa alá és ráírom: "Nyomi lesz egyszer"
Más: vett már valaki tőlük vezeték nélküli egér kit-et? -
válasz
Paserák Gőcs #5521 üzenetére
Sziasztok.
Be köszönök ide is, mert lassan én is tulaj leszek.ddec21 előtti szállítási intervallumban vagyok benne.
x1c+ams.
Ender3v2-vel kezdtem, de elegem lett belőle és Prusa mk3s+ lett a második nyomtatóm :) black friday alatt meg ismét vásárlásra adtam a fejemPaserák: Neked címeztem a postot, de csak azért mert én ezt fogom megcsinálni zajcsökkentés miatt
[link]
a szivacs már megvan, már csak egy nagy gránit lapot kell vennem -
csokisbugyi
tag
válasz
Paserák Gőcs #5052 üzenetére
eleg hosszu volt... vasarnap rendeltem, irtak hogy 2 csomagba fogjak szallitani valami okbol kifolyolag. mondom ok. de az elso csomag ami szerdan jott az a 2 ajandek Filament volt. a nyomtato az amssel csutortokon jott. szoval 4 nap.
-
Lookup
tag
válasz
Paserák Gőcs #5052 üzenetére
Pénteken rendeltem és tegnap jött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest