Hirdetés
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Jól vagy rosszul döntve, de megrendeltem az X1C-t AMS nélkül. Egyelőre azt szeretném látni, mennyire fog ez engem érdekelni, mennyire fog menni, mert csak olvasni róla azért más, bár egy jóideje már azt teszem és eléggé megfogott. Viszont pl. mikrokontrollerrel (Arduino) is játszadoztam, de egy idő után meguntam. A Raspberry Pi viszont továbbra is érdekel és megmaradt hobbinak. Olvasva már egy ideje a 3D nyomtató topikokat az lejött, hogy túlságosan sokat szerelni nem akarok, de természetesen nincs ellenemre, egész életemben csináltam azt is. Azért választottam ezt a nyomtatót, mert úgy látom itt lehet inkább jobban a tervezésre és a megvalósításra koncentrálni, talán kevesebb bütyköléssel. Az idő eldönti, hogy eladni fogom vagy megvenni az AMS-t és tudom, hogy hát az úgy drágább lesz. Szóval még egyszer köszönöm az összes tanácsot és maradok veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- A Pixel Tablet 2-vel ismét vége szakadhat a termékvonalnak
- Milyen scannert vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest