- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Buncaman #67918 üzenetére
Aha, hát akkor valóban esélyes, hogy a hűtő vacakol. De lehet, hogy semmi baja nincs azon kívül, hogy ráférne egy alapos tisztogatás, portalanítás.
Ha van benned egy kis barkács affinitás, én a helyedben megpróbálnám levenni róla a hűtést. Ki kellene pucolni belőle a port, újrapasztázni, és egy kicsit a ventilátort is meg lehet kenni finom műszerolajjal, hátha csak le van tapadva, nincs rendes kenése, és azért nem pörög fel rendesen.
Itt egy tutorial videó, hogy kell le-, és felszerelni a hűtést.
Ha ezzel nem jön helyre a dolog, akkor esetleg egy új hűtést is lehet rá venni, lehet kapni egész jókat viszonylag olcsón, akár használtan is HA-n. Vagy vehetsz te is egy ilyen VGA-t hibásan, aminek a hűtése jó, és kicseréled.
Eladni hibásnak hirdetve nem hiszem, hogy sok értelme van, nem kapnál érte annyit hogy megérje eladni, és főleg nem kapnál annyit, hogy elég legyen egy másikra. -
Spec
őstag
válasz
Buncaman #67910 üzenetére
Mit jelent az pontosan, hogy nem működik megfelelően? Nem forog a ventilátor egyáltalán, vagy csak alacsony fordulaton? Egyáltalán nem biztos, hogy a hűtő miatt melegszik. Eddig minden ok volt vele? Mielőtt eladnád, szerintem tisztázni kéne, hogy mi a probléma vele pontosan.
-
Csupingo
veterán
válasz
Buncaman #67118 üzenetére
Asztali gépnél, ha a kijelző a vga-ra van kötve, akkor csak azt tudja használni. Talán régebben ezzel a lucid csodával lehetett kisérletezni, de gondolom nálad nem ez történt. Miből látod, hogy nem a vga-t használja? Felkiáltójeles lett az eszközkezelőben, vagy hogy kell elképzelni?
Szerk.: miért, milyen igp van a prociban? Ha nem húztad, akkor gyorsabb volt nála?
-
Csupingo
veterán
válasz
Buncaman #67001 üzenetére
Régebben ez csak bizonyos amd apu-kkal és pár amd vga-val működött. Esetedben szerintem nem tudna összedolgozni és teljesítményt növelni. Simán be lehet kapcsolni az igp-t is, de az inkább csak akkor ér valamit, ha kevés a kimenet a vga-n, vagy pl. hdmi kell és ilyenkor mondjuk rá lehet kötni a tv-t, azon nézni a filmeket. R7 250-nel működött, de az se nagyon táltosodott meg. A win 10-nél sokat rebesgetik a multi gpu-t, nem tudom, hogy ez a gyakorlatban már használható e teljesítmény növelésre.
-
Csupingo
veterán
válasz
Buncaman #66973 üzenetére
Ha nincs vele gond, akkor ne kínozd. Olyanról még nem hallottam, hogy gyengülne egy kártya. Újabb kártyáknál tudnám elképzelni, amin romlik a paszta minősége, vagy nem fekszik fel jól a hűtő emiatt jobban melegszik, és nem boost-ol olyan magasra, mint normál esetben. Valamint olyat is említenek időnként, hogy a gonosz gyártók driverből lassítanak a régebbi kártyákon, vagy csak nem optimalizálnak rájuk úgy, mint egy nem rég kiadottra, ezért egyre jobban lemarad teljesítményben a hasonló tudású vga-któl.
-
válasz
Buncaman #66850 üzenetére
Boltban van RX 550 25-26k körül, ha újabb játékokkal játszol, megérheti a felárat, ha régebiekkel, akkor inkább GT 1030.
A HD7870 kb RX 460/560, GTX 1050 szintű, de én nem vennék, régi kártyák már, újabban szeretnek meghalni, ha jól olvastam.
Aprón esetleg keress RX 460-at, hátha találsz olyat, ami belefér a keretbe. Ami még szóba jöhet: GTX 750Ti, R7 360, R7 370, GTX 950, ezeket is megnézheted használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest