- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
SSJPeter #58426 üzenetére
Szia!
1440p-n még tuti h hozna 120 fpst. 4K-ban nem hinném.
De én azt mondom h kapcsold be dsr-t a driverben és akkor meg tudod nézni h hogyan teljesít a kari nagyobb felbontásokon.Azt tudom h WT használja az sli-t , de még anno amikor haverom egy sli-s laptopon tolta (gt750m sli) azért voltak grafikai hibák...
De ez még az 1.50 körüli verziónál volt. Azóta nem tudom változott-e a helyzet. -
nonsen5e
veterán
válasz
SSJPeter #45457 üzenetére
Hát nekem AMD alatt volt már, hogy működött, volt már, hogy voltak problémák. Összességében itt sem kötelező, de ha nem megy akkor megoldás.
Azt tudom, hogy nVidia alatt sem kell, de miért is nem szabad?Emlékszem még WinXP az bootképernyőnél tovább nem nagyon jutott alaplapcsere után. Logó felvillan, BSOD felvillan, majd restart. :goto loop
-
törölt tag
válasz
SSJPeter #45453 üzenetére
AMD-nél sem kell semmit se csinálni. reszel kicsit a Windows és megy tovább. sőt, amikor AMD-ről NV-re váltottam, akkor is csak annyi volt a teendőm, hogy töröltem a drivereket (a saját uninstallerükkel) majd utána ment a kártyacsere.
Windowst még akkor sem kell újratenni, ha a komplett gép cserélődik. volt AMD procim, AMD lappal, cseréltem i5+P67 lapra és zokszó nélkül ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest