- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
A 105 Vrm hőfok azért nem semmi.
HA tovább adnád, ha megtartod így nem jó.Én már 4-5 alkalommal szerltem fel/le AC vga hűtőt és minden alkalommal lejött minden borda.
Gyárilag kétoldalas de hővezető ragasztóval van ellátva.A tekeréses módszer ha nem jön be akkor nincs más ötletem.
Lehet már valami utólagos ragsztás ami mondjuk okozhatja a rossz hővezetést és emiatt a VRM ilyen ki langyoska..Féltél hogy sérül valami ha erősen tekered?
szerk:
a GPU-z ban látszik , hogy 235w amit kezelnie kell a hűtésnek ami 250 ig van ajánlva a gyártó részéről.
A VRM hőfok szerintem azért ilyen magas , mert:
-nincs minden alkatrészen borda amin kellene hogy legyen
-valami rgasztóval van rátákolva és nem vezeti a hőt -
Pepe78
őstag
A bordákat le lehet szedni. Csináltam már.
Nem szabad feszíteni...Én tekertem őket. Tekerve feszítsd lassan és engedni fog!
A meghajlott nyák szerintem nem annyira gáz. Volt már több VGA-m ami hasonlóan nézett ki és hibátlanul ment.
Én leszerelném azt a hűtőt ami egyébként egy jó hűtő, de nem a te kártyádra való.
A bordákra tudsz ragacsot venni újat potom pénzért, tehát eladásnál ez nem lenne gond.Add el pótold meg és vegyél egy még jobbat rá!
A kártya tápcsati felőli végét meg vagy lógás fel valami erősebb cérnával, damillal vagy támasz alá valamivel hogy egyenesen álljon. Műanyag "valami" ideális lehet.
Arctic Accelero Xtreme III , IV megfelelő ha szimpatikus a gyártó számodra.
-
Pepe78
őstag
MInt a hűtésen is áll 250w-ig terhelthető a gyártó szerint.
Jól látod a helyzetet.
Az is igaz , hogy afurmark úgy terhel, hogy az nehez reprodukálható játék közben.
Én normálisan rátenném azt a hűtőt és játék közbeni hőmérséklettel foglalkoznék.
HA ott is ilyen magas akkor kevés lesz a hűtő.A ventik 100% on mennek?
-
fagy53
nagyúr
MSI Afterburner pl ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest