- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36213 üzenetére
Megmondom neked őszintén hogy én nem használok vírusírtót azóta hogy game közben állandón ledobállt mert mindíg volt valami kínja... plusz egy hosszú scennelénél egyszerűbb ha leghostolom a rendszert, és ha kell visszateszem úgy
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36211 üzenetére
Kapj le mindent és minden progi után nézd meg csinálja e a tüneteket, így ki lehet szűrni
Mindazonálltal elég szeszélyes a masina az fix
-
Vakegérke
félisten
válasz
HoReSz1975 #36191 üzenetére
Gondolom, most egy életre megtanultál valamit.
-
Vakegérke
félisten
válasz
HoReSz1975 #36188 üzenetére
Szabad, nem szabad, én egyiket se engedném települni.
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36188 üzenetére
Tuningot majd én állítok biosba , win alól sosem tettem, a többi a tuninghoz hasonlóan meg csiribiri szuperprogram, aki használja őket annak egézségére, de itt egy élő példa hogy több kárt okoznak mint hasznot
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36183 üzenetére
Én csak a szükséges drivereket szoktam felrakni a sablon csodaprogramok nekem nem kellenek, de öröm bódottág
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36181 üzenetére
Várom a fejleményeket kiváncsi vagyok igp-t sikerült kikapcsolni?
GhostRider23
Mert 1 kártyánál csak a fölső 16-os a 2. az csak akkor ha 2 kártya van bennt -
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36174 üzenetére
Biosban a proci cuccok közt, nem tudom z87-em még nem volt
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36171 üzenetére
Ha pesten lennél tolhatnánk egy meetinget, és akkor könnyebb lenne kideríteni mi is a szar a palacsintában, a táp jkónak kell hogy legyen a lap is a proci is, elmondásod szerint a vga is, akki mi a gikszer?
Ermac
Nem volt irva ármegjelölés -
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36168 üzenetére
Van lehetőség kipróbálni másik környezetbe a vga-t vagy a procit?
-
ST05
őstag
válasz
HoReSz1975 #36162 üzenetére
eddig azt írtad vga-val begyorsul a játék , most igp-vel meg lassul ,nem lehet eligazodni a hibajelenségen, nem melegszik túl a proci? mennyin hajtod? órajel? feszültség? hömérsékletek? MIt állitottál biosban? vagy semmit? pl aidaban monitorozd, vagy intel extreme tuning utility-ban a hömérsékleteket...
Nálad valami súlyos gond van, ha egy seasonic kicsinált egy alaplapot, nem a táp volt ott sem a ludas, le merném fogadniFöldelt a konnketor illletve hosszabitó? Már valami zárlatra gyanakszom ..
Dijundisun: attol még hogy nem full full, még mennie kellene [link] ( és ez "csak" 4670) vga-t épp ezért vette ki, hogy azt mint hibaforrást kizárta, most nincs benne vga, akkor sok értelme van régebbi drivert kiprobálni, ujjal is mennie kellene, és vga nélkül is...
-
Dijundisun
csendes tag
válasz
HoReSz1975 #36162 üzenetére
Gondolom a konfig alapon van, se a vga se a procin nincs tunning ha van akkor tedd defaultra
, én megpróbálnám úgy hogy letiltom a biosban az igp-t és úgy
vagy ezeket próbáltad már? esetlegesen egy régebbi NV drivert is megérne kipróbálni
-
ST05
őstag
válasz
HoReSz1975 #36117 üzenetére
bandi megkeres, összedugjátok a fejeteket, nézzétek meg nála, ha meg tudjátok oldani, akkor kiderül, hogy a VGA rossz vagy sem, de nekem gyanum, hogy más lesz a gond ,tehát a vga jó lesz, ez kideríthető elsőnek...
igp vel vga nélkül is nyomhatnál 1-2 játéktesztet úgy mi a helyzet..Sawyer: biztos win7 64bit a windowsod? szedj le feladatkezelőben minden ami ilyen catalsyit meg amd, majd ujraindit, aztán win update-be nézd meg , amit magátol akarna drivert tenni, azt pipáld ki, hogy ne töltse le, majd ezt a 13.9 es újat probáld meg
-
Anaren91
senior tag
válasz
Próbáltam neten keresni valamit ezzel kapcsolatba de semmi értelmeset nem találtam. Próbálj meg egy régebbi drivert felrakni a vga hoz és ha azzal is ugyan ilyen akk passz.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Első kérdésem az lenne de csak halkan, hogy eredeti játékokról beszélünk?
Mert ha nem akkor szerintem tudjuk h miért lehet.
-
ST05
őstag
válasz
HoReSz1975 #36115 üzenetére
meg kellene más konfigba nézni mit müvel a vga, szerintem úgy kiderülne jó-e vagy sem.
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #36107 üzenetére
-
válasz
HoReSz1975 #2669 üzenetére
Nem kell 450-500 wattos, csak valami minőségibb darab legyen
-
RootRulez
félisten
válasz
HoReSz1975 #2666 üzenetére
Uh, az nem valami bizalomgerjesztő, szerezz egy (rendes) kölcsön tápot és próbáld azzal.
-
RootRulez
félisten
válasz
HoReSz1975 #2661 üzenetére
Elégnek kéne lennie, bár ez függ a procitól is és a többitől...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #2661 üzenetére
Minőségi 300-as bőven elég neki, még akkora sem kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Eladó ZOTAC Gaming GeForce RTX 5070 Ti SOLID OC
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest