- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pehi
senior tag
válasz
ebeni95 #49911 üzenetére
Szevasz! Szerintem használtan nézz egy 7750-et, kb 15 ezerért simán kapsz! Ennél erősebb kártyát vétek lenne abba a konfigba raknod,ha csak nem cserélsz a közeljövőbe gépet! Így is ez lenne a legerősebb része a masinának! Még annyi hogy elég egy kisebb táp is mert nem eszik sokat!
-
MK VII
veterán
válasz
ebeni95 #49923 üzenetére
Bocsánat, hogy belegázoltam a lelkedbe a "nem értelmes" válaszommal.
Tudod mit? Vegyél egy HD5450-et és számolgasd a pixeleket játék közben 1-2 fps társaságában..<--- ( ez értelmes válasz?)
Komolyan azt gondoltad, hogy erős magyar 10 darab ezresért olyan dVGA-t kapsz amivel normálisan tudsz játszani két monitoron szimulátorokkal?
Segíteni akartam a felvilágosítással nem értelmetlenül válaszolni.
Bocsi, hogy nem ment át a mondanivalóm viszont így akárhol máshol rákérdezel ott is csak "értelmetlen" válaszokat fogsz kapni!Üdv
-
MK VII
veterán
válasz
ebeni95 #49911 üzenetére
Szerintem 10e forintért felejtsd el a "játékos" kártyát. 20-25 magasságában fogsz kapni használtan egy játékra is alkalmas dVGA-t.
10e forintért a jelenlegi processzorod is kihajtja kb. akármelyiket.(#49913) _t0Mi_
Nekem is Hexa 500-as tápom van. Ott egyértelműen látható, hogy melyik 6 pines mellé kell tenni a 2 pines plusz csatlakozót.
Úgy van elhelyezve a rögzítő pecek az egyik 6 pines csatin,hogy nem pont középre esik a csatlakozón és egyértelmű,hogy melyik feléhez kell hozzá igazítani a plusz 2 pint.
Szóval szerintem nem felcserélhető!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest