- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
ghostmat #64665 üzenetére
Szervusz!
Az összes venti ciripelni fog mivel . Nekem is ciripelt a HD7850-m. A megoldás erre az hogy leszedtem az MSI Afterburnert és beállítottam hogy ahol elkezdene kerreg ott mennyen olyan tartományban a venti fordulata ahol már nem kerreg. Így a kártya is hűvös maradt és beruháznom sem kellett alkatrészre amire semmi garancia hogy ne csinálná ugyan ezt a jelenséget.
Ne érts félre, de akit zavar a venti, ventik hangja az vegyen vagy vízhűtést rá vagy váltson konzolra ha játszani akar. Ez az én véleményem csupán. És mégegyszer hangsúlyoznám hogy nem kötekedésből írtam.Remélem nem értesz félre! De kár szétszedni egy ilyen apró hibáért!
-
MK VII
veterán
válasz
ghostmat #64667 üzenetére
Na igen.. Egyszerűbb és gyorsabb, de nem is annyival egyszerűbb meg gyorsabb ,ha nem kapsz gyári ventit, ugye.
Talán Aliexpressen vagy ebay-on találsz.. De onnan is hetek mire megérkezik és még mindig nem biztos, hogy azok sem fognak kerregni...
Szóval a kérdésedre adtam választ.. -
M3lakH
tag
válasz
ghostmat #56697 üzenetére
az a baj, hogy a 80 fok ezeknél tényleg lehet kicsit sok, de nem tudni az a venti amit kaptál fúj-e elég levegőt, stb.. Megoldás lehetne nézni egy hibás példányt olcsón, és arról áttenni a ventiket. Vagy 2db 8 centisre váltani az 1 12 centist (esetleg olyanra amit szabályozni is tud), nagyobb felületen szellőztetne.
-
-
MK VII
veterán
válasz
ghostmat #46340 üzenetére
Illetve kiegészíteném az előző hsz-em.. Nekem egy HD6950-es (gyengébb mint a gtx660 ill. majdnem egy szinten vannak) kártyám van gyengébb processzor mellett mint a tied és 1080p-ben médium és high beállítással szépen mennek az új játékok. Szóval nem hinném,hogy annyira izzadna az a gép fullHD alatt... De hát Te tudod.. Mindenesetre a játékon belül lejjebb veszed a felbontást 1360x768-ra és lőn világosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RoG STRIX GTX 1080 Ti OC 11GB GDDR5X Videókártya!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- EVGA GeForce RTX 3070 Ti XC3 ULTRA GAMING eladó !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest