- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
_csocso_ #16578 üzenetére
Szia.
Felraktam amit ajánlottál,és semmi változás.Max felbontásnak 1600x1200-at ad be,de ha beállítom rá,akkor "Out of range".
És már vissza sem tudok lépni csökkentett módban sem,csak ha kiveszem a memóriakártyát és alaplapi memóriával használom a gépet.Már annyiszor kis-be rakosgattam a kártyát,hogy attól tartok szétnyírom az alaplapot is.Azt hiszem feladom. -
1adrenn1
csendes tag
Még 1 észrevétel.
Asztalon,ha nézem a képernyőfelbontás beállítást,.....ott nem írja a monitor típusát a képernyőnél.Talán ez lehet a gond?? De ez miért van? -
1adrenn1
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget kérni.
A napokban teljes átalakításon esett át a gépem.
Új alaplapot vettem bele.-Akkor kiderült,hogy a régi videókártyám le kell cserélni,mert nem volt jó bele. (PCI helyett AGP-s kellett)
Ekkor vaktában vettem egy Asus ATI HD3650 512mb-os karit.ezt bele raktam a gépbe. Akkor kiderült,hogy azon nincs vga-csatlakozás,csak 2x dvi.Ígyhát vettem egy átalakítót hozzá.
Mindent összekötök,és sza.....r a kép a monitoron így is.Lehet kicsit hülye vagyok,de ekkor a 20'-os monitorom lecseréltem egy 22'-os asus monitorra,mert akkor azzal már tutira jónak kell lenni,de nem jó.
Egyszerűen nem lehet jobb felbontásra állítani 1280x720-nál megáll.És annyira rossz,széthúzott kép van benne,hogy
Pedig a kártya tudná a 2560x1600 a monitor pedig 1920x1080-at.
A videókártyának a drivere-is telepítve van.Már annyit szórakoztam vele,hogy úgy el állítottam mindent,hogy csak csökkentet üzemmódban tudtam vissza állítani a dolgokat.
Lehet,hogy nem jó az átalakító?? Vagy mi lehet a gond? Valakinek valami ötlet ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest