- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Kiskutyák #91390 üzenetére
Nem mondom hogy el kell játszani megint, mindenkinek más igényei vannak, mással játszik stb.
Lehet, ezt téged nem érint, engem igen és marha bosszantó, hogy egy full legál game mégis csak GTAról van szó, ami meg van összes dlc-vel (steam és Rock* Gamer Launch ) kizárólag az Intel 630-as integrál gpu-n volt hajlandó elindulni (!!) 6 év után és miután töröltem minden nvidiát a gépből és kiszedtem a karit.Poén? FHD-n medium/high-on elviszi ez is, sőt, csak infóként:
Portal, Portal 2, Grid 2, Superhot, és egy rakat AAA game 2013-ig simán elfut minimális kompromisszummal (vagy a nélkül) az integrált gpuval FHD-n
Komolyan, haverral csak döbbentünk! "Koca gamernek nem is kell vga csak egy közepes konfig?
I79700K
32Gb dddr 4
Z390-es lap -
Chapel
addikt
válasz
Kiskutyák #91386 üzenetére
Két dolog amit én tapasztaltam, csak ezért írom le, nem mert szaki vagyok:
1, a 3xxx széria több esetben is jobban érzi magát FHD feletti felbontásban, pl. 1440p-ben. Nem FHD-ra lett kihegyezve, hiába a logika szerinti erőfőlény hiányáról van szó.
2, Én most döntöttem úgy 10 év után, hogy visszaváltok amd-re, márka soha nem érdekelet, csak az ár/érték arány, mert azt vettem észre, hogy egyre több régebbi game (~10 év vagy pl. Gta 4 ami a fizika miatt örök kedvenc )már el sem indult az újabb és újabb driverekkel és volt, hogy vissza raktam 2-vel az előttit mert spec az RDR2 azzal jobban ment pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- HP notebook topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest