- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Kiskutyák #91390 üzenetére
Nem mondom hogy el kell játszani megint, mindenkinek más igényei vannak, mással játszik stb.
Lehet, ezt téged nem érint, engem igen és marha bosszantó, hogy egy full legál game mégis csak GTAról van szó, ami meg van összes dlc-vel (steam és Rock* Gamer Launch ) kizárólag az Intel 630-as integrál gpu-n volt hajlandó elindulni (!!) 6 év után és miután töröltem minden nvidiát a gépből és kiszedtem a karit.Poén? FHD-n medium/high-on elviszi ez is, sőt, csak infóként:
Portal, Portal 2, Grid 2, Superhot, és egy rakat AAA game 2013-ig simán elfut minimális kompromisszummal (vagy a nélkül) az integrált gpuval FHD-n
Komolyan, haverral csak döbbentünk! "Koca gamernek nem is kell vga csak egy közepes konfig?
I79700K
32Gb dddr 4
Z390-es lap -
Chapel
addikt
válasz
Kiskutyák #91386 üzenetére
Két dolog amit én tapasztaltam, csak ezért írom le, nem mert szaki vagyok:
1, a 3xxx széria több esetben is jobban érzi magát FHD feletti felbontásban, pl. 1440p-ben. Nem FHD-ra lett kihegyezve, hiába a logika szerinti erőfőlény hiányáról van szó.
2, Én most döntöttem úgy 10 év után, hogy visszaváltok amd-re, márka soha nem érdekelet, csak az ár/érték arány, mert azt vettem észre, hogy egyre több régebbi game (~10 év vagy pl. Gta 4 ami a fizika miatt örök kedvenc )már el sem indult az újabb és újabb driverekkel és volt, hogy vissza raktam 2-vel az előttit mert spec az RDR2 azzal jobban ment pl. -
Chapel
addikt
válasz
kolopele #91379 üzenetére
Sok éve 1060-1080-3070Ti-t jártam végig, természetesen a ram kell (vicc, hogy hogy1xxx szériára raktak 12-őt és még a 3xxx-nél is csak a csúcsra sikerült 8-nál több.
Mindössze nekem nem is értem hogy de totál kimaradt ez az RX széria.kolopele, Viktor77, neked is kösz!
-
Chapel
addikt
válasz
Viktor77 #91377 üzenetére
A 192-bit vs 128-bit és a 288 GB/s vs 224 GB/s a 1660 javára dől, amit nem teljesen értek lévén az RX egyértelműen erősebb kártya, miért pont a sávszélességen "spóroltak"?
MInden másban valóban látom most hogy 6600 a nyerő.
-
Chapel
addikt
Mit gondoltok (teszteket néztem, de nem lettem sokkal okosabb felhasználói vélemény érdekelne) 50e ért egy garis msi 1660 Ti 6gb vagy egy MSI RX 6600 MECH 2X 8G 60-ért?
FHD-ban játszom és már jó ideje nem követem az új gameket, RDR2 kapott el utoljára, korral jár koca gamer lettem, erős vga-ra nincs szükségem.
I7 9700K
16Gb ddr 3600mhz
Z390-es lap -
Chapel
addikt
Ismertek az országban megbízható vga szervízt? 3070 ti és random fekete képernyő, kiderültegy rammodul hibásodott meg. Van rengeteg videó ennek cseréjéről, de sem felszerelésem sem tudásom nincs hozzá.
Tip hogy hova vagy kihez forduljak? -
Chapel
addikt
Mostanában feltűnt több játéknál is, hogy a V-sync-el botrányosan esik az fps.
Konfig:
i7 4790k 4.4Ghz
MSI 1080 Gaming 8Gb
16Gb Ddr3 2800mhz
Legyen az egy GR: Wildlands - 1080p-ben játszom, kb kutya kötelessége lenne menni maxon 60fpssel vagy msaa helyett fxaa-val - vagy legyen az egy 14 éves Crysis Warhead (!!!) steamről legfrissebb, tegnap szedtem le újra - érthetetlenül leesik az fps.
Warhead esetében vicc kategória: V-Sync on: 10-20 fps; off= 90-170fps
Wildlands: V-Sync on: 18-22 fps; off 50-60 (minden maxx msaa-is.)
Friss uptodate origi Win 10 ppro, minden driver friss...mi a tök lehet ez? NV beállításokba kellene beletúrnom, de első blikkre nem láttam semmit olyat ami segítene.
Ötlet? -
Chapel
addikt
Mindig érdekelt egy dolog...anno HD 7950-ben már 384 bites memória kezelés volt, a mostani r9 290-ben 512bites van.
Miért van az, hogy (és ez egy kérdés kíváncsiságból a célom pedig a tudás, nem flame!!) most nézegetem a gtx970-esekben és abban 256bites. Ennyire nem szempont ez a teljesítményszempontjából (valszeg igen) vagy valamit nagyon félre nézek
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest