- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkzoli
tag
Áááá, én is pár hete szereztem egyet végre ebből a csodából, már régóta nézegettem
Itt van a wm6-os projekt, még csak félig olvastam el, aztán a végén eldöntöm, mi legyen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=336328
A programokat meg ügyesebben kell keresni, pl. bevered a gugliba ezt: 240x240 compatible soft list
De sok progit találtam a fiók mélyén, ami tudja a négyzetes kijelzőt, pl Totalcommander, Russa stb.
A gps-el mi a gond? Com6-on kell keresni és 9600 bps-on.
A statnavot meg az Aplsirf pengén kilövi, ebben is a fentebbi adatokkal kell megnyitni a portot.Nincs meg hozzá az eredeti cd? Az usb modem drivert sehol se találom a neten.
-
jFox
addikt
Csak azt tudom mondani, hogy a Google a barátod.
Én pl. innen szoktam mazsolázni progikat: http://www.freewarepocketpc.net/, de biztos van sok más oldal is.
ROM ügyben meg XDA-Developers fórumot tekintgesd, ha ott nincs akkor nem sok esély van rá. -
rumos14
nagyúr
a kérdésed kapcsán: nézz bele a PDA-n a Windows/Start Menu/Programs mappába, ott látsz mindenféle .lnk file-okat. azok mintájára tudsz készíteni bármely indítható exe file-hoz egy "hivatkozást", csak az elérési útvonalat kell megadni. valahogy egy tetszőleges ikont is lehet varázsolni hozzá.
-
-
biker
nagyúr
Elrontani, amúgy nemigazán lehet, ha nem megy a rom-csere, visszatolod a régit. (xda-dev-es fórumot javaslom ezügyben...)
Konkrétan egy HTC Artemis és egy Ipaq amiről tudom, hogy teljes halállal végződött egy "jó új" romcsere.
Az artemist megcsinálták a kollégának egy 20-asért, az ipaq-ban alaplapcsere volt.Ugyanúgy ki lehet nyírni, mint a telefont flasheléskor.
amíg garis, nem basztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest