- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
ricky731 #871 üzenetére
Nezzuk sorjaban
parositas megvan eddig oke...
ezutan nem indul semmi szoft..
nem is kell neki automatan elindulnia egyszeruen csak parositva van es kesz
neked kell manualisan elinditanod egy szoftvert ami hasznalja a GPS adatait de ez fuggetlen a BT parositastol az csak a kapcsolat modja.
Probald ki BT bekapcsol GPS parositas megcsinalod es szepen leteszed semmit nem inditasz sehova nem viszed el a GSt csak varsz 5-10 percet mikor ismet ranezel a BT menure elvileg valtozatlanul ott kell lennie, hogy csatlakoztatva.
Ha ez nem igy van akkor vhol baj van. vagy a PDA ban vagy a GPS vevoben.
Ekkor jon az hogy mas BT eszkozzel is ki kell probalni pl mobillal.
Annal is ugyanigy ha parositva van akkor annak ugy is kell maradnia (feltetelzve ne megy hatotavolsagon kivulre).
Ha annal sem mukodik akkor PDAra gyanakszom, ha ott mukodik akkor meg GPS vevo.
remelem erthetore sikeredett. -
Bandus99
őstag
válasz
ricky731 #861 üzenetére
konkret eszkozoket nem ismerem ....
Elsokent a PDAN ugye a BT parositast kell megtenni es a BT menuben kell latnia a PDA nak a GPS vevot es ha ez megvan akkor indul a navigacios szoft tudtommal.
Ez megvan?
Lehet balgasagot kerdeztem es ez termeszetes neked, akkor elnezest nem bantonak gondolom a kerdest. -
sbojan
tag
válasz
ricky731 #796 üzenetére
Na most, én az ebay-en látok Holux 236-ost 1 GBP + 13 GBP posta költségért.
Kíváncsi vagyok, hogy amikor tényleges vásárlásra kerül a sor, vajon mennyi lesz az ára éppen!
Amúgy a Nokia LD-3W tuti szuper, épp a minap készítettem valakinek egy képet ezzel kapcsolatban (nem magáról a GPS vevőről, hanem annak érzékenységéről):
[link] -
Bandus99
őstag
válasz
ricky731 #788 üzenetére
ha fontos a kabeles osszekottetes akkor jol hangzik.
Ha BT vel hasznalnad, akkor meg mindig nokiara szavaznek, mar csak az ara miatt is.
Hidd el azert mert ''csak'' 25K, meg nem jelenti azt hogy hasznalhatatlan. Tudom en is hasznalom.
Persze ha eldontotted, hogy nem vagy hajlando 35K alatt GPSt venni akkor szolj nem hozom fel ismet a Nokiat. -
Bandus99
őstag
válasz
ricky731 #784 üzenetére
En azt mondom neked tokeletes egy Nokia LD-3W GPS is.
Szinten Sirf III, szinten 20csatorna mint a Globalsat csak eppen majdnem fele.
Raadasul kozonseges nokia aksi van benne ami hosszutavon, ha aksit kell cserelni nem hatrany
Amugy a csatorna kerdese ....
En nem hinnem hogy barmerre is jarsz keves lenne a 20 csatorna a pontos helymeghatarozashoz.....
A ket termekhez link
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest