- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
valkesz93
csendes tag
Hello, remelem jo helyre irok.
Asus N76VM laptopom van. Regen Windows 7-em volt, ez a problema nem volt jelen. Amiota felraktam a Windows 10-et egy uj SSD tarsasagaban azota bizonyos ido eltelte utan egy beep hangot ad ki. Feltunt hogy ebben az esetben a HDD is mintha leallna. Bealitottam, hogy soha ne kapcsolja ki a HDD-et az energia kezelesnel, de hiaba meg mindig fennall. Ket HDD slot van a laptopban, lehet hogy felkellene cserelnem HDD es az SSD-et?
Valaszokat elore is koszonom! -
valkesz93
csendes tag
Hali, Igen az a gond, h meg kisetosok miatt lett rajta jelszo es elfejtettem
Hofy szedjem ki a jelszot ha ahhoz is jelszo kell?
Nincs sajna olyan laptop. Nekem mar annyira nem fontos a lapos azert is bontottam meg ilyen batran, h hardveres megoldast talaljak, de sajna nem sikerult.
Manualt elolvastam semilyen utalasunk sincs bios reset-re.Valami mas otlet?
-
valkesz93
csendes tag
Sziasztok remelem jo helyre irok. Van MSI laptopom amin szeretnem a windows-t ujra rakni. Csak ott jon a gond, hogy levedtem a biost es sajnos a boot menuhoz is jelszot ker. Szedszedtem a egesz laptopot hatha van rajta cmos vagy valami, de semmi. Az elem mar egy napja kivan szedve de meg igy is megmarad a jelszo. Azert szeretnem ujrarakni mert valoszinuleg egy virus van rajta, amis Kaspersky-vel nem tudmtam leirtani. Esetleg bootolas nelkul lehet csinalni valahogy egy tiszta formazott telepitest?
Laptop: MSI U135
Op: Windows xp sp3Valaszotokat elore is koszonom.
-
valkesz93
csendes tag
Szevasztok, kaptam egy asus f2j típusú laptopot, hogy újrahúzzam. A probléma ott kezdődött, hogy nem működött a dvd olvasó, gondoltam no para usb-ről telepítem a windowst, csak sajnos a bios ezt nem támogatta. Erre azt a megoldást találtam, hogy kiszedem a vinyót és egy másik gépen rárakom a win xp-t. Visszaraktam az asusba a winyót de itt jön a gond, megjelenik a win töltése aztán egy pillanatra kidob valami kék képernyőt és restartol, sajnos nem tudom elolvasni, h mi baja van mert olyan rövid ideig jelenik meg.
A biosba néztem, h nincs-e valami védelem ami esetleg bekavarna, de nem találtam. Lehetséges, hogy az alap driverekkel lenne a gond amiket az xp, rakott fel?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest