-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
movax
őstag
válasz
dellfanboy #49202 üzenetére
Nem tudom, hogy kapcsolódik-e a te helyzetedhez, de évek óta megoldatlan és széles körben megjelenő probléma, hogy például altatás vagy hibernálás után nem, vagy csak akadozva működik billentyűzet és tapipad, főleg az utóbbi. Valami windowsos eneriagazdálkodási dolog, ami összefüggésben állhat inteles driverekkel (valszeg a serial IO IC2 controller vezérlésével). Nálam ez van és ahogy nézem, egy csomó ember világszerte ezzel küszködik. Megoldást nem találtam rá. Eleinte azt hittem, hardveres dolog, de ahogy nézem, nem.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Utálom őket, eszembe is juttattad az egyik céges gépet, ami elkezd 1-eseket írkálni. Fuu de idegesítő, főleg, amikor rajt a hang.
Próbáltam javítani, 2 napig bírta, amíg kolléga szabin volt.
-
válasz
Nézd meg a szalagkábelt hogy nem mozdult-e ki.
-
sztivo
őstag
válasz
Távolítsd el az eszközt és drivereit, majd telepítsd újra, én is futottam már bele ilyenbe
-
ricsi99
addikt
válasz
dellfanboy #48945 üzenetére
Fogd meg a töltőt... ha nem melegebb a szokásosnál akkor használd addig nyugodtan amíg egy másik akku-val nem lesz lehetőséged tesztelni.
-
válasz
dellfanboy #46352 üzenetére
Akksi: felesleges
-
BMizutani
tag
válasz
Üdv. Én címke, trutyi eltávolításra isopropyl alkoholt szoktam használni .
Aksi ügyben véleményem szerint nem érdemes eltávolítani hosszú távon mert így is úgy is elhasználódik tönkremegy az aksi mivel megvan a tárolási töltöttségi szint ami alatt kapacitás vesztés történik tehát megdöglik .
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Van kimondottan többféle címke eltávolító spray. Én azt használok, ha máshogy nem jön le.
-
válasz
dellfanboy #46330 üzenetére
igen installáld újra nulláról
-
Tim82
félisten
válasz
dellfanboy #46264 üzenetére
A notidban lévő GPU nem támogatja a YouTube által jelenleg használt kodekeket (ha jól emlékszem, VP9 jelenleg). Megpróbálhatnátok a használt böngészőhöz a h264ify nevű addon telepítését, az elviekben "kényszeríti" a YouTube videók régebbi kodek (a GPU által is támogatott h.264) segítségével történő lejátszását. 4K videókra így is kevés lesz a gép, de 1080p 30fps videókkal még el kellene boldogulnia.
-
válasz
dellfanboy #46264 üzenetére
Ez már egy őskövület, akkor is az egyik leggyengébb gép volt. Nem való már a mai követelményekhez.
(Szerettem a VAIO-kat, nagy kár, hogy a SONY eladta az üzletágat)
-
lacibacsi
addikt
válasz
dellfanboy #45088 üzenetére
Üdv!
Vásároltam egy Lenovo Thinkpad T520 laptopot. Használtan. A laptopban egy SSD van, azon pedig egy Ubuntu Linux. Egyrészről nem szeretem az Linuxot, másrészről van legal Win10 licencem, gondoltam ráteszem azt az Ubuntu helyett. Viszont akárhogyan próbálom rávenni a gépet, valahogy csak nem akarja látni a pendrive-ot. "Rendes, jófajta" bootolható pendrive, azzal nincs baj, mégsem tudom kiválasztani. Hiába keresem a Biosban...
Mit csinálok rosszul?
UEFI Bios 8AET57WW (1.37), 2012.04.05-i dátumú. Ez nem valami friss, de attól még kellene működnie.
Valakinek megoldás erre?
Köszi -
Winner_hun
félisten
válasz
dellfanboy #44821 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
dellfanboy #41124 üzenetére
Szerintem ez nem notebook hiba. Másik típusú lejátszó?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
dellfanboy #30557 üzenetére
hat gari van rajta másfél év, gondolom csak nem csinaljak olyanra amivel hosszutavon kinyírja magát, elvégre elég drága cumó ahhoz.
Vennék, nem vennék, mindenapos hordozgatásra akkor se vennék normál lapost, plusz azt nem is lehet "elrejteni" egy sima hátizsákban csak úgy, hogy ne legyen feltűnő a rendészeknek, na ezt igen
praktikus okok vezéreltek, nem érdekel a design (bár nem csúnya az tuti)
Bár ha belegondolok, a ref radeonok is gyári 90+ fokon mentek aztán mégsem volt bajuk. Hűtőpad jó 5let, megnézem.
Esetleg hol lehet azt állítani ilyen notikban, hogy mondjuk egy játékot az integrált hd520-on nyomjon és ne a dedikált gpu-n?
-
thomeef
őstag
válasz
dellfanboy #30542 üzenetére
Köszi srácok, utána nézek.
-
d.beni
aktív tag
válasz
dellfanboy #30483 üzenetére
most próbálom ki win 7 el.
remélem csak a win 10 ilyen...
mert nem tudom hogyan varázsolom különben fel rá... -
prabhu
senior tag
válasz
dellfanboy #30445 üzenetére
Az elállás annyi, de a pénz visszautalás már 30 nap.
-
KayDash
csendes tag
válasz
dellfanboy #30354 üzenetére
Hát ja, kb. nekem is ez volt a véleményem. Gondoltam, ha jelentkeznek páran, hogy igen, tőlük vásároltak anno, és jó cég, meg már létezik évek óta, akkor oké, megnyugszom, és veszek onnan. De hát nem jelentkezett senki, úgyhogy ez felejtős.
Esetleg más, megbízható használt-gépes boltokat Bp-n ismertek?
-
hawrlantb
tag
válasz
dellfanboy #30343 üzenetére
Olyan 30-40k lenne a kulonbseg. Az meg beleferne
-
Csabee.
nagyúr
válasz
dellfanboy #30305 üzenetére
Max ha jobb klikkel nyomsz az asztalon, majd a személyreszabást választod, akkor ott tudod beállítani a témát.
-
daninet
veterán
válasz
dellfanboy #22593 üzenetére
töröld a drivert (eszközkezelőben is) és rakd ujra
-
Buci21
addikt
válasz
dellfanboy #14452 üzenetére
magyarul processzor processzor processzor, és memória
vinyó betöltés sebességére lesz fontos, SSD villám. Alaplap tök8, támogassa amit kell, és cső.
(#14454) zsoolt.
billzet driverek fenn vannak? -
szabonagyur
félisten
válasz
dellfanboy #14450 üzenetére
hello
Céges szintén használunk 50-100 vagy akár nagyobb excel fájlokat (igen van más ami jobb lenne de az excel van minden gépen, és olcsó..) és ha nagy a fájl és tele van makroval akkor szinte mindegy milyen gép van alatta, mivel meg tudja fogni. Tegnap volt pont egy 30.000 soros táblázat, kb 30 oszloppal és ez 4-5 fülön, 5-6 makroval ami rendszerezi és frissíti és egy i5-3470, 8GB RAM és úgy megfogta, hogy elmentem kávézni és akkorára lett kész mire megittam szép lassan.
-
Kbali
nagyúr
válasz
dellfanboy #14450 üzenetére
Mekkora fileokkal kell dolgozni? Számolni egyébként ilyen esetben a processzor számol, de a memória mennyisége sem jelentéktelen, ha nagyméretűek a táblák. Viszont ilyen számítási feladatokra már nem excelt szoktak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged