- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
-
zolee-coul
csendes tag
válasz
Graphics #50742 üzenetére
megnéztem a töltőt :
eredeti gyári töltő 65W
PA12 -- P/N 928G
PA-1650 -02DD LA65NS2-01INPUT : 240 V - 1,6 A
Output : 19,5 V - 3,34 Aezzel a töltővel mindkét tipusú akkumulátor tölthető ?
J1KND 11.1V 4400mAh 48Wh akkumulátor
J1KND 11.1V 6600mAh 73Wh akkumulátor
köszi a segítséget -
-
válasz
Graphics #50563 üzenetére
Egy éve vettük használtan a Dell Latitude 7400 2in1-et és akkor én is azt láttam, amit írtál, hogy ami glare, az a touch, de ennél a modellnél ezek csak a 2in1 változatok voltak ilyenek, a normál az mind matt displayes volt és nontouch.
De a kérdésem hozzátok az lenne, ha a fenti 7400 2in1-ben megállt a ventilátor, de nincs eltömődve és forog is pöccintésre, ezt egy egyszerű ventilátor cserével le lehet tudni, jellemzően nem lehet máshol olyan gond, ami miatt nem működik a venti?
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
Egyébként már vettem egy ventit bele, csak a gép majd hó közepén érkezik haza gazdájával. Csak ugye felkészülök arra is, ha az új venti sem fog pörögni.
-
válasz
Graphics #41959 üzenetére
Simán szét lehet szedni, csak légy óvatos, persze ha már látsz repedést, akkor hagyd.
Van is talán otthon nekem is egy, csak még nem nyúltam hozzá. Ha esetleg még nem win10 van rajta, akkor amikor felteszed a win10-et a vga drivernél fekete lesz az lcd:
ITT írtam róla.De persze lehet te már ezt tudod.
-
törölt tag
válasz
Graphics #40499 üzenetére
A felviteli módszer sem mindegy.
Ugye asztali gépek esetén megszokott (és javasolt is) a pötty/csík/kereszt alakzatban felvitel és majd a hűtő alatt terül az anyag. Így kisebb a légbuborék esélye.
Laptop esetén viszont nincs akkora leszorítóerő, hogy elterítse rendesen az anyagot.Nálam az alábbi művelet vált be (HT1 és HT2 esetében):
- vékony rétegben elkenve a bordán (akkora felületen amivel érintkezik a gpu/cpu felülettel)
- vékony rétegben elkenve a cpu/gpu felületén
- egymásra illesztés után (nem rögzítve) finom nyomás alatt 1-2 milimétert ide-oda mozgatás
- rögzítésPici esély van a légbuborékra, amit a mozgatás csökkent, viszont ezzel rendesen el lehet teríteni az anyagot a mélyedésekbe.
Nem biztos, hogy az a legjobb és mindenkinek megvan a favorit megoldása. Nekem eddig ez vált be.
-
törölt tag
válasz
Graphics #40497 üzenetére
Bocs, hogy beledumálok, de laptopra ne tegyél Kryonaut-ot. Az inkább tuningos asztali cuccokra megfelelő, főként víz- és kompresszoros hűtésekhez az alacsony hőfokok miatt. Ennek megfelelő a viszkozitása is, van egy kis szilikonos leve az alacson hőfokra tervezés miatt. (akár minusz fokokra is jó)
Én is a HT-2-t ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest