- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz
sanyek2 #38818 üzenetére
Újra raktam a gépet.
Annyi újdonság van, hogy most mindegyik USB működik, de nem észlel nagyobb adathordozót, mint 32GB
Afelett megint az a jelenség hogy eszközkezelőben drivert kér majd letiltja az eszközt.
Nézegettem az unlocker programokat de egyik sem való erre a laptopra.
A Fresco USB3 driver pedig nem megy fel rá. Hibát ír ki. Próbáltam más verziót is. -
Papooo
senior tag
válasz
sanyek2 #38812 üzenetére
A win10 szépsége.
Van egy tabletem, ami kb hetente eldobja az érintőkijelzőt, és megjelenik egy felkiáltójeles i2c eszköz. Ha azt letiltom, már megy is a touch..Próbálkozz valami régebbi driverrel, és tiltsd le a driver frissítését.
Anno volt egy usb tv runerem, ami csak valami őskori driverrel működött win10 alatt. -
Papooo
senior tag
válasz
sanyek2 #38774 üzenetére
A helyedben első körben megnézném, hogy akkor is eldobja-e, ha folyamatosan használatban van. (pl mobilvinyóra kismillió apró file másolása).
Ha csak üresjáratban dobja el, akkor kimérnék 2-3 eldobási időt.
Ha fix (pl minden esetben 3 perc, akkor tuti hogy az energiagazdálkodás dobja el. -
The DJ
addikt
válasz
sanyek2 #38746 üzenetére
Start, cmd, futtatás rendszergazdaként, oda navigálsz, ahol a letöltött BIOS frissítésed van, meghívod (XXXXX_XXX.exe /forceit). Így mennie kell. Nem láttam még olyan Dell modellt, ahol ez ne működött volna. Amit el lehet rontani az az, ha nem rendszergazdaként fut a parancssor vagy nem jól adod ki a /forceit kapcsolót.
-
Tim82
félisten
válasz
sanyek2 #35380 üzenetére
Én megnézném rákötve egy külső monitort (D-Sub csatlakozó szinte biztosan van rajta, hacsak nem valamilyen tényleg régi, bacsis gyűjtőszenvedélyét megpiszkálóan öreg gépről van szó), vagy erős fénnyel megvilágítanám a kijelzőjét bekapcsolás után (ha a kijelző háttérvilágítása a hibás, akkor pl. erősebb fényű zseblámpával azért látszik, hogy ad-e képet). Egyébként elvileg sípolnia, illetve hibaüzenetet kiírnia kellene RAM nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged