- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The DJ #42782 üzenetére
köszönöm a megerősítést
Ricsi: az már használt termék, amit első kézből eladtak, más szabályok vonatkoznak rájuk, de nem vagyok jogász, sztem te sem, ha erre vagy kíváncsi, kérdezz meg egy szakjogászt akinek ez a területe.
Az más tészta, hogy a gyártó milyen - a vevő javára szolgáló - jótállást nyújt. Pl. extra idő, extra szolgáltatások (hától-házig, onsite, stb), használt terméknék simán csak SN alapján pl. Ez nem törvényi kötelezettsége, hanem bónusz, amit a vevő kap, és ha átruházza egy okirattal a 2nd tulajra (tehát a szerződés alapján élő fogyasztói jogait átruházza egy másik személyre), akkor ő is élhet vele. És persze marketing/üzleti célú kedvezmények.
-
válasz
The DJ #40627 üzenetére
Szia. Ez még lehet hűtés is (A kikapcsolásra gondolok). Amikor kikapcsol, akkor nem meleg nagyon?
Amikor kikapcsol, akkor nem terhelődik és azért kapcsol ki? Ez szintén lehet töltő is ha már nem ad le annyi Ampert... stb. Én egy takarítás/pasztázással, illetve egy cseretöltővel kezdenék.A töltés meg lehet akksi, alaplaplap, vagy töltő hibája. is.
-
sanyek2
senior tag
válasz
The DJ #38751 üzenetére
Alapból rendszergazdaként futtatom, de az útmutatóban, amit néztem, felhasználóként futtatta, gondoltam akkor úgy kell. Aztán megpróbáltam rendszergazdaként, ahogy mondtad, és nem volt jó, de az én hibám, mert nem tettem szóközt a /forceit elé. Így már működött, és sikeres volt a BIOS frissítés. Köszönöm a segítséget!
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
The DJ #31758 üzenetére
Köszi szépen. Ráadásul a mostani HDD a slim változat. Ez 2,5 mm-rel vékonyabb. (9,5 vs. 7 mm) az eredetileg benne lévőnél. Hőleadásban nem korlátozza káros mértékben, ha megtámasztom a fedél irányából, meg hátulról? Erősebb szivacsszerű fóliát tennék inkább pzs helyett vagy valami műanyagot.
-
k.arnold
tag
válasz
The DJ #31723 üzenetére
Köszönöm.
A következő történt az általad megadott bootrec/rebuildbcd parancsor beírása után:
"Scnanning all disks for Windows installations.
Please wait, since this may take a while...
Succesfully scanned Windows installations.
Total identified Windows installations: 0
The operation completed successfully.Újraindítottam, és tovább is fent áll az eddigi Boot hiba.
Tudni kell, hogy két meghajtó van a laptopban. Van egy 500 gigás HDD, és egy 25 giga körüli SSD, és erre az SSD-re van telepítve a Windows 10.
-
Béka 3
tag
válasz
The DJ #31716 üzenetére
Lenovo Ideapad 510-IKB15 laptopom van. SSD+HDD van benne. SSD van két op rendszer is tökéletesen működik. HDD az optikai meghajtó helyett lett beszerelve egy hdd caddy segítségével.HDD-t is szeretném használni , mint adatárolásra D: meghajtóként. Az vele a gond h nagyon lassú sokszor meg meg is vagy tőle a windows. HD sentinel pedig 100/100 mutat róla.
Nekem az az elméletem , hogy elképzelhető , hogy a optikai meghajtó helyén lévő SATA-s csatlakozó nem tud annyi adatátvitelt biztosítani a hdd-nek ? -
válasz
The DJ #31508 üzenetére
Hát nem éppen, én egy Toms nevü németcégtöl vásárolok évek óta és hibátlanok az akkuk 1 év garanciával, bármikor minden hibásat azonnal jóváírnak és nem drága mert egy akku átlagban 6 000ft-be kerül.Nekem az Evay akkukról továbbra is rossz a véleményem és nem csak nekem hanem nagyon sok embernek.Olcsó húsnak híg a leve.A Wpower nevü cég 1 év garral nagyon jó áron kínál akkukat, persze te ragaszkodsz 2-3 ezer forintos hulladékokhoz akkor csak rajta legyen az Ebay ,gazdagítsuk a Kínaiakat.
-
Dell XPS
veterán
válasz
The DJ #11544 üzenetére
Nagyon hasonló jelenségek játszódnak le az alaplap hibás gépeknél is, de a CMOS Battery is igen különleges hibajelenségeket okoz (pl. ilyeneket is..). Szerintem cseréld ki elsőre mindenképpen, én erre tippelnék. Mást már nem nagyon lehet próbálni, és a cseréig felesleges is szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged