- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
Egyáltalán nem.
Miért félnék a szart szarabbá tenni?
A hőfog azért fontos, mert az alaplap túloldalán számos egység van ami elmozdulhat, ha nem megfelelő hőfokkal dolgozom, akár el van vezetve a hő a mukafolyamat során, akár nem.
Magyarázhatom ezt ha:
1. nem érdekel
2. sosem csináltál ilyet
3. segíteni nem tudsz csak kötöszködniA feles feszt vezesd le másnál, nekem infók kellenek, nem kioktatás.
Amúgy meg elég esélyes hogy sehol nem fogok hozzájutni a déli híd vezérlőchipjéhez, külön, forrasztásra alkalmasan.
Ha jobban és legalább még egyszer elolvastad volna amit írtam, én véleményt kértem, hogy nekiálljak-e, mert hátha valaki tud olyat mondani ami nem eredményezi az egység cseréjét.
Sosem lehet tudni. Épp ez a szép a szerelésben. Elég ha csak a praktikát tudod, és be tudsz bikázni dolgokat.(Csak hogy értsd miről karattyolok:
Külön fizettek nekem hogy szállítsak el egy ruhaszárító gépet, ami 225.000.-ba kerül.
Már kettő van, mindkettő működik, mert csak egy ellenállást és egy vezérlőchipet kellett cserélnem mindkettőben. Egy általános hiba ütötte fel a fejét mindkettőnél, és a szakszerviz horror áron javítja. Nekem 1000 ft-ba kerültek az alkatrészek.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7400 2in1 bolti ár alatt, erős akksival, aktív tollal!
- Lenovo T560 alkatrésznek
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest