- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
válasz
Dell XPS #14834 üzenetére
Hiába teszem be a telepítő lemezt, nem bootol róla...
Próbáltam belépni F2-vel BIOS-ba de ott meg jelszót kér..., amit nem ismerek és 3 próba után leáll.
(használtan vettem)Egyedül az F12-re meg az F8-ra reagál de az F8-nál is ua., mint a választóképernyőn, nem csinál semmit tovább...
F12-nél meg hálózatos boot lenne de azt itthon nem hiszem, hogy meg tudom valósítani. -
panpeter92
tag
válasz
Dell XPS #14836 üzenetére
Kiszedtem a hdd-t, megpróbáltam úgy bekapcsolni aksival is, meg táppal is, de semmi.
Tegnap délután azt vettem észre, hogy mikor próbáltam bekapcsolni, akkor nem ment. Utána lehajtottam a kijelzőt, majd vissza, és úgy bekapcsolt. Lehet hogy az már ennek az "előjele" volt? Ez így akkor mindenképp szerviz? Ott mire számíthatok? Garanciális még a laptop. -
hito
nagyúr
válasz
Dell XPS #14815 üzenetére
Most fején találtad a szöget
Nagy cimbim, máshova nem is vinném. Asszem megbüntetem ezzel a projecttel
Egyébként kicsit szaglásztam panel téren és sajnos pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Szinte az összes 11.6-os fHD panel jobb csatis, balból csak ezt az egyet találtam eddig, de ez is készlethiányos. 1366x768-as IPS-re cserélni meg sok értelme nem lenne. Többet fogyaszt és ennek a panelnek így is elég szép színei vannak, a betekintési szög meg nálam nem szempont, szemből nézem a kijelzőt.
-
Neologizma
csendes tag
válasz
Dell XPS #14797 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors segítségedet, bár ez sem jött be...
De meglett a megoldás! LiLi-Ubuntu...
Nem is gondoltam, hogy ez ilyen egyszerű...
Igazság szerint unokaöcsémnek szeretném ezt a gépet adni, lehet, hogy a windows után kissé pislogni fog az ubuntura, de hát ajándék ló...
Arról nem is beszélve, hogy szabad, ingyenes, nem warez, fészbúkolni, vagy bármi egyebet ugyanúgy lehet, mint win-en...
Vagy megszokja, vagy majd megoldja magának, ahogy tudja!Köszönöm!
-
hito
nagyúr
válasz
Dell XPS #14718 üzenetére
Értem, köszi!
Másik kérdés, hogy létezik olyan, hogy első generáció Core i proci (i3-380UM) mellé HD3000 VGA-t tegyenek? Legjobb tudomásom szerint első generációs Core i procikba Intel HD IGP van integrálva.
Csak mert az NP900X1A-ban azt írják, hogy Core i3-380UM mellett Intel HD3000 van. Ilyet még nem láttam és nekem pont az lenne jó, hogyha sima Intel HD lenne benne HD3000 helyett.
-
hito
nagyúr
válasz
Dell XPS #14715 üzenetére
Értem, köszi, ez sajnos nagyon rossz hír
Csak akkor tudnám, hogy miért hirdetik így e-bayen. Ha tényleg nem jó hozzá, akkor el kéne küldeni az ilyet a viharba.
Merciless: ahogy érzed.
Csak ahogy írtad, beugrott, hogy valamelyik nap láttam egy ilyen gépet a neten.
-
w.miki
veterán
válasz
Dell XPS #14585 üzenetére
egy ismerősömé, ingyen kapta.
valaki leadta egy ismerőse szervizébe, ott állt két évet, aztán leselejtezték, így elhozták neki
azt mondták nincs baja, mert egy szervizes liveUSB-vel ment 1 órát hiba nélkül
hdd nem volt benne, azt vettünk bele, és most...
már 5 órája telepítem rá a win7-est USBről... 55%-nál jár... :xja... táp sem volt hozzá, azt egy elvileg hozzá való tápból, és egy csatlakozóból forrasztották össze
-
w.miki
veterán
válasz
Dell XPS #14575 üzenetére
Nem tudom, mert a foglalt slot valahol a billentyűzet alatt van, nem olyan könnyen hozzáférhető helyen, mint a szabad. Annyit tudok, hogy 1024MB a Bios szerint.
Meg tudom nézni pontosan valamivel? Hiren Boot CD, vagy Win-es programmal?
Azt se tudom milyen Win-t tegyek egy ilyen öreg (és lehet, hogy hibás?) laptopra, 7-es vagy XP?MemTest 86 szerint DDR665 (332Mhz) 1014M CAS:5-5-5-15 SingleChannel, DDR2
viszont a Hiren BootCD Mini XPje nem indul el, és a Win7 telepítés is nagyon lassú (2 óra után félbe is hagytam)...
Lehet, hogy valami hibás benne? -
pootty
csendes tag
válasz
Dell XPS #14419 üzenetére
CPUID-vel néztem. Azért írtam a túlmelegedést, mert amikor kifújtam belőle a port, akkor egy darabig megint jó lett, tartotta az fps-t, és idővel újra jelentkezett a probléma.
Most az előbb próbáltam csinálni némi terhelést: játék+HD videó lejátszás a háttérben+android emulátor egyszerre 15 percig, így a max hőmérsékletek: [link] -
Buci21
addikt
válasz
Dell XPS #14408 üzenetére
a 700-as athlonnal 360p ment, egyszerűbb videóknál 480p is, de a youtube gépigénye is csak nő és nő... Egy DVD-t röcc nélkül megnéztem az öregen...
A flash meg mindenhol "működik".... eszem megáll már, simán lehetne alap a HTML5, ha rendes GPU-s gyorsítás lenne, a Brazos szárnyalna ilyen asztali kis hülye taskokban
-
Showhai
tag
válasz
Dell XPS #14366 üzenetére
Ok, most megyek, kopaszra nyírom a fejem, és elmegyek hegyipásztornak jó messze
Ezért nem szabad éhgyomorra szerelni
De egy férfi ismerje be tévedését.Szóval..öööö... praktikeres újságra lett rátéve a cucc. Azon szedtem szét.
Tőlem mehet az aranyköpésekbe is, megérdemlem, mi a ráknak állok neki kómás fejjel az első KV után közvetlenül ilyennek? Na mindegy, így tanul az ember
Kifújom a lamellákat, eltávolítom a macskaszőrt, és eszek valami végre
.
Pasztázásra ha sor kerülne, mit tudtok ajánlani? -
TheProb
veterán
válasz
Dell XPS #14130 üzenetére
Szia!
Mióta megvan ez az új gép azóta nem volt ilyen gondom, igaz más se, ezek kb mint 2hete kezdődtek...
Na, megnéztem ami linkeltél, és nálam ~1,7 millás érték van az allocs-nál poolmon-ban, nemtom, hogy számít-e különösebben valamit, ha ekkora az érték. Beírtam cmd-be, de most ebből nekem mit kéne kivenni és rákeresni, itt csak memória szemét van:
-
-
-
-
smallmer
őstag
-
válasz
Dell XPS #14063 üzenetére
Nincs benne semmi ahol tudnam állítani. Most ha a wifi rossz benne akkor abba mindegy milyet veszek? Vagy pont a tipushoz való jó csak?mert van itt nállam másik noti is,az abban lévő wifi biztos jó ha a foglalat jo akkor belerakhatom?Nem értem miért nem látja a win ha benne van a gépben. Köszi a választ.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Dell XPS #14044 üzenetére
Acer 5742
De ami tavaly jelentkezett,az magasan az én hibám volt,mert egy műanyag-szivacsos alátéten volt végig.2 évig.
De nem hinném,most,hogy már sima fa asztalon használom,bármilyen hűtőberendezést is kellene alátennem.
Szerintem valami utángyártott videokártyát tettek bele,ami ki tudja meddig birja.felteszem az utóbbit,köszi
Hány foknál van gond?
-
Shifty01
aktív tag
válasz
Dell XPS #14004 üzenetére
Lefagyott és kilépett
Megnéztem msot leteszteltem és kétszer gyorsabb mint volt. A HDD sentinel kivan akadva szerintem ha megint megnyitnám kigyulladna a gép XD 20%ot jelez de 2x olyan gyors és semmi baja.
Majd szerzek 1 ujat de ez már kezd egyre viccesebb lenni.Eddig 40 körül irt és ovlasott most 100 fölött van mindkettő
Tudom a halálán van lassan de még kicsit megnyuzom. Fontos dolgokat ugyse teszek rá szoval gond nincs.Köszi a válaszokat
-
Orion82
tag
válasz
Dell XPS #13939 üzenetére
Azért ennyit nem kellene várni egy telepítésre szerintem, még a Cerkának sem. kb. 1 hónapja raktam újra a rendszert és akkor nem volt ilyen jellegű probléma. Fucsállom, hogy 72%-ig megcsinálja a formázást és utánna, ha újraindítom, akkor ugyan úgy betölti a windows-t, mintha semmi sem történt volna. Persze iszonyatosan lassan és ha már fut az op. rendszer, akkor is be-be fagyogat fél, 1 percekre.
esetleg van valamilyen progi, amivel tesztelni tudom a hidat, vagy a HDD-t? Esetleg a HD sentinel képes megtalálni a hibát, ha a vinyó a szar?
Minden esetre köszi!
-
válasz
Dell XPS #13966 üzenetére
Mivel a noti értéke nem olyan nagy, illetve vinyó nincs is benne, így még csak kísérleti fázisban van még ez a dolog. Ha sikerül megoldani a bios kódot, dobok bele egy vinyót, feltelepítem és stresszelem egy hétig a notit.
Ha a nálam töltött hét után nem válik fel a GPU, vagy hasonló problémába nem futok bele, akkor elpasszolom a notit, garival. De szerintem nem volt javítva a cucc, németből "kukázhatták" össze, mert több noti is hozzám került, mindegyik pici hibás, mindegyik német kiosztású + német leírások hátul. Szóval remélem nem lesz ilyen gondom velük.
-
Ulius80
tag
válasz
Dell XPS #13910 üzenetére
Szia!Sziasztok!
Az a nagy helyzet,hogy megvolt a reballozás az északi hídnál,viszont így se kapcsol be!Hozzáteszem nem fizettem ki a javítást!Mostmár végképp nem tudom hogy mi lehet a baja!Még a ledek se villanak fel,az aksit se tölti,ha benne van!Nem reagál semmire...Csak kuka az alaplap?
Esetleg ha a proci megfőtt,csinálhat ilyet?Tehát ha rossz,ilyet produkálhat? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Dell XPS #13917 üzenetére
Szétszerelés előtt hol elindult, hol nem (ilyenkor akksikivétel segített), a ventit nem tudta szabályozni, folyamatosan maximum sebességen pörgött, valamint a jack csatlakozó sem működött, olyan hangerőt produkált maximumon, mintha 1-2%-ra lett volna húzva a hangerő. Emiatt hozták be hozzánk, emiatt szedtük szét.
Ez a 610 615 620 sorozat köszönőviszonyban sincs az igazi Compaq gépekkel, ezek csak nevükben azok...
-
Ulius80
tag
válasz
Dell XPS #13910 üzenetére
Azaz igazság,hogy jó lenne ha működne a gép,mert használnám,függetlenül attól,hogy van másik.Holnap akkor kikapom az alaplapot (már megint),és elviszem javításra,de előbb bevizsgáltatom,nézze át a srác.A multkorira adott fél év garit,24 órát tesztelte,és mondom,azóta is megy,akkor fizettem 7ezret.De az nem az én laptopom volt,csak megbiztak vele.Ha van valami fejlemény,jelzek!Hálás köszönet mindenért!!üdv Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Le Mans Ultimate
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest