- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
panpeter92 #14837 üzenetére
Amit eddig összefoglaltál az erősen alaplaphiba (GPU). Próbáld Őt privátban megkeresni biztosan segíteni fog Neked, és elégedett leszel.
-
Dell XPS
veterán
válasz
panpeter92 #14835 üzenetére
Merevlemez elektronikája tudja még így "megfogni" (nem indul..), ha nélküle nincs változás, akkor ebből szerviz lesz sajnos.
-
Rivaul
addikt
válasz
panpeter92 #3990 üzenetére
Azt még lehet. Az lesz a legjobb ha a kiszemelt szerviznek írsz egy mailt s megkérdezed
-
Rivaul
addikt
válasz
panpeter92 #3985 üzenetére
Nem nagyon jár veszéllyel ha tudja mit csinál akár otthon is kivitelezhető nyomtalanul. Bár ha garis a laposod jelenleg s egy másik panelt raksz bele az fix garivesztés. Ha csak nem a dell márkaszervizbe cserélteted saját panellel ami kis túlzással még 1x a lapos ára. Azért jó ha körüljárjátok a témát mert én is a nagy "szakértelmemmel" kicseréltem a vostro kijelzőjét egy másik ugyan ilyen modellére... Mivel volt az új hoz szalagkábel így a régit simán elvágtam cserénél mert útban volt...
Nem kellett volna mert 10 féle kábellel szerelték s mindnek más a vezetékezése... Így nem is ment s még zárlatot is rakott a gépbe. A zárlatot megcsináltam de másik kábelt azóta se vettem inkább külső monitor
-
köszörü
tag
válasz
panpeter92 #3979 üzenetére
helló
semi akadája késöb ki lehet cserélni full-hd kijelzöre
de szerviz áron egy ilyen csere egy másik laptop ára!!! -
Dell XPS
veterán
válasz
panpeter92 #2616 üzenetére
Szia,
Nincs támogatása az alaplapról, így nem tud működni a csere sajnos. Tájékoztatásul mondom, hogy egyébként észrevennék a megbontást, és Full-HD kijelző cserénél kell az LCD kábel is.
-
SUPREME7
őstag
válasz
panpeter92 #2383 üzenetére
Szerintem simán meghaladná a 42-t itthon egy kijelző+burkolat csere akármelyik szervizben. Sőt ...
-
Dell XPS
veterán
válasz
panpeter92 #2380 üzenetére
Szia,
Mielőtt felhívod, előtte vegyél be corinfar-t, mert biztos rosszul leszel. Ahogy leírtad és meg tudod valósítani, akkor az a legjobb megoldás.
-
SUPREME7
őstag
válasz
panpeter92 #2380 üzenetére
Szerintem ha csak a kijelzőt kell cserélni akkor felesleges ennyi pénzt kidobni rá. Karcos burkolat? Nem befolyásolja a működését. Ha nem eladni akarod, hogy makulátlan legyen akkor felesleges. Ha a zsanérok jók, akkor az is felesleges, és az LCD kábel is. Szóval azt mondom, ha itthon akarod a kijelző cserét és fontos a garancia akkor készíts rá legalább 30K-t, vagy max ha jó a használt is akkor 25 de ha van rá lehetőséged, és vállalsz egy kis kockázatot akkor javaslom az Ebay-t.
A lenovo is aranyárban fogja neked cserélni, de egy telefont megér.
-
SUPREME7
őstag
válasz
panpeter92 #2378 üzenetére
Én mielőtt rávettem magam, hogy ebayről rendeljem meg a kijelzőt, körbekérdezgettem szervizeket Budapesten. Általában ingyenes beszereléssel 30+ egy ilyen kijelző és valamennyi garanciát is adnak rá. De én ezt baromira sokalltam. Ha van lehetőséged rá, hogy ott vedd meg és tényleg ki akarod cserélni a teljes felső részt akkor már azt mondom, hogy megérheti. Ha külön vásárolod meg ezeket és minden gyári, akkor kb ugyanennyi ha nem több.
-
SUPREME7
őstag
válasz
panpeter92 #2372 üzenetére
Ezt akkor lenne érdemes megvenni ha nem csak a kijelzőnek lenne baja, hanem mondjuk karcos a burkolat, vagy valami a zsanérokkal is van. Másik dolog, hogy az eladó nem küldi kis hazánkba, és ha küldené is, akkor 100%, hogy vámot is kellene rá fizetned plusz a szállítás költségét mivel az USA-ban van a termék. Szóval úgy már baromira nem érné meg.
Rendelj Angliai szállítótól csak kijelzőt, az itthoni árak töredékéért és még vámot se kell fizetned. Én nemrég rendeltem, szintén 15,6"-os ledes kijelzőt 15,500-ért szállítással együtt és 1 hét alatt ideért. Itthon minimum 25 de inkább 30+.
Ha van szerelő ismerős és te nem vagy hozzá elég bátor, akkor szedje szét és érdemes akkor ugyanolyan típusút keresni, hogy biztosra menjetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest