Hirdetés

Aktív témák

  • icons

    addikt

    válasz Fire/SOUL/CD #43951 üzenetére

    Gyáááá!! Pont ezzel küzdök én is!!
    HP nc6220, minden drivert felraktam (mostmár ott tartok, hogy 6db Wireless driver van fent, lehet lassan neki kellene állni leírtani őket), de még mindig nem jön elő a WiFit vezérli szoftver az Értesítési sávon.
    A Wifi kék lámpája pedig úgyis megy a laptopon, hogy a Windows nincsen felrakva! Nyugodtan tudom gombbal ki/be kapcsolgatni, semmi nem történik...

    Ráadásul LANhoz sincsen kint semmilyen ikon. De előbb bedugtam egy RJ-45ös csatit, a végén a routerrel, és tökéletesen ment a net :) A hálózati kapcsolatoknál viszont semmit nem jelzett. Végignéztem minden beállítást, de semmi sehol nem utalt arra, hogy van internet...

    Viszint a WiFihez sajnos jelszó kell, úgyhogy az nem fog varázslatosan "megjavulni". Mindezt XP alatt csinálja... sajnos sejtem hol lehet a gond: a telepítésnél. USBről kellett felraknom, a WinToFlash nem csinált olyan pendrivet, amiről tudtam volna bootolni, az általam beszerzett XP Home Edition telepítés után nem volt bootképes (csak ha a pendrive is be volt dugva), a mostani telepítésnél pedig sorban írta ki, hogy miket nem tudott felrakni (a parancssoros telepítő...), pl a Windows Zero Configuration sincs a szervízeknél, pedig az kellene a WiFihez... (vagy csak magyarban nem Windows-zal kezdődik a neve ;] ))
    Ha bárki megkérdőjelezné a Win eredetét: kulcsom van hozzá, kettő is, de sajnos lemezem nincsen... úgyhogy kénytelen vagyok alternatív forrásokból beszerezni őket, ami sajnos nem tűnik túl jó vállalkozásnak... ;)

Aktív témák