- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
Atkaa80 #9385 üzenetére
1. Állítsd be, hogy minden fájl és mappa látható legyen.
2. Itt keresd a cuccot: C:\Documents and Settings\Te felhasználóneved\Application Data\Roaming\SecondLife\user_settings\settings.xml
Vagy valami ilyesmi lesz. Böngészgess kicsit a mappák között, és tuti megtalálod a szükséges fájlt.
-
válasz
Atkaa80 #9381 üzenetére
mint már írtam; igp nem egyenlő agp! ilyentén bizonyos funkcók támogatása szűkös vagy nincs is. ergo nem fogsz találni a funkció bekapcsolásához piros színű "ON" feliratú gombot! dedikált videókari esetén nem lenne ilyen problémád, de integrált videókarinál csak trükközéssel (megkerüléssel, a funkció kérésének kikapcsolásával...stb) lehet elindítani bizonyos játékokat...
úgy nézted/kerested az adott fájlt, hogy a rejtett mappákat/fájlokat is látod?
-
ABE
őstag
válasz
Atkaa80 #9381 üzenetére
Nem tudom, hogy miért ragaszkodsz ehhez az AGP bekapcsolósdihoz... Mint írtam, alant van kimásolva a trükk, amivel állítólag működésre lehet bírni a Second Life-ot X3100 alatt. Ennél érthetőbben nem tudok fogalmazni...
Mivel nem játszom Second Life-ot és X3100-am sincsen, ezért nem tudom garantálni, hogy tutira működik a dolog, de az írták külföldi fórumon, hogy ez segít.
-
ABE
őstag
válasz
Atkaa80 #9377 üzenetére
Gugli ezt dobta ki:
Here is the "hack":
Find the "user_settings" folder under your Second Life folder that is under AppData or Applications Data. (It may be different whether you have XP or Vista. Also on one of my systems this file is under .../Roaming/Second Life/user_settings/ ) Note also you will have a folder with your Avatar's name. Don't change the settings.xml file in that folder - change the one in the user_settings folder.
Find this folder on your system: \Users\myname\AppData\Roaming\SecondLife\user_settings\settings.xml. You will have to manually add the command to disable Object Occlusion to this file. The lines to add are:
<!--Enable object culling based on occlusion (coverage) by other objects-->
<UseOcclusion value="FALSE"/>
Save the setting.xml file and then try to connect to Second Life.
If you can't find this file, it may be hidden so go into your Folder Options and "Show hidden files."Azért nem linket adtam, mert regisztrálni kell arra a fórumra, szóval így egyszerűbb volt bemásolni. Ha mégse elég ez az info, akkor írd be a Gugliba, hogy Second Life X3100...
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest