- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
cascada
senior tag
válasz
Krystal_s #47109 üzenetére
Aha. Értem :S Köszi az infót! Mondjuk régebbi verzióra nem szivesen váltanék, mert sok benne a biztonsági rés. Megoldásnak azt találtam ki, hogy Chrome-al nézek HD videókat. Úgy nem akad pufferelés közben sem
Remélhetőleg egyszer sikerül a Firefoxot is gyorsabbra optimalizálni és/vagy a Flash-t végre kiirtani és kitalálni valami okosabbat. Pl HTML5.
-
premete
veterán
válasz
Krystal_s #24200 üzenetére
Vettem egy univerzális laptop töltőt, ami azért nem annyira univerzális, ugyanis a 8 dugóból egyik sem megy bele a laptopomba. Mivel van egy dugóm kábellel, gondoltam rákötöm, nem nem tudom, hogy az univerzális töltő kábele 1 eres, a másik pólus a belső drótháló. Vajon melyik +? A dugó kábele az egyik piros, a másik fekete, az eléggé egyértelmű.
Köszönöm a válaszokat előre is. -
válasz
Krystal_s #24200 üzenetére
teljesen normális is lehet, nem feltétlenül kell aggódni! van, hogy már "újonnan" jóval magasabb értéket mutat, mint nálad jelenleg! olyan is van, hogy az elején gyorsabban nő az elhasználódás értéki mutatója, néhány hónap alatt akár 20% környékére is felugorhat, de utána hosszú időn át nem nagyon mozdul, vagy jelentősen lassul a "romlási" folyamat!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest